Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Българите на кайма !" - крещят циганчетата в Сливен
Благодарете на БСП, СДС, ОДС, ГЕРБ, ДПС, РБ, НДСВ, АТАКА и там всичките партии които са били в НС. Всичко това с еосъществява с любезното им съдействие. Никакъв ЕС или САЩ не е виновен. Виновни сте всички лапнишарани.
hristo1306 написа:Абе, тези нагли мангали, гонят журналист от "улицата" си !!! Утре ще поискат да ни гонят от "квартала" си ! След това и от "града" си !! Ако "не им стъпим на врата" ще поискат да ни изгонят от ДЪРЖАВАТА ни - осъзнайте се !!!
приятелю кой да им стъпи на връта ТЕЗИ КОМПЮТЪРНИ МИШКИ ЛИ ха ха ставаш смешен ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ
plamenst7 написа:Не, че искам да ги оправдавам, но има българи реагиращи по същия начин спрямо циганите. Когато ти постоянно се сблъскваш с подобно отношение спрямо теб е нормално по някое време и ти да отвърнеш със същото. Никой няма да спечели от един междуетнически конфликт и най-много да стане опасно да се върви по улиците. Законите трябва да се спазват и нарушителите им да бъдат наказвани, независимо дали са българи, цигани, турци или японци.
Що, сега безопасно ли е да идеш в Комлука? Или аз в Столипиново, Аджисана и Шекера? С нетърпение чакам др. Местан да ме просветли по въпроса за толерантността. Все пак има положителен момент - българите ставаме за кайма (т.е. за ядене). А те стават само за перилни препарати.

Каква кайма става от българина бре?
На каймата основно и трябва месо.
Стандартният българин е предимно "рагу" , след ..айсе и няколко години "демокрация".
Тук-таме други екземпляри са предимно лой, но те са в "буркана" срещу коня.
И те не стават за кайма, а за спържа.
Ще ви разкажа истински случай.
Наскоро разхождайки кучето си, то взе ,че се изака на една полянка.Същевременно , каруца с мангусти , минавайки през градинката с дивашки възгласи, оставиха коня си да си "изтропа" както си трябва .
Преди да мога да извадя найлончето, с който събирам кучешките фекалии, мъж и жена с две малки деца се нахвърлиха вербално и ме овиниха, че заради такива , като мен и кучето ми, децата им и те газели ...сещате се.
На мангустите -нито звук.
И вие сте същите-мъже по форумите, а страхливци в живота.
Кайма.
На каймата основно и трябва месо.
Стандартният българин е предимно "рагу" , след ..айсе и няколко години "демокрация".
Тук-таме други екземпляри са предимно лой, но те са в "буркана" срещу коня.
И те не стават за кайма, а за спържа.
Ще ви разкажа истински случай.
Наскоро разхождайки кучето си, то взе ,че се изака на една полянка.Същевременно , каруца с мангусти , минавайки през градинката с дивашки възгласи, оставиха коня си да си "изтропа" както си трябва .
Преди да мога да извадя найлончето, с който събирам кучешките фекалии, мъж и жена с две малки деца се нахвърлиха вербално и ме овиниха, че заради такива , като мен и кучето ми, децата им и те газели ...сещате се.
На мангустите -нито звук.

И вие сте същите-мъже по форумите, а страхливци в живота.
Кайма.

Plovdiv_1926 написа:Същата репортерка не беше ли тази, която строго осъждаше проявите на ''хулиганите и расисти'' в Катуница?
Същата! Ама днес пак и се размина!
Хайде де, покажете се като мъже, напсувайте ми кучето. 

plamenst7 написа:Не, че искам да ги оправдавам, но има българи реагиращи по същия начин спрямо циганите. Когато ти постоянно се сблъскваш с подобно отношение спрямо теб е нормално по някое време и ти да отвърнеш със същото. Никой няма да спечели от един междуетнически конфликт и най-много да стане опасно да се върви по улиците. Законите трябва да се спазват и нарушителите им да бъдат наказвани, независимо дали са българи, цигани, турци или японци.
Ако трябва да се коментира заглавието на темата и репортажа, това е най-точното мнение. Когато на всякъде по стените пише циганите на сапун и като идат някъде ги наричат мангусти и мангали(то до някъде и с право, говорим за тия миризливите от репортажа) нормално като идеш в гетото им да те посрещнат по този начин и да чуеш такива възгласи.
galin56 написа:plamenst7 написа:Не, че искам да ги оправдавам, но има българи реагиращи по същия начин спрямо циганите. Когато ти постоянно се сблъскваш с подобно отношение спрямо теб е нормално по някое време и ти да отвърнеш със същото. Никой няма да спечели от един междуетнически конфликт и най-много да стане опасно да се върви по улиците. Законите трябва да се спазват и нарушителите им да бъдат наказвани, независимо дали са българи, цигани, турци или японци.
Ако трябва да се коментира заглавието на темата и репортажа, това е най-точното мнение. Когато на всякъде по стените пише циганите на сапун и като идат някъде ги наричат мангусти и мангали(то до някъде и с право, говорим за тия миризливите от репортажа) нормално като идеш в гетото им да те посрещнат по този начин и да чуеш такива възгласи.
Страшно нормално е.

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани
За 2200 лв. колко калашника и патрони можем да купим и откъде или гранати май е по-добре? На черно вероятно ще наближават калашниците 2000 лв.? Въоръжаваме се и за ден сриваме плевенскита, сливенскита и ямболската паплач.
Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани
pomiqr257 написа:За 2200 лв. колко калашника и патрони можем да купим и откъде или гранати май е по-добре? На черно вероятно ще наближават калашниците 2000 лв.? Въоръжаваме се и за ден сриваме плевенскита, сливенскита и ямболската паплач.
Мъж!
ма нЕма пари .