"Бащата", не би си тръгнал ей така.Това, че отбора натрупа няколко загуби, не вярвам да е причината.
п.п.Дано дойде мощен спонсор от калибъра на Думувчиев, или някоя банка.
Локо Пд остана без Бащата
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо Пд остана без Бащата
plan-2012 написа:Ако прекратите участието си във втората шестица, а след това се обедините с Марек за да останете в А група, после ще се хвалите , че сте играли и Вие с Байерн Мюнхен
Първо, мнението ти е хумористично може би само за теб, голям пробив направи...
Второ, не винаги "вие" се пише с главна буква.
Друг е въпросът, че момчетата от сдружението трябваш да предвидят и вариант "Б", тоест, че може и да не намерят спонсор.
И че хората ходят на стадиона, когато има какво да гледат. То само с гола любов не става. Ако ще си лягам с жена, трябва и да ми харесва.
Хайде сега повече локомотивците от мен пак да ми наскачат...Или да ми изтрият мнението.
- Bojko Berojko
- Контакти:
Сега ще Ви се разгони майката !
Серизоно:Жалко е това кото се случва в Локо ПД ,много жалко.
Серизоно:Жалко е това кото се случва в Локо ПД ,много жалко.

- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Arto написа:Жълто-черен Пловдив написа:Един Баща имахте и него оплюхте и принудихте да си тръгне. Доколкото разбрах, човекът не е издържал психически на случващото се през последните седмици: загуба след загуба, без отбелязан гол; псувни от трибуните; и накрая бунт на футболистите заради неплатени заплати. Явно е преценил, че с това ръководство не си струва да става на курбан.
Аз такова нещо не видях. Имаше коментари, които бяха от фенове на Ботев, че Христо Колев ни е бил изоставил и трябвало не знам си какво да му се случи. Това са много евтини интриги... адски евтини. Старая се да съм обективен, когато става дума за отношенията ни с вас, но такива номерца определено не ви печелят приятели сред нас. Ние такова нещо не сме казали, няма и да кажем. Гледам, че модераторът си е свършил работата и ги е изтрил. Бащата си е Бащата, легенда на Локомотив (Пловдив) и никога няма да чуеш лоша дума за него. Аз лично мога само да му благодаря за усилията, които положи през изминалите месеци.
Виж, аз, за разлика от теб, наистина имам приятели-буфери и си пием бирата с тях редовно. Те ми казаха за псувните по Бащата. Освен това в София срещу Славия, някой от вашите келеши е напсувал и Камбуров. И това ли не е истина?
Жълто-черен Пловдив написа:Виж, аз, за разлика от теб, наистина имам приятели-буфери и си пием бирата с тях редовно. Те ми казаха за псувните по Бащата. Освен това в София срещу Славия, някой от вашите келеши е напсувал и Камбуров. И това ли не е истина?
Абсолютно вярно е това, като в допълнение напсуваха Цветан Василев, Пеевски, Путин, Ислямска държава и НАСА

Жълто-черен Пловдив написа:Arto написа:Жълто-черен Пловдив написа:Един Баща имахте и него оплюхте и принудихте да си тръгне. Доколкото разбрах, човекът не е издържал психически на случващото се през последните седмици: загуба след загуба, без отбелязан гол; псувни от трибуните; и накрая бунт на футболистите заради неплатени заплати. Явно е преценил, че с това ръководство не си струва да става на курбан.
Аз такова нещо не видях. Имаше коментари, които бяха от фенове на Ботев, че Христо Колев ни е бил изоставил и трябвало не знам си какво да му се случи. Това са много евтини интриги... адски евтини. Старая се да съм обективен, когато става дума за отношенията ни с вас, но такива номерца определено не ви печелят приятели сред нас. Ние такова нещо не сме казали, няма и да кажем. Гледам, че модераторът си е свършил работата и ги е изтрил. Бащата си е Бащата, легенда на Локомотив (Пловдив) и никога няма да чуеш лоша дума за него. Аз лично мога само да му благодаря за усилията, които положи през изминалите месеци.
Виж, аз, за разлика от теб, наистина имам приятели-буфери и си пием бирата с тях редовно. Те ми казаха за псувните по Бащата. Освен това в София срещу Славия, някой от вашите келеши е напсувал и Камбуров. И това ли не е истина?
Не присъствах на мача, но не съм чул да е имало такова нещо от познати, които са били. Защо с такава увереност говориш за мен като не се познаваме дори? Както и да е, смятам дискусията в тази посока за изчерпана.
razbira4 написа:plan-2012 написа:Ако прекратите участието си във втората шестица, а след това се обедините с Марек за да останете в А група, после ще се хвалите , че сте играли и Вие с Байерн Мюнхен
Първо, мнението ти е хумористично може би само за теб, голям пробив направи...
Второ, не винаги "вие" се пише с главна буква.
Друг е въпросът, че момчетата от сдружението трябваш да предвидят и вариант "Б", тоест, че може и да не намерят спонсор.
И че хората ходят на стадиона, когато има какво да гледат. То само с гола любов не става. Ако ще си лягам с жена, трябва и да ми харесва.
Хайде сега повече локомотивците от мен пак да ми наскачат...Или да ми изтрият мнението.
Напълно съм съгласен.

Първо в TribunaPlovdiv.bg: Бащата се върна в Локомотив!
Легендата на Локомотив Пловдив Христо Колев – Бащата се връща на работа в Локомотив Пловдив, това научи TribunaPlovdiv.bg. Днес ръководството на „черно-белите“ в лицето на сдружение „Бъдеще за Локомотив“ са провели разговор с Колев, след който той се е съгласил да се върне начело на отбора. Футболистите на тима също са поискали той да продължи да води отбора, като те също са провели разговор с него, след който мнението на Бащата било категорично, че остава в клуба.
[offtopic]http://www.tribunaplovdiv.bg/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-tribunaplovdiv-bg-%D0%B1%D0%B0%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8/[/offtopic]
Дано няма повече драми и всичко си дойде на мястото.

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- black&white
- Контакти:
Много добре стана, че "Бащата" размисли и реши да остане...Той е един от нас!