Фен тема за Йордан Минев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Взеха Йордан Минев в националния
Селекционерът на националния тим Пламен Марков прати повиквателна на Йордан Минев за срещата със Сърбия идната сряда. Уредилият си трансфер в италанския Виченца защитник е един от петимата футболисти в състава, които не играят в Левски, ЦСКА или чуждестранен отбор. Освен него повиквателни поличиха двама футболисти на Литекс и двама на отбора на Йордан Лечков Сливен. Пламен Марков бе забелязван няколко пъти да наблюдава двубои на Ботев, като последно той бе в Ловеч на срещата за Купата между Литекс и Ботев, а преди това наблюдава Ботев - ЦСКА. И двете срещи бяха загубени от "канарчетата" с 0:2. Националният отбор на България излиза срещу Сърбия на 19 ноември в Белград.
- Canaries front
- Контакти:
Re: Взеха Йордан Минев в националния
Първо честито на Данчо,заслужи го с добрата си игра.Най-накрая Марков прогледна.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
USPEH DAN4O
крайно време беше...
Браво, момчето заслужава да се пробва. Хубаво е да му се даде шанс за изява. Дай боже да му потръгне, на него и на всички останали! Отдавна чакаме да ни зарадвате Българи Юнаци!
И ПРЕДИ И СЕГА, ШАМПИОН Е ЦСКА!!!
Мишел Платини разкри, че в момента УЕФА разследва 25 мача от последните две години, за които има съмнения, че има нещо нелегално.
Един от тези 25 двубоя е български. Френският носител на три Златни топки отказа да назове за коя среща става дума, тъй като сега се води разследване.
„Не съм против залаганията, но е ненормално да се спекулира със залозите. Не можеш да вярваш на футбола, ако знаеш резултата предварително”, каза Платини.
Един от тези 25 двубоя е български. Френският носител на три Златни топки отказа да назове за коя среща става дума, тъй като сега се води разследване.
„Не съм против залаганията, но е ненормално да се спекулира със залозите. Не можеш да вярваш на футбола, ако знаеш резултата предварително”, каза Платини.
браво на Данчо, заслужава го. дано наистина иде във Виченца...
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
нормално беше да се повика краен бек, който знае какво прави...
YNWA!
Да викне само младежи за тая контрола, да вземе и от младежкия още 3-4ма. Да се размести схемата малко с нови лица и тьй нататък. Не мисля че ще го направи пламенчо но поне нещо свежо да внесе 

От утре съм локомотивец!
Както взе Минев така трябва да вземе и Домовчииски, Генков а също и Макриев! Стига е залагал на тоя сополанко отпред Бебратов, защото тои се взе за много голям и не се раздава на 100%, защото си е казал че каквото и да стане ще е титуляр! НЕ стига толкова! Тук не трябва да се гледа кои е Бербатов, двамата Петрови и т.н ! Трябва да се дава шанс и на други момчета!