Левски (София) - Черно Море (Варна) |03.04.2015| 5:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно Море (Варна) |03.04.2015| 20:00

Мнениеот karager » 31 мар 2015 23:47

1:1 или победа за Варна с 1:2
YNWA

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 01 апр 2015 10:46

morqche написа:
Kris_men2000 написа:В този мач тото няма да има.Терена е килим а не нива.Значи с много повече зор 6:0 за ЛЕВСКИ.Тези кътъри ще ги скапем с футбол с какъвто само ние и Барселона могат да го играят.Сега ще видите истинското лице на гранда на българският футбол.Само мор и брутален секс със скубане под мишниците за варненските кечаджии.За тях думата футбол е табу.Те са любители на кеч борбата.

Явно си набор 2000 разбираемо е защо си споделил този пост с нас :) Иначе ако не си набор 2000 вземи си изпий хапчетата и си изтрий акаунта от тука че ако съм на твое място много ще ме е срам :)
Иначе е хубаво, левскарски дух витае тука говорим за победи от по 3-4-5:0 хахах я се оправете малко бе, добре че ви полегнаха Аскоу че да си направите головата разлика по-добра от нашата и да играете в първата шестица ама уви "бог ли ви наказа" хаха сега ще видим кой колко може да играе, съмнявам се че ще играем с резервите то да не е Хасково да си пазим силите, сега е момента да ви забием последният пирон в ковчега.
Прогноза 1:2

А ти явно си набор 99 затова си споделил този пост с нас щото във вашия форум няма кой да те отбележи .

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 апр 2015 14:47

Феновете на Черно Море са едни от най-противните в света, така че не ми пука какво ще правят футболистите, не ми пука дали ще припадат от умора след мача, победата е задължителна!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 01 апр 2015 14:53

konvoec написа:Много голям комплекс имат хората от нивата спрямо нас, изобщо не им се връзвайте, те са като публиката на Локо СФ, малко и много злобни. Ама друго си е Левски да е зле, а ти да плямпаш, нищо, че в днешно време никой не може и да се заблуди, особено за "успехите" на техния отбор.
И така, за щастие на залагащите, Левски е зле и е много вероятно да дадат над 1,8 коеф, което ще е равно на едни бързи 80 лева за мен, плюс още много злоба от тях и така нататък :)

Ми то ако тръгнем да се връзваме на всички човечета яли синьото дърво с десетилетия и изградили си футболния живот на омразата към нас. А не на любовта към отбора си, трябва само това да правим! То да са само тия, то са жълти майни, то са орки, то са тия от Зарата, то са ония 100 човека от Ловеч, то са Славия и Локо Сф, да не говорим пък за розовите, дето цялото им съществуване е изградено на омразата им към Левски! Тия хора такъв комплекс към Левски са изградили за всички тези десетилетия яко бой от нас на терена, че дори днес когато Левски е в това си окаяно състояние, омразата и комплекса още ги тресе страшно и не може да ги напусне. И каквото и да става, все с нас се занимават и чакат мача с нас, защото именно този мач е мача на годината за тях. Нищо че ние сме гола вода, те още си живеят през цялата година само и единствено с идеята да бият Левски. Това показва колко сме големи и че каквото и да става в чисто спортен, финансов и организационен план, Левски винаги си остава най-големия дразнител за всички в България, дори и днес колкото и да е слаб чисто футболно този отбор.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 02 апр 2015 09:06

plamenst7 написа:Ако Левски си играе играта, бием с разлика, ако се мърдосват както в мача с Хасково може и да паднем.

Ако Левски и в този мач си "играе играта",отива на разлика.И аз така мисля. :mrgreen:
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 апр 2015 09:33

Гонзо дойде на Тича, "морето" игра в горната половина на таблицата, "Левски" също. Махна се Гонзо от Варна, дойде в "Левски" - и двата отбора в групата на слабаците. А ся, де?

За мача - вяла игра и резултат от рода на 1-0, 2-1, па може и да спукат топката и 0-0 да завършат. Интересно Стоев кой ще сложи на мястото на Бедоя... Надявам се да видя в игра Мисяк и близнаците, ма пак ще гледаме сигурно Абди-Мабди, Велев...

Потребителски аватар
Hietzing
Контакти:

Мнениеот Hietzing » 02 апр 2015 11:30

Скучен хикс.
Черно море е Варна

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 апр 2015 13:41

Еххххх този Гонзо бе...вкарал Черно Море в първата шестица. Това е нещо уникално, феноменално.
Ще кажеш, че в тройката ги вкарал.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 апр 2015 15:14

Eminem написа:Еххххх този Гонзо бе...вкарал Черно Море в първата шестица. Това е нещо уникално, феноменално.
Ще кажеш, че в тройката ги вкарал.

Откъдето и да погледнеш направи две много редки постижения, които няма кой да ги повтори - вкара "морето" в шестицата, но по-невероятното - изкара "Левски" от нея. :mrgreen: :evil:
Аз ти казвам, че докато го има този формат, ние втори път в шестицата няма да играем (освен ако разбира се и следващия сезон Гонзо е на Герена), както не вярвам пък Черно море да се окаже "горе". С Мастиката те си станаха пак оня отбор - смели вкъщи, навън - ходят да паднат по-малко... То... той може и да можеше да ги вкара, хайде не в тройката - в Европа, ма не поиска...

Върни се в “Левски”