Вал написа:Барселона, Еспанъол, Аглетика Мадрид. Това достатъчно ли е?
Сериозен ли си?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Вал написа:Барселона, Еспанъол, Аглетика Мадрид. Това достатъчно ли е?
bobo_13 написа:Абе не знам държавата, ама Лц май ще полягва за купата, че Левски да имат шанс за ЛЕ, че да вземат там 200-300 000 евро. Явно голяма криза е в Подуяне
bobo_13 написа:Абе не знам държавата, ама Лц май ще полягва за купата, че Левски да имат шанс за ЛЕ, че да вземат там 200-300 000 евро. Явно голяма криза е в Подуяне
Eminem написа:bobo_13 написа:Абе не знам държавата, ама Лц май ще полягва за купата, че Левски да имат шанс за ЛЕ, че да вземат там 200-300 000 евро. Явно голяма криза е в Подуяне
И защо да го прави Лудогорец, каква им е изгодата ?
Eminem написа:Левски е отборът на народа, така че трябва една част от данъците на гражданите да отива за Левски! Сигурен съм, че няма да има недоволни.
Eminem написа:Левски е отборът на народа, така че трябва една част от данъците на гражданите да отива за Левски! Сигурен съм, че няма да има недоволни.
bobo_13 написа:Eminem написа:bobo_13 написа:Абе не знам държавата, ама Лц май ще полягва за купата, че Левски да имат шанс за ЛЕ, че да вземат там 200-300 000 евро. Явно голяма криза е в Подуяне
И защо да го прави Лудогорец, каква им е изгодата ?
Да помогне на Левски, да им даде шанс ако победят на финала да играят в ЛЕ и евентуално да минат 2 кръга в ЛЕ, и да вземат около 500 000 евра. НАли Гела съжаляваше горчиво, че Левски са във 2-рата шестица. Така както е тръгнало с парите в Левски.....ако няма ЕКТ тази година...лошо.
А колкото до точките, т еможе да се връщат и следващия сезон.....по-скоро тук ще се търси спасението на Левски от финансов крах, без ЕКТ.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта