Три въпроса към Тодор Батков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: Три въпроса към Тодор Батков

Мнениеот russia » 02 апр 2015 14:21

Captain Stottlemeyer написа:Три въпроса към автора на темата: Кой е новият инвеститор в ЦСКА? Защо се крие? Нещо нечисто ли има около него, нежелан е на "Армията", или?!... :roll:
Ние си имаме Тодор Батков, добър или лош - той е. :) Кой е вашият, или както правилно е отбелязал един колега на друго място: За "В" група няма да ви трябва инвеститор... 8-)

Има тема за ЦСКА, където да си задаваш въпросите. Тук темата е друга и явно нямаш какво да пишеш по нея, като всъщност това вече не учудва никого! Вие на Батков инвеститор ли му викате вече? :lol:
Колкото до нашия и дали ще ни трябва и къде, на глупостите ви сме се наслушали, не можете ни изненада с нищо. Виж, на вас в долната земя за къв чеп ви е инвеститор и вие не знаете. А от долната земя много по-бързо и лесно се слиза под нея, не мислиш ли? ;)
Ей тъй, както по-малко се шуми около вас, така и внезапно ще ви цапне лицензионният "инсулт", а може и нещо по-фатално/фалитно дай Боже/ :)
И докато се усетите, Тодър Брадър ще се е озовал при Добрин Митев или Веска Меджидиева! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 02 апр 2015 14:47

И аз имам много набрано на Батков, ама вече се вбесявам от лумпени и голтаци с претенции да управляват ! Кретените които събличат треньори ли ще казват какво да става ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 02 апр 2015 15:24

Captain Stottlemeyer написа:Три въпроса към автора на темата: Кой е новият инвеститор в ЦСКА? Защо се крие? Нещо нечисто ли има около него, нежелан е на "Армията", или?!... :roll:
Ние си имаме Тодор Батков, добър или лош - той е. :) Кой е вашият, или както правилно е отбелязал един колега на друго място: За "В" група няма да ви трябва инвеститор... 8-)

+1
Между впрочем,защо се знимаваш с едно изкуствено създадено комунистическо отборче?!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 апр 2015 15:40

Aз изкязaх съмнени относно тръстa и тукa всички Левскaри ми скочихa...
Съмненитa ми не сa подкрепени с никaкви докaзaтелствa, рaзбирa се, но те сa:
Тръстa е голa водa. Голям ентусиaзъм, без експертен потенциaл. Колко време вече имaт възможност дa действaт, a го игрaят опозиция и се опрaвдaвaт с липсaтa нa влaс. Много е лесно дa критикувaш постфaктум, без дa предлaгaш aлтернaтивa. Досущ кaто в политикaтa. И ми говорят едни нещa... спонсори ли ще търсят, мaркетинг ли ще рязвивaт, експертен персонaл ли ще нaзнaчaвaт...? Някой знaе ли?

Друго съмнение - пaтерицa нa Бaтлов. Или буфер. Познaт сценaрии, сaмо че по-крaен - роптaе се срещу него, обвинявaт го и тн. Вместо дa седнaт дa си решaт рaзличиятa, те водят зaдочни спорове през медийте....

И третото - еднa групa хорa, която яхвa вълнaтa нa фенско недоволство, влизa в клубa, блaгодaрение нa фенския нaтиск и от тaм - блaжи, дядо попе, блaжи...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 апр 2015 16:36

modor написа:http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=1&t=166289&start=300 :roll:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Кошче за отпадъци”