Дупки на пътя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
visentii

Re: Дупки на пътя

Мнениеот visentii » 31 мар 2015 20:26

HoUs4oOL написа:
Jorkorazporko написа:По - нтересно ми е как джуджето на аватара ти се е качило на кон? Ти си типичен русофил, мразиш България и обичаш рублата! Щом родината ти е кочина, защо не се откажеш от гражданството си, и не имигрираш в Мала Пиришчепина!

От гражданството си не знам дали ще се отказа, засега е двойно, но отношението към двойното гражданство в Русия става все по-строго.
Че ще емигрирам е ясно и е въпрос на време, а дали родината ми е България и аз не знам, до преди няколко години нямаше съмнение, сега все повече си задавам въпроса Русия, Беларус или България, но не знам какво общо има с темата това.

Няма нищо по жалко от това да не знаеш коя е родината ти.

Между другото темата не е ли за дупките по пътищата....не за дупките в главите ;)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 31 мар 2015 21:10

visentii написа:
HoUs4oOL написа:
Jorkorazporko написа:По - нтересно ми е как джуджето на аватара ти се е качило на кон? Ти си типичен русофил, мразиш България и обичаш рублата! Щом родината ти е кочина, защо не се откажеш от гражданството си, и не имигрираш в Мала Пиришчепина!

От гражданството си не знам дали ще се отказа, засега е двойно, но отношението към двойното гражданство в Русия става все по-строго.
Че ще емигрирам е ясно и е въпрос на време, а дали родината ми е България и аз не знам, до преди няколко години нямаше съмнение, сега все повече си задавам въпроса Русия, Беларус или България, но не знам какво общо има с темата това.

Няма нищо по жалко от това да не знаеш коя е родината ти.

Между другото темата не е ли за дупките по пътищата....не за дупките в главите ;)

Момчето е пример за успешната руска пропаганда. :|

pomiqr257

Мнениеот pomiqr257 » 31 мар 2015 21:44

miroxp написа:Оплаквате се за всичко, но сте си виновни сами. Ако си бяхте изградили гражданско общество никой нямаше да посмее да краде или да строи пътища, които в нормалния свят дори нямат категория. Имахте 25 години на разположение! Достатъчно време. Защо не си извоювахте това право? Защото сте покорна рая и сбирщина от кланичен добитък. През 1990 имаше следния проблем с автобусите - изведнъж шофьорите на градския транспорт, решили че е понятието демокрация е вид варена наденица, започнаха масово да не спират по спирките на маршрута, а където и когато им скимне. И всички мълчаха и мучаха, но толкова. Години по-късно говорих с поляк, който ми разказа как имали същия проблем по същото време. И ми разказа също така, как го решили в Полша - един хубав ден пътниците в такъв автобус изхвърлили водача на тротоара и така го пребили показно, че оттогава автобусите в Полша станали по-точни от метрото в Ню Йорк. А вие скъпи българчета, какво направихте? Най-малкото можете да се махнете от това мръсно и тъмно ъгълче на вселената носещо името Булгаристан. Аз го направих преди 18 години и не съм поглеждал назад. Щастлив? Абсолютно! Сега от време на време се прибирам да видя родителите си и си решавам проблема със всички на пътя (и не само) по следния начин - американски номер отзад на бронята, застраховка от Северна Америка и 3 книжки от 3 различни държави (да, легални са) за избор на малоумния милиционер, ако реши да ме спре. Винетка? А не, в моя свят държавата създава условия и тогава събира данъци. Знам, че това малцина могат да си го позволят и че не е решение, но съм се отказал отдавна да тъся добро или логика по тези географски ширини..

Смешко. Пита какво сме направили, а той дезертирал. За такива като теб наказанието е смърт.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 апр 2015 02:13

Ако не бяха дезертьорите да наливат милиарди на година в икономиката на страната кой щеше да те храни бе мозък?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 апр 2015 11:00

Хаусчо, няма смисъл да спориш с форумните идиоти :roll: Те си знаят едно и това си е
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

pomiqr257

Мнениеот pomiqr257 » 01 апр 2015 13:48

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=A4ZCtHxPn3E[/youtube]

Върни се в “Свободна зона”