Рафа Бенитес за пореден път счупи идиотомера

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bobi Zamora
Контакти:

Рафа Бенитес за пореден път счупи идиотомера

Мнениеот Bobi Zamora » 19 дек 2009 19:22

Бенитес не подаде оставка и обвини съдията
19 декември 2009 17:45Размер на шрифта: T- | T | T+

© BGNES
Испанският мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес не подаде оставка след загубата с 0:2 от Портсмут и обвини съдията за поражението.
„Мисля, че през първото полувреме се представяхме добре, въпреки че получихме гол, но след това дойде инцидентът с Масчерано”, коментира испанецът.
„Червеният картон за Масчерано промени изцяло ситуацията, а ние се представяхме добре през първото полувреме. След изгонването на Хавиер се наложи да правя промени. Не смятам, че решението на съдията бе правилно”, добави мениджърът на Ливърпул.
„Ние бяхме длъжни да вкараме гол. Контролирахме играта на терена до червения картон на Масчерано, след което всичко се промени. Сега трябва да се надяваме, че ще победим в следващия мач”, каза още Рафаел Бенитес.
Е, това вече сме го чели 11 пъти този сезон.

Кога ще спре с безумните си изказвания след загубени мачове и един път няма да признае грешките си, да не говорим, че трябва да е уволнен отдавна, но го дъжат явно заради неустойката от 20 млн паунда

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Рафа Бенитес за пореден път счупи идиотомера

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 дек 2009 19:27

След следващия провал Марк Михлюз ще го замени :roll: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 дек 2009 19:52

колега с лукаш лейва,дирк каут-кокилата,нгог и други звезди на световния футбол ще е така.

ливърпул разполага с два диаманта ТОРЕС И СТИВИ,но това не е достатъчноо за титла в европа.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 19 дек 2009 19:57

Тоя вече започна да си вярва!Е'ати нещастника е тоя Рафата...да се маха вече...Според мен най-виновни са Хикс и Жилет! :evil:
Изображение
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 дек 2009 20:01

Рафа не е интересен вече......по скоро е досаден !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 19 дек 2009 20:07

Няма кой да го замени според мене ;)
ORIGINALNI...BE =)

dobcho
Контакти:

Мнениеот dobcho » 19 дек 2009 20:20

има кой, ама двама от които ще изброя са заети:хари реднап,мартин онийл.последният който мисля е хидинк,поне той е свободен.но онези американски кретени ,които ги интересуват само парите,няма да се бръкнат да платят 2 неустойки.на бенитес и на евентуално новия треньор

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 19 дек 2009 20:21

За съжалени пак говори глупости, а не погледне , колко зле играхме и днес и във Вторник въпреки че бихме! Държат го заради неустойката и заради факта , че няма кой да го замени просто няма кой! Както един велик английски трениор беше казал новият договор на Бенитез е лудост и отново за съжаление ще се окаже истина! Дано се дигнеме и сега тука до Януариа края да немаме загуби да влезнем топ 4 че не знам пак ЛЕ догодина не ми се иска!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 дек 2009 20:23

Bobi Zamora написа:

© BGNES
Испанският мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес не подаде оставка след загубата с 0:2 от Портсмут и обвини съдията за поражението.
„Мисля, че през първото полувреме се представяхме добре, въпреки че получихме гол, но след това дойде инцидентът с Масчерано”, коментира испанецът.
„Червеният картон за Масчерано промени изцяло ситуацията, а ние се представяхме добре през първото полувреме. След изгонването на Хавиер се наложи да правя промени. Не смятам, че решението на съдията бе правилно”, добави мениджърът на Ливърпул.
„Ние бяхме длъжни да вкараме гол. Контролирахме играта на терена до червения картон на Масчерано, след което всичко се промени. Сега трябва да се надяваме, че ще победим в следващия мач”, каза още Рафаел Бенитес.

Кога ще спре с безумните си изказвания след загубени мачове и един път няма да признае грешките си, да не говорим, че трябва да е уволнен отдавна, но го дъжат явно заради неустойката от 20 млн паунда

Той им излезе по-скъп от 20млн.(сметни само от ШЛ колко ще загубят),а така както са тръгнали-догодина без Европа!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 19 дек 2009 20:29

Bobi Zamora написа:

© BGNES

Абе, ти освен да псуваш и обиждаш всичко и всичко, нещо друго не можеш ли да измислиш. Егати компликсерания тип.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Футбол - Свят”