Локо Пд остана без Бащата

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

emokanar
Контакти:

Re: Локо Пд остана без Бащата

Мнениеот emokanar » 31 мар 2015 07:13

"Бащата", не би си тръгнал ей така.Това, че отбора натрупа няколко загуби, не вярвам да е причината.
п.п.Дано дойде мощен спонсор от калибъра на Думувчиев, или някоя банка.

razbira4
Контакти:

Мнениеот razbira4 » 31 мар 2015 07:44

plan-2012 написа:Ако прекратите участието си във втората шестица, а след това се обедините с Марек за да останете в А група, после ще се хвалите , че сте играли и Вие с Байерн Мюнхен 8-)

Първо, мнението ти е хумористично може би само за теб, голям пробив направи...
Второ, не винаги "вие" се пише с главна буква.

Друг е въпросът, че момчетата от сдружението трябваш да предвидят и вариант "Б", тоест, че може и да не намерят спонсор.
И че хората ходят на стадиона, когато има какво да гледат. То само с гола любов не става. Ако ще си лягам с жена, трябва и да ми харесва.
Хайде сега повече локомотивците от мен пак да ми наскачат...Или да ми изтрият мнението.

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 31 мар 2015 08:00

Сега ще Ви се разгони майката !
Серизоно:Жалко е това кото се случва в Локо ПД ,много жалко.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 31 мар 2015 08:12

Arto написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Един Баща имахте и него оплюхте и принудихте да си тръгне. Доколкото разбрах, човекът не е издържал психически на случващото се през последните седмици: загуба след загуба, без отбелязан гол; псувни от трибуните; и накрая бунт на футболистите заради неплатени заплати. Явно е преценил, че с това ръководство не си струва да става на курбан.

Аз такова нещо не видях. Имаше коментари, които бяха от фенове на Ботев, че Христо Колев ни е бил изоставил и трябвало не знам си какво да му се случи. Това са много евтини интриги... адски евтини. Старая се да съм обективен, когато става дума за отношенията ни с вас, но такива номерца определено не ви печелят приятели сред нас. Ние такова нещо не сме казали, няма и да кажем. Гледам, че модераторът си е свършил работата и ги е изтрил. Бащата си е Бащата, легенда на Локомотив (Пловдив) и никога няма да чуеш лоша дума за него. Аз лично мога само да му благодаря за усилията, които положи през изминалите месеци. ;)

Виж, аз, за разлика от теб, наистина имам приятели-буфери и си пием бирата с тях редовно. Те ми казаха за псувните по Бащата. Освен това в София срещу Славия, някой от вашите келеши е напсувал и Камбуров. И това ли не е истина?

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 31 мар 2015 08:46

Жълто-черен Пловдив написа:Виж, аз, за разлика от теб, наистина имам приятели-буфери и си пием бирата с тях редовно. Те ми казаха за псувните по Бащата. Освен това в София срещу Славия, някой от вашите келеши е напсувал и Камбуров. И това ли не е истина?

Абсолютно вярно е това, като в допълнение напсуваха Цветан Василев, Пеевски, Путин, Ислямска държава и НАСА :twisted:

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 31 мар 2015 10:22

Жълто-черен Пловдив написа:
Arto написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Един Баща имахте и него оплюхте и принудихте да си тръгне. Доколкото разбрах, човекът не е издържал психически на случващото се през последните седмици: загуба след загуба, без отбелязан гол; псувни от трибуните; и накрая бунт на футболистите заради неплатени заплати. Явно е преценил, че с това ръководство не си струва да става на курбан.

Аз такова нещо не видях. Имаше коментари, които бяха от фенове на Ботев, че Христо Колев ни е бил изоставил и трябвало не знам си какво да му се случи. Това са много евтини интриги... адски евтини. Старая се да съм обективен, когато става дума за отношенията ни с вас, но такива номерца определено не ви печелят приятели сред нас. Ние такова нещо не сме казали, няма и да кажем. Гледам, че модераторът си е свършил работата и ги е изтрил. Бащата си е Бащата, легенда на Локомотив (Пловдив) и никога няма да чуеш лоша дума за него. Аз лично мога само да му благодаря за усилията, които положи през изминалите месеци. ;)

Виж, аз, за разлика от теб, наистина имам приятели-буфери и си пием бирата с тях редовно. Те ми казаха за псувните по Бащата. Освен това в София срещу Славия, някой от вашите келеши е напсувал и Камбуров. И това ли не е истина?

Не присъствах на мача, но не съм чул да е имало такова нещо от познати, които са били. Защо с такава увереност говориш за мен като не се познаваме дори? Както и да е, смятам дискусията в тази посока за изчерпана.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 31 мар 2015 10:55

razbira4 написа:
plan-2012 написа:Ако прекратите участието си във втората шестица, а след това се обедините с Марек за да останете в А група, после ще се хвалите , че сте играли и Вие с Байерн Мюнхен 8-)

Първо, мнението ти е хумористично може би само за теб, голям пробив направи...
Второ, не винаги "вие" се пише с главна буква.

Друг е въпросът, че момчетата от сдружението трябваш да предвидят и вариант "Б", тоест, че може и да не намерят спонсор.
И че хората ходят на стадиона, когато има какво да гледат. То само с гола любов не става.
Ако ще си лягам с жена, трябва и да ми харесва.
Хайде сега повече локомотивците от мен пак да ми наскачат...Или да ми изтрият мнението.

Напълно съм съгласен.
Изображение

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 31 мар 2015 13:46

Първо в TribunaPlovdiv.bg: Бащата се върна в Локомотив!

Легендата на Локомотив Пловдив Христо Колев – Бащата се връща на работа в Локомотив Пловдив, това научи TribunaPlovdiv.bg. Днес ръководството на „черно-белите“ в лицето на сдружение „Бъдеще за Локомотив“ са провели разговор с Колев, след който той се е съгласил да се върне начело на отбора. Футболистите на тима също са поискали той да продължи да води отбора, като те също са провели разговор с него, след който мнението на Бащата било категорично, че остава в клуба.

[offtopic]http://www.tribunaplovdiv.bg/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-tribunaplovdiv-bg-%D0%B1%D0%B0%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8/[/offtopic]

Дано няма повече драми и всичко си дойде на мястото. :)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 31 мар 2015 14:41

Много добре стана, че "Бащата" размисли и реши да остане...Той е един от нас!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”