Значи може и да е вярно.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
djd написа:"Това е спекулация!“ - заяви единствено за Гонг благодетеля на Литекс Гриша Ганчев.
Значи може и да е вярно.
Милко Георгиев
karager написа:Най-разумното.Провери кой е
Милко Георгиев
Петър Манджуков и Юлиан Инджов обявиха пред страницата на ЦСКА TV във Фейсбук, че играчите ще получат извънредни премии при победа срещу Лудогорец. Мачът е в събота, 4 април, от 20 часа на стадиона в Разград.
Шеф на клубната телевизия на ЦСКА е Милко Георгиев, който е много приближен на фамилия Манджукови.
Именно въпросната страница във Фейсбук се използва не за първи път от Манджуков за трибуна.
Кашчей написа:petko.h.markov написа:Кашчей написа:petko.h.markov написа:tiparnik написа:Добре аз да попитам, ако прехвърлят акциите на сектор Г кой ще издържа отбора ? Не ми харесва мисълта да станем като Локо ПД .
Така феновете ще разберат реалния собственик на клуба и далаверите му
Как ще го разберат, след като те ще станат собственик?
Много просто.Сега с тези листа ще вдигнат патардия.Те реално нямат акции но си мислят обратното
Извини ме, но не мога да ти проследя мисълта. "Те" са кои?
DIMO написа:Егати и наглостта - пъво искали да ги изкормят, сега - дай пак пари...
Тоя Томов е патологичен случай.
11_best написа:Ето поне нещо що годе разумно:
"Армейци,
Това са Милко Георгиев и Борислав Лазаров. И двамата от години се занимават с частен бизнес и са утвърдени имена в тази сфера, а първият стои и зад проекта ЦСКА ТВ.
Държим дебело да подчертаем, че нито ние, нито споменатите две лица имаме намерение да задържаме акциите за продължителен период от време, нито пък искаме да се нагърбваме с издръжката и управлението на клуба.
От Фен клуб "Сектор Г"
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта