Черно Море - Локомотив Пд, първи 1/2 финал, 07.04.15 г,17:00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Re: КупаБГ: Черно море - Локо Пд (7 април 17.00)
2006 Черно Море беше финалист за Купата - не игра в Европа, 2008 - Черно Море отново финалист - отново не игра в Европа като финалист за Купата, така че НИЩО НОВО не е това правило за Черно Море. Ако искат в Европа - с Купата и толкова.
ShooterMan написа:Момчета, винаги съм казвал - излизане в ЕКТ е много важно, защото шефовете ще вземат играчи! Например да сложим по 100 кинта ако искате, че класираме ли се за ЕКТ ще вземат Мехия Ернандес за постоянно от Домуз. Ефекта Кривия, който Кольо търсеше го има в Ернандес, който е играч та дрънка направо
. НО....по-важното е спечелването на Купата. Защо? Защото според мен ще създаде неописуема еуфория в многобройните ни, но доста позаспали привърженици. Умишлено не казвам фенове, защото ако тръгнеш из града сигурно 100 000 варненци ще кажат, че симпатизират на Черно Море, но всички знаем, че редовните на мачове са между 2 и 3 000 и още 3-4 000 за дербитата, това е....другите са просто привърженици, но една Купа, един трофей ще пръсне Тича по шевовете, ефекта ще е истински допинг. Гарниран с инвестициите в самия отбор покрай ЕКТ...абе сещате се, че 2009 например имахме посещаемост в най-тъпите мачове по 4-5000, а срещу Пирин, изпадащ пълен стадион с 9 000
. Така, че ДАЙТЕ КУПАТА
Чак да откупят Ернандес не вярвам.Просто много ни е далеч от политиката.Освен ако нашите не решат да правят отбор,като Лудогорец.Разбира се надявам се и това да стане,но мисля че ще е възможно чак когато бъде готов Ю.Гагарин!Но ако се появим в ЕКТ,Домусчиев сам ще ни го остави.....за да го покажем и да го продадем!А това,че успехите на отбора вдигат посещаемоста е неоспоримо!!!Надявам се,че развитието в положителна посока ще продължи и политиката на по развързана кесия....защото този нов стадион ще трябва да се пълни!!!
komentator написа:2006 Черно Море беше финалист за Купата - не игра в Европа, 2008 - Черно Море отново финалист - отново не игра в Европа като финалист за Купата, така че НИЩО НОВО не е това правило за Черно Море. Ако искат в Европа - с Купата и толкова.
Не ми напомняй, че като се сетя как Вуцов и Ясен осраха двата мача и ме хваща яд
Овчата глава не ние класирал на финал за купата?
Хубаво говорим за eвротурнири,но първо да се класираме на финала и тогава да помечтаем...

Хубаво говорим за eвротурнири,но първо да се класираме на финала и тогава да помечтаем...

-
Иска да каже, че Кольо обърка тактиката за единия финал срещу Литекс, а предходния финал - вината бе на лицето В. Михов, който направи услуга на чорбата - финалът да е в София и получиха голямо домакинско предимство, бяха направили слаб сезон и Купата тогава напрактика спаси сезона им. Нещо като сега, ако се класират Левски и Черно Море на финала, естествено, че ще е на Васил Левски.
Не може всяка година да се разбира в последния момент кой има право да играе в ЕКТ : финалиста за купата или 4-я в класирането,така,че винаги да е угодно на отборите от София.Правилата трябва да са ясни и да се обявяват още при започването на турнира за Купата. Ако, все пак има някакви съмнения,то Ръководството или поне някой досетлив варненски журналист да отправят питане до БФС още сега преди полуфиналите! Също така всяка година си остава пълна загадка за феновете дали Ръководството въобще подава документи за участие в ЕКТ.
-
- Контакти:
Черно Море - Локомотив Пд, първи 1/2 финал, 07.04.15 г,17:00
Айде на мача на сезона! Силно вярвам, а и честно казано съм напълно убеден, че няма да имаме нищо общо с играта си от мачлетата с Марек и Аскуу, да не говорим за пикника по никое време в Подуене. Локо Пд си имат някакви проблеми, но това изобщо не бива да ни заблуждава, че мача ще е лек за нас. Те имат доста на брой и все класни играчи, особено опасни в нападение и халфовата линия. Мисля си, че и при тях мотивацията ще е коренно различна и ще стане много здрав полуфинал. Със сигурност и двата полуфинала ще са много оспорвани и е трудно да се каже, че някой влиза като фаворит. Какви са ни плюсовете на нас според мен:
1. Стабилното организационно състояние - в България малко или много е важно да се дават парите на време на играчите.
2. Дългата пейка - Локо имат класни играчи, но ми се струва, че нямат много дълга пейка. При нас състава е по-дълбок така да се каже, а в серия от близки мачове това дава отражение. Особено важно е сега, когато Марек се доближи на 3 точки от тях в битката за спасение, те няма как като нас да пестят силите си, макар, че срещу Аскуу играха ганкиното....още едно ганкино, обаче ги праща при изпадащите, докато ние спокойно излизаме да се разтропаме в мачовете преди реванша
3. Халфовата ни линия- като класа я слагам непосредствено след тази на Лудогорец. Много важно е, че и всички са на лице.
4. Ернандес - малко или много класата на един играч е от голямо значение. Вижте Марселиньо като се върна за Лудогорец как станаха друг отбор и разнебитиха Чорбата. С Аскуу и Марек Мехия с няколко паса показа, че е точно такъв играч. Очевидно се пести, особено с Подуяне чак нахално и нагло се пестеше, но всички знаем, че не сме го взели за друго, освен да ни добута до Финала и дай Боже Купата. Локо Пд нямат такъв играч, който да опъне 3-4 от тънките пасове и да промени мача със самото си присъствие.
Минусите, които за съжаление виждам аз:
1. Изключително слаб вратар в лицето на Чанович - разберете, разминава ни се доволно, но някога това разминаване ще свърши. Тоя е някакъв неадекватник, като е най-зле при центриранията, а добре знаем, че на Локо Пд са им основен прийом от поне 3 сезона, а Камбуров е дърта хиена. Тук на Тича едва ли ще организират някакъв масиран натиск да ни засипят от центрирания, но там на Лаута ще му стъжнят живота на тоя сърбеж, който от 3 центрирания 2 ги изпуска одма...
2. Много зле в защита - тука дългата пейка не важи. Като махнем Котев и Венков и в много редки случаи Кулибали сме много зле в тази зона. Стабилността идва от Стенио и Клок пред тях, но ако се наложи да играем със смешници като Станчев, като Живко Атанасов...ще ни съдерат ФЪЧА...
3. Слабо нападение - Бижев не може да се отпуши, Бакари е след контузия, Божилов и той. Няма какво повече да говоря, ако халфовете имат точен мерник-добре, но иначе здраво циклим
4. Разтропването в А група е добре за пазене от картони и контузии...но започваме да губим игрови ритъм, това е лошо, вижте какви глупости правехме в ПодУяМи, ние сами си вкарахме буквално 1 и небуквално още 2 от 5-те гола оня ден...
5. Огромен минус е, че реванша е там. Знаем какъв стадион за нас се явява Лаута, макар, че последните 2 мача там не ги загубихме преди това сме изгубили сигурно 202 подред и не вземем ли преднина тука от поне 2:0, че дори и 3 ще видите какво ще стане с неориентираната ни защита и завалията Чанович като завалят центриранията...
Като цяло съм много притеснен, не сме отбора, който очаквахме да бъдем пролетта
1. Стабилното организационно състояние - в България малко или много е важно да се дават парите на време на играчите.
2. Дългата пейка - Локо имат класни играчи, но ми се струва, че нямат много дълга пейка. При нас състава е по-дълбок така да се каже, а в серия от близки мачове това дава отражение. Особено важно е сега, когато Марек се доближи на 3 точки от тях в битката за спасение, те няма как като нас да пестят силите си, макар, че срещу Аскуу играха ганкиното....още едно ганкино, обаче ги праща при изпадащите, докато ние спокойно излизаме да се разтропаме в мачовете преди реванша
3. Халфовата ни линия- като класа я слагам непосредствено след тази на Лудогорец. Много важно е, че и всички са на лице.
4. Ернандес - малко или много класата на един играч е от голямо значение. Вижте Марселиньо като се върна за Лудогорец как станаха друг отбор и разнебитиха Чорбата. С Аскуу и Марек Мехия с няколко паса показа, че е точно такъв играч. Очевидно се пести, особено с Подуяне чак нахално и нагло се пестеше, но всички знаем, че не сме го взели за друго, освен да ни добута до Финала и дай Боже Купата. Локо Пд нямат такъв играч, който да опъне 3-4 от тънките пасове и да промени мача със самото си присъствие.
Минусите, които за съжаление виждам аз:
1. Изключително слаб вратар в лицето на Чанович - разберете, разминава ни се доволно, но някога това разминаване ще свърши. Тоя е някакъв неадекватник, като е най-зле при центриранията, а добре знаем, че на Локо Пд са им основен прийом от поне 3 сезона, а Камбуров е дърта хиена. Тук на Тича едва ли ще организират някакъв масиран натиск да ни засипят от центрирания, но там на Лаута ще му стъжнят живота на тоя сърбеж, който от 3 центрирания 2 ги изпуска одма...
2. Много зле в защита - тука дългата пейка не важи. Като махнем Котев и Венков и в много редки случаи Кулибали сме много зле в тази зона. Стабилността идва от Стенио и Клок пред тях, но ако се наложи да играем със смешници като Станчев, като Живко Атанасов...ще ни съдерат ФЪЧА...
3. Слабо нападение - Бижев не може да се отпуши, Бакари е след контузия, Божилов и той. Няма какво повече да говоря, ако халфовете имат точен мерник-добре, но иначе здраво циклим
4. Разтропването в А група е добре за пазене от картони и контузии...но започваме да губим игрови ритъм, това е лошо, вижте какви глупости правехме в ПодУяМи, ние сами си вкарахме буквално 1 и небуквално още 2 от 5-те гола оня ден...
5. Огромен минус е, че реванша е там. Знаем какъв стадион за нас се явява Лаута, макар, че последните 2 мача там не ги загубихме преди това сме изгубили сигурно 202 подред и не вземем ли преднина тука от поне 2:0, че дори и 3 ще видите какво ще стане с неориентираната ни защита и завалията Чанович като завалят центриранията...
Като цяло съм много притеснен, не сме отбора, който очаквахме да бъдем пролетта
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Re: Черно Море - Локомотив Пд, първи 1/2 финал, 07.04.15 г,1
Като гледам и при вас положението не е много розово. В тия два мача силите са много изравнени, а кой каквото и да ми говори финал за Купата си е адското изживяване и си заслужава да се борят отборите за него. Дано се изсипем повечко народ от Пловдив. Успех!
Равенство във Варна, победа в Пловдив и Локомотив на финал! 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
svobodni написа:Като гледам и при вас положението не е много розово. В тия два мача силите са много изравнени, а кой каквото и да ми говори финал за Купата си е адското изживяване и си заслужава да се борят отборите за него. Дано се изсипем повечко народ от Пловдив. Успех!
Както съм казвал и преди,най хубавото в случая е,че няма да гледаме съдийски навеждания в посока на отборите/както щеше да се случи с двете Л/.Ще гледаме футбол и каквото стане-нека поо добрият и по мотивираният играят на финал!Искрено се надявам това да е Черно море.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"