volf написа: На всичко отгоре са станали още по мнителни и чувствителни — не знам да ли ще играят или ще се оглеждат да не ги „вземе” (открадне) някой!

Закриваме ги в събота
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
volf написа: На всичко отгоре са станали още по мнителни и чувствителни — не знам да ли ще играят или ще се оглеждат да не ги „вземе” (открадне) някой!
volf написа:Брях никой от червените не го е еня за този мач!
Зарязали са напълно първенството! От няколко дни си пишат понежду си с декларации, като днес (за сега) Томов е с едни гърди напред! Вчера обаче деня приключи с две повече в полза на „сектор Г”, въпреки че състезанието продължи и след „лека нощ деца” с предизвикателство към Лупи!
След като тази сутрин уточниха заплатата на Стойчо (32 бона, които не стана ясно месечно или седмично прибира), той също подготвя виртуално обръщение към общноста макар и в уюта на семейната среда. Набрали са такава инерция, че едва ли ще се откажат скоро.
Пазете се! — този път ще Ви замерят или с акции или с декларации! Дори и да Ви предложат да Ви подарят някоя или цял пакет, не се хващайте на въдицата. Вече и те разбраха, че който има акции плаща лиценза и заплатите и му остават дългове и „пробит от вътре” отбор!
На всичко отгоре са станали още по мнителни и чувствителни — не знам да ли ще играят или ще се оглеждат да не ги „вземе” (открадне) някой!
Една от теориите родена от мракобесие в тъмното, е че Домусчиев изпратил агенти да дискредитират обаятелния „спасителя” и да им отнемат четирибуквието за което Томов винаги говори в женски род!
Уважаеми Разградлии бъдете благосклонни, защото съперниците Ви вече се борят с вятърни мелници и си строят пясъчни кули.
Забавлявайте се, но знайте че щом това се случва то може и да се повтори.............
PFCLudogorets написа:На футболистите ни са обещани уникални премии , ако унижат максимално ЦСКА на 4-ти . Не съветвам феновете на ЦСКА да ходят на мача , тъй като и тях ще ги очаква изненада , ако тръгнат да правят зулуми . Това просто информативно ви го казвам , а изводите си ги правете вие .
мили написа:BRF написа:...Няма да ви е за пръв път и тогава мили може и да познае резултата!
Да, сега вече ми харесва мнението ти. Май ще се съгласиш с мен.
Оня резултат го писах за друг, но ти се хвана да го коментираш.
Сега, както се развиват нещата, започнах и аз да си вярвам в прогнозата.
PFCLudogorets написа:На футболистите ни са обещани уникални премии , ако унижат максимално ЦСКА на 4-ти . Не съветвам феновете на ЦСКА да ходят на мача , тъй като и тях ще ги очаква изненада , ако тръгнат да правят зулуми . Това просто информативно ви го казвам , а изводите си ги правете вие .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта