Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кашчей » 30 мар 2015 21:06

гражданин от село написа:И какво става сега?Този 3месечен срок за какво точно се дава и какво се очаква да стане през него?Ясно е,че не е Томов да събере парите,защото няма от къде.Обещаните премии също говорят,че Фамилиите вече се чувстват собственици или представители на собственикът в сянка.

И к`во правите тогава с нотариално завереното пълномощно :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 мар 2015 21:08

А бе стана голяма каша,пълен хаос-отлагане ,залагане...Нещо се мъти ,но дано да оцелее Клуба :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 мар 2015 21:09

Кашчей написа:
гражданин от село написа:И какво става сега?Този 3месечен срок за какво точно се дава и какво се очаква да стане през него?Ясно е,че не е Томов да събере парите,защото няма от къде.Обещаните премии също говорят,че Фамилиите вече се чувстват собственици или представители на собственикът в сянка.

А ти как мислиш :!: :?:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 мар 2015 21:11

Red joker написа:
Кашчей написа:

Слагате го в рамка и го закачате над входа на Музея, естествено достатъчно увеличено, за да се чете.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 мар 2015 21:12

Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:

Слагате го в рамка и го закачате над входа на Музея, естествено достатъчно увеличено, за да се чете.

Е ми значи така ше направиме :twisted: :!:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 30 мар 2015 21:13

Направо ви се чудя луди ли сте, какви сте - легендарни футболисти на ЦСКА като Жеков и Якимов очевидно също не одобряват действията на Младенов и Томов, но вие сте готови и тях да оплюете, само и само вашите "спасители" да не са очернени. :shock: Предполагам, че повечето сте много млади, баща ми и чичо ми не искат да чуят за тия боклуци вече, предпочитат ЦСКА да почне от 0-та, отколкото да се гърчи в ръцете на такива безсрамници и лъжци. :| Жал ми е за тези гениални футболисти, които са дали толкова много на славната ви история, а някои хора сега ги храчат...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 мар 2015 21:16

Кашчей написа:
vaskonti написа:Принципно такова е пълномощното. А дали има допълнителни анекси и условия към него, които ние не знаем, това вече не е ясно. Аз просто ти казах, че не е нужно да има цесия в случая.

Момент, ти чете ли пълномощното, или самото название "нотариално заверено" му дава тези права? Прочети това уникално заглавие на ГОНГ-Манджуков и Инджов вече не са в управлението на ЦСКА..Инджов никога не е бил в управата, а Манджуков не е подавал оставка като член на НС.
Това, според теб, от незнание ли е написано или.....Кои акции всъщност са прехвърлили тези двамата-тези, които притежават сега, или тези, които трябва да получат от Томов, защото аз не си спомням да са казвали, че ще даряват сега притежаваните от тях акции. :roll:

Не съм го чел, слушах го оня ден, когато Димитър Цонев го прочете цялото. Слабо ме вълнува как от Гонг тълкуват нещата. Но все пак до някъде са прави - де юри Инджов и Манджуков продължават да са си акционери, но с досегашния си дял, който всъщност е прехвърлен, което значи, че де факто не са акционери. Поне още 3 месеца, когато или ще им върнат парите или отново ще станат акционери, тъй като ще придобият заложените акции.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 мар 2015 21:18

Коша,кажи според тебе,като виден форумен специалист по всичко,в подуяне по-добре ли стоят нещата отколкото при нас?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 мар 2015 21:19

diplomat написа:Направо ви се чудя луди ли сте, какви сте - легендарни футболисти на ЦСКА като Жеков и Якимов очевидно също не одобряват действията на Младенов и Томов, но вие сте готови и тях да оплюете, само и само вашите "спасители" да не са очернени. :shock: Предполагам, че повечето сте много млади, баща ми и чичо ми не искат да чуят за тия боклуци вече, предпочитат ЦСКА да почне от 0-та, отколкото да се гърчи в ръцете на такива безсрамници и лъжци. :| Жал ми е за тези гениални футболисти, които са дали толкова много на славната ви история, а някои хора сега ги храчат...

Кажи много здраве на баща ти и на чичо ти :?: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 мар 2015 21:25

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Принципно такова е пълномощното. А дали има допълнителни анекси и условия към него, които ние не знаем, това вече не е ясно. Аз просто ти казах, че не е нужно да има цесия в случая.

Момент, ти чете ли пълномощното, или самото название "нотариално заверено" му дава тези права? Прочети това уникално заглавие на ГОНГ-Манджуков и Инджов вече не са в управлението на ЦСКА..Инджов никога не е бил в управата, а Манджуков не е подавал оставка като член на НС.
Това, според теб, от незнание ли е написано или.....Кои акции всъщност са прехвърлили тези двамата-тези, които притежават сега, или тези, които трябва да получат от Томов, защото аз не си спомням да са казвали, че ще даряват сега притежаваните от тях акции. :roll:

Не съм го чел, слушах го оня ден, когато Димитър Цонев го прочете цялото. Слабо ме вълнува как от Гонг тълкуват нещата. Но все пак до някъде са прави - де юри Инджов и Манджуков продължават да са си акционери, но с досегашния си дял, който всъщност е прехвърлен, което значи, че де факто не са акционери. Поне още 3 месеца, когато или ще им върнат парите или отново ще станат акционери, тъй като ще придобият заложените акции.

Доколкото си спомням и двамата обявиха, че ще дарят това, което имат да получават, като залог, от Томов. Може и да съм пропуснал, но нищо не се споменаваше за акциите, придобити с покупка.
Манджуков, за да не е "част от управлението на ЦСКА" трябва да подаде оставка, а не съм чул или чел за такава досега. Инджов изобщо не е бил в управлението, как да излезе от него?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”