EK 2016 България - Италия - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Re: EK 2016 България - Италия - 2:2 FT

Мнениеот arni » 29 мар 2015 13:56

ntodorov написа:
ivan56 написа:А за вторият им гол аз мисля че и Дяков имаше вина.Трябваше да му влезе на тоя бразилец малко по остро,не да върти г.за.Кво очаква да я прави тая топка с гръб към вратата освен да се извърти и да стреля,а че Михайлов беше пак заспал и много напред това си едно на ръка.Странен вратар ми е, при центрирания стои закован на гол линията а при разигравания около наказателното поле винаги е с два три метра напред.

Ванка. Не ти ли приличаше снощи Ники-то Михайлово на един наш добър познайник с име Дашев ?
Няма такива вратари. Като парцали насред ураганен вятър са са при центриранията. Един добър вратар е този, който без излишни плонжове или движения е там, където лети топката.
Как може вратар с протегнати ръце да бъде надскачан от Киелини и дребосъка Имобиле. Добре, че съдията на няколко
пъти свири нарушения, които други съдии нямаше да свирят. На Ники-то му вървеше само...гъзарията. Със смъкнатите до глезените гащи
очаквах всеки момент да му видя и...екскремента. Е- пак го видяхме, ама по-деликатно сервиран с нови два НЕГОВИ гола. А тепането около топката, когато трябваше да я вкарва в игра ми идваха в горница. При почти всички удари към вратата ни максимумът му усилия беше да следи пътя на топката от мястото, което ВИНАГИ случайно заемаше...За В група е.

+1 На тати момчето :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 29 мар 2015 14:06

Да забранят на Николета да спи с национали ! Тази, който е "докоснала" е провалила.
Аз предлагам още от сега да я пратим: главен скаунт в Норвегия, за да ни е сигурна победата при следващото ни домакинство !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 мар 2015 14:10

ntodorov написа:Как може вратар с протегнати ръце да бъде надскачан от Киелини и дребосъка Имобиле.

Не,че нещо,ама Киелини е надскачал и много други вратари.Това само така,за информация...
Да не говорим,че има футболисти,които са "надскачали" Де Хеа,Куртоа,Нойер,Буфон и т.н.Чак ли си?
И не че се заяждам,ама кога Имобиле "надскочи" Михайлов?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 29 мар 2015 14:13

Не мисля , че имаше значение кой ще пази снощи.И Ники и Владо са еднакво трагични.Владо може и да пази в Лудогорец , но като е в национала в пълна трагедия.
А и какво им е виновна Николета , че тези путьовци не могат да си държат оная работа в гащите и вместо да наблегнат на спорта наблягат на всичко друго.
Ако двамата имаха поне малко акъл единият може да е вратар в водещ отбор в Холандия, а другият нападател я в ВЛ , я в Серия А.
А сега и двамата са в вторите девизии на Турция и Италия.И май трябваше нашите селекционери отдавна да забравят за тях.Уви не.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 мар 2015 14:15

blue avalanche написа:
ntodorov написа:Как може вратар с протегнати ръце да бъде надскачан от Киелини и дребосъка Имобиле.

Не,че нещо,ама Киелини е надскачал и много други вратари.Това само така,за информация...
Да не говорим,че има футболисти,които са "надскачали" Де Хеа,Куртоа,Нойер,Буфон и т.н.Чак ли си?
И не че се заяждам,ама кога Имобиле "надскочи" Михайлов?

Всичко това означава ли, че резервният вратар на турски опашкар е по-добър от титулярния вратар на българския шампион?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 мар 2015 14:28

По-правилният въпрос би бил "кой сложи Сиригу на вратата?" :lol: Никито има вина дотолкова, че излезе малко напред, но точно това трябва и да направи, но правилно- голът на Едер нито един вратар не можеше да го спаси, автоголът още повече! :lol: Ами ако бяхме изгубили с Владо Стоянов на вратата, какво ще питаме Петев, едва ли ще е защо не е пазил Ники. :lol: Твърде сме предубедени за изявите на момчетата и не им даваме възможност да се изявят според мен. Но, да, ясно се вижда, че мениджърските игри продължават или поне засега се оказва трудно да бъдат избегнати, тук съм съгласен с вас. :)
Дано това се промени, за да видим и други лица- аз примерно бих искал да видя играчи като Вуйчо Ваньо или пък Божидар Васев, или пък Владислав Романов или Даниел Генов поне да получават повиквателни отвреме навреме и може и да ги видим по-нататък, но явно на никого не му се рискува в момента и е разбираемо докато имаме шанс за нещо позитивно. Изяви в клубни отбори е едно-национален отбор съвсем друго, А група нема нищо общо със Серия А (макар че мнозина ги сравняват със земята, а после аз ги сравнявам тях, но не е нарочно, просто се заблуждават значително за английските боклуци, които също бяха сравнени със земята и сравняват всичко през призмата Premiership vs The rest of the world, което е и основната им грешка. Сравненията е по-добре да започват с Primera Divicion vs The rest of the world :mrgreen: ) .
Кога ще видим Ивайло Чочев титуляр, според мен вече може да му се даде шанс, нищо че не играе редовно в Палермо като титуляр, даже сега беше удобен моментът предвид това къде играе и съперника ни.

Ами като гледах как пропуска дузпи Тарик Елиунуси, нищо чудно да удари греда и с/на Николета, а съотборниците му дори няма да имат и "голови положения", съдейки от изявите им вчера! :lol: :lol:
Последна промяна от dreben23 на 29 мар 2015 14:38, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

На линия
Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 мар 2015 14:36

ntodorov написа:
ivan56 написа:А за вторият им гол аз мисля че и Дяков имаше вина.Трябваше да му влезе на тоя бразилец малко по остро,не да върти г.за.Кво очаква да я прави тая топка с гръб към вратата освен да се извърти и да стреля,а че Михайлов беше пак заспал и много напред това си едно на ръка.Странен вратар ми е, при центрирания стои закован на гол линията а при разигравания около наказателното поле винаги е с два три метра напред.

Ванка. Не ти ли приличаше снощи Ники-то Михайлово на един наш добър познайник с име Дашев ?
Няма такива вратари. Като парцали насред ураганен вятър са са при центриранията. Един добър вратар е този, който без излишни плонжове или движения е там, където лети топката.
Как може вратар с протегнати ръце да бъде надскачан от Киелини и дребосъка Имобиле. Добре, че съдията на няколко
пъти свири нарушения, които други съдии нямаше да свирят. На Ники-то му вървеше само...гъзарията. Със смъкнатите до глезените гащи
очаквах всеки момент да му видя и...екскремента. Е- пак го видяхме, ама по-деликатно сервиран с нови два НЕГОВИ гола. А тепането около топката, когато трябваше да я вкарва в игра ми идваха в горница. При почти всички удари към вратата ни максимумът му усилия беше да следи пътя на топката от мястото, което ВИНАГИ случайно заемаше...За В група е.

Лика прилика са.Еми другият път да поканят и Дашев,с кво е по-лош от Михайлов. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 29 мар 2015 14:36

[quote="dreben23"]По-правилният въпрос би бил "кой сложи Сиригу на вратата?" :lol: Никито има вина дотолкова, че излезе малко напред, но точно това трябва и да направи, но правилно- голът на Едер нито един вратар не можеше да го спаси, автоголът още повече! :lol: Ами ако бяхме изгубили с Владо Стоянов на вратата, какво ще питаме Петев, едва ли ще е защо не е пазил Ники. :lol: Твърде сме предубедени за изявите на момчетата и не им даваме възможност да се изявят според мен. Но, да, ясно се вижда, че мениджърските игри продължават или поне засега се оказва трудно да бъдат избегнати, тук съм съгласен с вас. :)
Дано това се промени, за да видим и други лица- аз примерно бих искал да видя играчи като Вуйчо Ваньо или пък Божидар Васев, или пък Владислав Романов или Даниел Генов поне да получават повиквателни отвреме навреме и може и да ги видим по-нататък, но явно на никого не му се рискува в момента и е разбираемо докато имаме шанс за нещо позитивно. Изяви в клубни отбори е едно-национален отбор съвсем друго, А група нема нищо общо със Серия А (макар че мнозина ги сравняват със земята, а после аз ги сравнявам тях, но не е нарочно, просто се заблуждават значително за английските боклуци, които също бяха сравнени със земята и сравняват всичко през призмата Premiership vs The rest of the world, което е и основната им грешка. Сравненията е по-добре да започват с Primera Divicion vs The rest of the world :mrgreen: ) .
Кога ще видим Ивайло Чочев титуляр, според мен вече може да му се даде шанс, нищо че не играе редовно в Палермо като титуляр, даже сега беше удобен моментът предвид това къде играе и съперника ни.

А ма то си личи от 100 километра че Никито не е във форма ,резерва в Мерсин :idea: ;)
Последна промяна от arni на 29 мар 2015 14:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 мар 2015 14:37

Петев обаче си е лекенце. Той не взимал решение кой да пази, а се доверявал на треньора на вратарите - дрън, дрън. Просто кариерата на татьовото върви надолу и трябва да се възкресява. И защо се дръпнахме толкова рано в мача? Свършили им били силите... Да сменят професията тогава. Мишо Александров не го видях цял мач дали е на терена. На Героги Миланов позицията му не е на крилото. Дяков капитана ходеше след италианците и като по чудо не получи червен картон. Минев - фигурант. Божинов - без коментар. А бе аман от страхливи треньори баси. :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 мар 2015 14:42

Аз не смятам, че чак толкова не сме се дръпнали, колкото смятам, че Италия си заигра своята игра в последните минути. Те цял мач нито един пробив с топка в крака по фланговете не правеха и чак като ги запари се хвърлиха, а ние си окапахме физически. :(
Плюете по Петев само след един официален мач, аз викам да му дадем няколко двубоя картбланш, на играчите също, защото имат някакъв потенциал. Но сме си пълен провал в защита! :(
Последна промяна от dreben23 на 29 мар 2015 14:47, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Национален отбор”