Полузащитникът на “Черно море” Йордан Юруков, който получи тежка контузия още в първия есенен кръг срещу “Черноморец” (Бургас) ще започне тренировки с “моряците” през януари. Това обявиха от лагера на “моряците”. Както е известно играча на моряците скъса коленни връзки при загубата от “акулите” и бе извън терените през целия първи полусезон.
“Възстановяването на Данчо върви по план. Очакванията са до средата на януари той да започне да тренира с основната група футболисти и, ако всичко е наред, през март трябва да се завърне в игра. Няма да го натоварваме веднага, а това ще става поетапно, по специално изготвена програма”, заявиха за “Позвънете” от лекарския щаб на “Черно море”.
Това е добра новина за наставника Велизар Попов. До контузията Юруков бе един от най-постоянните футболисти в състава и имаше основен принос за третото място през миналата година.
Юруков се връща на терена през януари
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Юруков се връща на терена през януари
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Re: Юруков се връща на терена през януари
Браво, това е супер новина за нашия отбор!!!!!Видя се че е бил много полезен,.,.,.,.,,след контузията се усети много липсата му.Новината е добра,но ако не се купят поне трима добри футболисти,.,.,,,.,(двама нападатели и един ляв бег).,,нищо добро не ни чака,.,.,,,.за европа пък въобще да не говорим!!!!Само Тича!!!
kelepov написа:Браво, това е супер новина за нашия отбор!!!!!Видя се че е бил много полезен,.,.,.,.,,след контузията се усети много липсата му.Новината е добра,но ако не се купят поне трима добри футболисти,.,.,,,.,(двама нападатели и един ляв бег).,,нищо добро не ни чака,.,.,,,.за европа пък въобще да не говорим!!!!Само Тича!!!
+1

Черно море
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Планът минимум е нападател. Аз лично много харесвам Адемар. Много ми хареса и начина, по който се включи с Левски. Трудни, високи, фалцирани топки ги сваля точно с глава в перспектива. Има страхотен дрибъл, но е стегнат някак си, не може да се отпусне и да заиграе, не мога да си обясня защо. Чувам сега, че най-вероятно ще се освободим от него и го отчитам по-скоро като грешка.
Това трябваше да иде в ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА
Това трябваше да иде в ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА
да е живо и здраво момчето.Данчо-няма да се даваш.ние сме зад теб-
удри-пуцай куме

HASTA DE LA VICTORIA
На Адемар въобще не дадоха шанс за изява./само един мач с/у Черноморец/ Изглежда го скриха за сметка на Бачев.
За малкото време срещу Левски игра много добре.

Как никой не разбра че Адемар е крило.Ама специалисти имаме...
И сега сигурно ще го махнат,защото не става за бек.

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- Sagittarius
Ради Бачев прави най-добрите си мачове и е в отлична форма,не виждам защо трябва да се фаворизира негрото при положение,че Ради е по-добър от него.Адемар има качества обаче и мисля,че ако остане ще ги покаже,но и да не остане надали ще съжаляваме,все пак нищо не е показал.А Данчо да се връща по-бързо,защото без него сме с една-две идеи по-слаб отбор-корав удар с левачката,отличен изпълнител на преки-свободни удари и не на последно място - отличен нюх в голови ситуации и чувство за комбинативност.Просто незаменим играч е Юрука и това се видя цяла есен 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- зеленобелия
- Контакти:
Адемар е много добър футболист има добра техника но е малко бавен.Според мен трябва да му се даде шанс.
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Sagittarius написа:Ради Бачев прави най-добрите си мачове и е в отлична форма,не виждам защо трябва да се фаворизира негрото при положение,че Ради е по-добър от него.
Бачев като че ли чак сега излиза от сянката на Периш и е доста стабилен, но разликата между него и Адемар е, че Бачката никога няма да финтира, да мине човека си, да го надбяга и да подаде, а той изглежда го прави. Освен това Ради с глава хич го няма, което си е баш минус.