Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 31 мар 2015 14:06

hajitsu написа:
Синьо сърце написа:
boabbb написа:О-ооо, честит лиценз 8-)

Ти някога съмнявал ли си се, че ще вземем лиценз???

Малко. :?

Синьото БФС - факт :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 мар 2015 15:54

Син до гроб_ написа:Наш Ганчо намерил пари за лиценза!!! Ей, супер, страшна новина! Летя та не се удържам! Да речем ,че играем в Европа( не съм сигурен дали ще можем да отстраним Киро, а и да го направим не съм сигурен дали няма да берем нов срам в ЕКТ), какво следва лятото?!

Aз пък не съм сигурен, че ако отстраним Лудогорец ще вземем Купата. Един мач е финала, а всеки отбор от А група може ако има ден да ни стъжни животеца.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 мар 2015 16:00

Avanti_Ragazzi написа:Левски трябва да се бори абсолютно винаги за титли и купи, това е в ДНК-то на този клуб.

Всеки отбор има години, в които не може да се бори за купи и титли. И поне за мен не е проблема, че имаме затруднения с печеленето на купи и титли, а цирка, който прави отбора Левски в едно посмешище, в което не се знае що за цели и модел на развитие, клубна политика има, кой командва парада и кой какви задължения и отговорности има. И именно това е основния проблем на Левски - нещата, които го правят посмешище като отбор, а не липсата на купи и титли. Защото.. без този цирк може да има купи и титли, с него - трудно, а и да стане нищо не се надгражда.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 31 мар 2015 18:14

Ако някой преди 6-7 години беше казал, че Левски ще трепери за лиценз часове преди подаването на документи, щях да го пратя първо да се лекува някъде и второ на майната му! :shock: Направо не е истина.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 31 мар 2015 18:27

Всички са подали документите в срок, сега остава да видим дали всичко е наред. :?

Имам усещането, че всички ще вземат лиценз :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 31 мар 2015 22:20

Няма ли най накрая този който иска да срине ЛЕВСКИ за да го вземе без пари от Батков да се откаже или да се покаже на светло.Или и той като Батков има два лева в джоба но иска да се прави на велик бизнес играч.Ако е толкова заинтересован за ЛЕВСКИ трябва изобщо да не му прави проблем цената на клуба а веднага да го купува.За това или трябва да имаш много излишни милиони или изобщо да не се захващаш с нещо което не разбираш и няма как да го развиеш поради липса на огромни ресурси.КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ПОМОГНЕШ ПОНЕ НЕДЕЙ ДА ПРЕЧИШ НА ХОРАТА КОЙТО ДАВАТ ЖИВОТА СИ ЗА ТАЗИ КАУЗА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 апр 2015 00:33

Коментарите под статията http://www.sports.ru/football/1028408729.html
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 апр 2015 10:46

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Всички са подали документите в срок, сега остава да видим дали всичко е наред. :?

Имам усещането, че всички ще вземат лиценз :mrgreen:

Естествено :lol: Гледам, оня адвокатчето ни се канил на нас, щял да съди и НАП :mrgreen: :mrgreen: Всеки път така, само е различен клоуна, а резултата е един и същ - всички взимат лиценз, а съответните индивиди мълчат като посрани :lol: Абе, кой е моя фен тука, дето е пуснал снощи темата с циганина :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 апр 2015 08:29

А паралелите между двата ми любими клуба продължават да ме спохождат като кошмар...

Изображение

Върни се в “Левски”