Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Ако нямаме проблемите с лиценза на 31 май трябва да направим нещо в ЛЕ... с новите суми това са чисти и свежи пари за клуба!
Teo написа:Ако нямаме проблемите с лиценза на 31 май трябва да направим нещо в ЛЕ... с новите суми това са чисти и свежи пари за клуба!
Аз не съм отписал ШЛ.Мача в събота ще покаже имаме ли сили да сме шампиони или ще гоним ЛЕ.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Teo написа:Ако нямаме проблемите с лиценза на 31 май трябва да направим нещо в ЛЕ... с новите суми това са чисти и свежи пари за клуба!
Аз не съм отписал ШЛ.Мача в събота ще покаже имаме ли сили да сме шампиони или ще гоним ЛЕ.
Прав си братле.. след събота ще се знае кой турнир ще се гони лятото!
vaskonti написа:Айде пък и ти, знаели ни всички. Всичко се свежда до това кой е собственик на клуба. Ако е Томов или Титан, ясно е, че няма кой да отпусне кредит, но ако е Бербатов(примерно) с подбран от него екип професионалисти, банките ще са на опашка да си предлагат услугите.
Май си дълбоко впечатлен от "Банкери" на Хейли и от действията на Роскоу Хейуърд
И ли по- скоро от Големия Джордж Куотърмейн и "Сънеко"
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Logical person
- Контакти:
Teo написа:GOLEADOR написа:Teo написа:Ако нямаме проблемите с лиценза на 31 май трябва да направим нещо в ЛЕ... с новите суми това са чисти и свежи пари за клуба!
Е чак да се знае ще е трудно. Ако изгубим, на 90% сме извън играта за титлата. Но при равен или победа се завръзват нещата...
Кашчей написа:vaskonti написа:Айде пък и ти, знаели ни всички. Всичко се свежда до това кой е собственик на клуба. Ако е Томов или Титан, ясно е, че няма кой да отпусне кредит, но ако е Бербатов(примерно) с подбран от него екип професионалисти, банките ще са на опашка да си предлагат услугите.
Май си дълбоко впечатлен от "Банкери" на Хейли и от действията на Роскоу Хейуърд![]()
![]()
И ли по- скоро от Големия Джордж Куотърмейн и "Сънеко"..но знаеш и какъв е краят
Е кво, не съм ли прав по принцип?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Айде пък и ти, знаели ни всички. Всичко се свежда до това кой е собственик на клуба. Ако е Томов или Титан, ясно е, че няма кой да отпусне кредит, но ако е Бербатов(примерно) с подбран от него екип професионалисти, банките ще са на опашка да си предлагат услугите.
Май си дълбоко впечатлен от "Банкери" на Хейли и от действията на Роскоу Хейуърд![]()
![]()
И ли по- скоро от Големия Джордж Куотърмейн и "Сънеко"..но знаеш и какъв е краят
Определено си прав, но само до първият закъснял транш
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Айде пък и ти, знаели ни всички. Всичко се свежда до това кой е собственик на клуба. Ако е Томов или Титан, ясно е, че няма кой да отпусне кредит, но ако е Бербатов(примерно) с подбран от него екип професионалисти, банките ще са на опашка да си предлагат услугите.
![]()
Определено си прав, но само до първият закъснял траншИ надали биха приели в залог трансферни права. И надали УЕФА и ФИФА биха били във възторг от това банка да определя кога и на кого да се продаде играч, защото клубът е заложил правата му и ги е изгубил.
Е, то това важи за всеки клуб по света, който ползва банкови заеми.
[center]I'll be the savior of you all
Logical person написа:Teo написа:GOLEADOR написа:Teo написа:Ако нямаме проблемите с лиценза на 31 май трябва да направим нещо в ЛЕ... с новите суми това са чисти и свежи пари за клуба!
Е чак да се знае ще е трудно. Ако изгубим, на 90% сме извън играта за титлата. Но при равен или победа се завръзват нещата...
Важна е играта... вярвам,че с дух и воля може да постигнем целта! Но всички зависи от футболистите...
vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Айде пък и ти, знаели ни всички. Всичко се свежда до това кой е собственик на клуба. Ако е Томов или Титан, ясно е, че няма кой да отпусне кредит, но ако е Бербатов(примерно) с подбран от него екип професионалисти, банките ще са на опашка да си предлагат услугите.
![]()
Определено си прав, но само до първият закъснял траншИ надали биха приели в залог трансферни права. И надали УЕФА и ФИФА биха били във възторг от това банка да определя кога и на кого да се продаде играч, защото клубът е заложил правата му и ги е изгубил.
Е, то това важи за всеки клуб по света, който ползва банкови заеми.
Разликата обаче е, че при клуб, който ползва заеми и винаги е бил изряден, за такова закъснение ще кажат: Случва се.
За вас ще кажат: И с тоя е същата работа!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":