manoll написа:ето го и другия ненормалник... Аз пич, аз вкарах България в НАТО. Винаги съм искал да сме там, и винаги съм гласувал за тези, които се гледали натам.
какъв антиславянски съюз е НАТО, след като там е гордата Полша? Това е сигурно най-славянската страна на света, дала на човечеството рицарството, дала толкова бележити учени, воини, държавници, даже папа... Те са тези, които спасяват Европа пред портите на Виена, и техния крал загива при Варна 1444 в безкористен (!) опит да ни помогне. И разбира се - мразят в червата руските варвари, от които са патили толкова пъти.
и какво те интересува дали НАТО е антиправославен съюз, след като ние не сме православни? На хартия - да, но народа не вярва и не ходи на църква - факт, така че какъв ти е проблема?
а с американците правим съвместни учения, защото ако вежливите човечета цъфнат в Приморско, трябва по примера на ген. Колев - "да изметем миризливия казашки ботуш" от родината ни
И като си праснал снимка на президент на чужда държава, защо си пропуснал нашия президент, безродник такъв?
Полша ли те освободи от турско робство или Русия ?

Поляците винаги са били свине !
Гадни, продажни, католически свине, които мразят православието !
Затова по време на Втората световна война първо са ги газили германците, а после и руснаците.
Ти, може да не си православен. Може да си мюсюлманин !
Аз и огромна част от българския народ обаче сме православни християни !
Затова винаги ще подкрепяме братска, православна Русия.
НАТО не е просто антиславянски и антиправославен съюз. НАТО е агресивен антихуманен алианс !
НАТО е олицетворение на злото във всички краища на света. Тази организация е донесла смърт и мъка на милиони хора от различни раси, религии и етноси.
КОЙ си ти, че ще говориш от името на българския народ ?
Ти, си бил вкарал България в НАТО ...
Вкараха го продажните политици, а лакеите като теб просто винаги са със силните на деня.
Утре, когато "вежливите зелени човечета" дойдат в Приморско, ще целуваш портрета на Путин и ще гориш американското знаме ...
Познавам ви аз вас ! Такива като теб ветропоказатели ...
И не си мисли, че 10 или дори 100 и 1 000 американски танка ще те спасят от това !
Праснал съм снимката на чужд президент - президента на Руската федерация Владимир Владимирович Путин, защото е политик и държавник №1 в света !
Признат дори от американските и британските медии в последните години.
От изпълняващия длъжността български президент се срамувам и затова няма да му сложа снимката. Той е срам за БЪЛГАРИЯ !