Американски танкове и военна техника в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Американски танкове и военна техника в България

Мнениеот HoUs4oOL » 30 мар 2015 19:54

irradeum написа:Американците са тарикати. Рашките нямат кинти да се усмихнат, а и скоро китайците ще им го сложат отзад в далечния изток.Въпрос на време е ...Сами са си виновни - Путин ги води към гибел , а те се мислят за голяма работа. Иначе преди да натворят свинщините с Крим и Източна Украйна даже ми бяха симпатични.

Големи тарикати са американците.
Съвсем скоро Син Дзипин и император Владимир Путин ще им покажат как се прави, случващото се в тихоокеанския регион ще се повтори на още няколко места.
А ти, Винету, бъди така добър и ни кажи със свои думи какво натвориха руснаците в Крим и Новорусия? :?
Населението на Крим си избра Русия, а населението в Новорусия се вдигна, тъй като не му се харесаха действията на украинското правителство и в частност паленето на живи хора в Одеса, както и зулумите в Мариупол, приемането на някои закони, а в последствие и спирането на пенсии и помощи за тази вече нова русская весна.
Но разбирам начина ти на мислене, овчедушието е присъщо за хората населяващи земите български.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 30 мар 2015 19:55

irradeum написа:
viali69 написа:Това в "Роки" 8 ли го гледа ?! :lol: :lol: :lol:

Знаеш за "Роки" ? Да не са го давали по руската телевизия ? Или телевизия "Алфа" на вашия правоверен беловлас вожд.
:)

Не. По телевизия "Алфа" такива американски бози не дават. Не е лошо да гледаш въпросната телевизия, за да разбереш докъде докараха твоите американски любимци България.
България е сред първите държави в света по изчезване на населението. Сравняваме се с такива държави като Свазиленд, където от СПИН е болно половината население, както и с такива като Южен Судан, където от години тече гражданска война.
По стандарт сме на едно ниво с банановите републики, а в сравнение с Того и Гвинея дори сме по-зле.
Ето, това е положението в европейска България !
Айде бягай сега да питаш баща си как бяхме, когато бяхме с руснаците !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 30 мар 2015 20:00

Руснаците и американците са двете страни на една и съща монета. Не знам защо трябва да се кланяме все на някой друг. Оня боклук Сидеров уж голям националист се бара, ама лиже гъза на Путкин.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 30 мар 2015 20:03

Тука е пълно с руски подлоги , които бъркат любовта към водката с любовта към Русия.Да се смееш ли да плачеш ли. Ще бъда великодушен и ще си позволя един съвет към тях - четете повече !!! Най вече история и философия. Няма научни данни , че би ви навредило. ;)
Що се отнася до мен , за мен най важна е БЪЛГАРИЯ !
РУСИЯ ни е докарала достатъчно неприятности, за да я чуствам като матушка,или пък поданиците и като братушки.Предпочитам Европа и Америка пред Сибир и Колима.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 30 мар 2015 20:07

viali69 написа:
irradeum написа:
viali69 написа:Това в "Роки" 8 ли го гледа ?! :lol: :lol: :lol:

Знаеш за "Роки" ? Да не са го давали по руската телевизия ? Или телевизия "Алфа" на вашия правоверен беловлас вожд.
:)

Не. По телевизия "Алфа" такива американски бози не дават. Не е лошо да гледаш въпросната телевизия, за да разбереш докъде докараха твоите американски любимци България.
България е сред първите държави в света по изчезване на населението. Сравняваме се с такива държави като Свазиленд, където от СПИН е болно половината население, както и с такива като Южен Судан, където от години тече гражданска война.
По стандарт сме на едно ниво с банановите републики, а в сравнение с Того и Гвинея дори сме по-зле.
Ето, това е положението в европейска България !
Айде бягай сега да питаш баща си как бяхме, когато бяхме с руснаците !

На това дередже сме , щото има подлоги и безродници като теб, които служат на чужди интереси и поради тази причина е важно да ви изритаме там , при господарите ви. Впрочем , мога да попитам баща си , за всичко - аз за разлика от теб поне го познавам. А ти тичкай при Болен да си получиш пицата :lol: :lol: :lol: :lol:
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 мар 2015 20:14

sunscres92 написа:
FLANKER написа:Колега ,не бюджетът участва във войната.Съвременната война не се води с пехота и танкове вече.Те завършват нещата(ако има какво да се завърши след това)

Така е, аз лично не вярвам, а и не искам да се стигне до каквито и да е военни действия, най-вероятно ще се надиграват на икономическият фронт. Имах предвид, че във военно отношение - Нато би трябвало да има сериозно предимство.

В ЕС се полагат все повече усилия за натиск върху страни членки за запазване на санкциите, ти зема, че обедини НАТО-то и го подкара към Русия... :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 30 мар 2015 20:15

HoUs4oOL написа:
irradeum написа:Американците са тарикати. Рашките нямат кинти да се усмихнат, а и скоро китайците ще им го сложат отзад в далечния изток.Въпрос на време е ...Сами са си виновни - Путин ги води към гибел , а те се мислят за голяма работа. Иначе преди да натворят свинщините с Крим и Източна Украйна даже ми бяха симпатични.

Големи тарикати са американците.
Съвсем скоро Син Дзипин и император Владимир Путин ще им покажат как се прави, случващото се в тихоокеанския регион ще се повтори на още няколко места.
А ти, Винету, бъди така добър и ни кажи със свои думи какво натвориха руснаците в Крим и Новорусия? :?
Населението на Крим си избра Русия, а населението в Новорусия се вдигна, тъй като не му се харесаха действията на украинското правителство и в частност паленето на живи хора в Одеса, както и зулумите в Мариупол, приемането на някои закони, а в последствие и спирането на пенсии и помощи за тази вече нова русская весна.
Но разбирам начина ти на мислене, овчедушието е присъщо за хората населяващи земите български.

Момче , не знам какви сънища сънуваш, но според мен ти влияят енергийните напитки, и то пагубно. Не смятам да ти разширявам кръгозора,явно неведението ти те опиянява. Не искам да си губя времето с обречени каузи., като попълване на празнини в образованието ти.Просто след няколко години когато в Шуменско ,Търговищко,Разградско и Кърджалийско турскоговорящото население се вдигне , щото не му харесва , че столицата е в София , а не в Анкара и си проведе референдум за присъединяване към Турция какво бихте казали вие , руските подлоги за това. Дано съм лош пророк , но много скоро ще го чуем.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 мар 2015 20:16

Дали съществува подобна тема в прибалтийските сайтове?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 мар 2015 20:19

sunscres92 написа:
FLANKER написа:Колега ,не бюджетът участва във войната.Съвременната война не се води с пехота и танкове вече.Те завършват нещата(ако има какво да се завърши след това)

Така е, аз лично не вярвам, а и не искам да се стигне до каквито и да е военни действия, най-вероятно ще се надиграват на икономическият фронт. Имах предвид, че във военно отношение - Нато би трябвало да има сериозно предимство.

В ЕС се полагат все повече усилия за натиск върху страни членки за запазване на санкциите, ти зема, че обедини НАТО-то и го подкара към Русия... :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 мар 2015 20:24

irradeum написа:Момче , не знам какви сънища сънуваш, но според мен ти влияят енергийните напитки, и то пагубно. Не смятам да ти разширявам кръгозора,явно неведението ти те опиянява. Не искам да си губя времето с обречени каузи., като попълване на празнини в образованието ти.Просто след няколко години когато в Шуменско ,Търговищко,Разградско и Кърджалийско турскоговорящото население се вдигне , щото не му харесва , че столицата е в София , а не в Анкара и си проведе референдум за присъединяване към Турция какво бихте казали вие , руските подлоги за това. Дано съм лош пророк , но много скоро ще го чуем.

Чичеее, за това требваше да се мисли преди да се отдели и признае Косово. Или не е така? Анексията от Албания не я позволиха Щатите.

Върни се в “Свободна зона”