Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Re: Сектор Г

Мнениеот CSKA_1948_ » 28 мар 2015 20:56

Мен също ме притесни Цимбика... Росен си е ЦСКА-р.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 мар 2015 21:05

CSKA_1948_ написа:Мен също ме притесни Цимбика... Росен си е ЦСКА-р.

Всички ни притесни цимбика.. днеска като го видях просто останах потресен.. нз какво тоя човек прави там и как си позволява изобщо...
За Росен е ясно, че от малък е в сектор Г и е цесекар колкото всички останали Армейци!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Сектор

Мнениеот GOLEADOR » 28 мар 2015 21:06

Вън Цимбика от сектор Г!Вън мутрите от Армията!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 мар 2015 21:19

Как стана така, че повече от година не се появяваше, а сега стана главния говорител на Крум Савов и се появи непосредствено след появяването на другите мушмороци Инджов и Манджуков? Попитайте го от името на много "армейци" къде беше, когато "боклуците" фалираха ЦСКА, а Томов го измъкна от блатото. Защо тогава не питаше с чий пари Томов плати, за да може ЦСКА да бъде първи в края на 2014 г?

Чий поръчки изпълнява Дучето, защото той не се явява случайно в медиите да говори. Защото Томов може и да има много грешки, но беше единствения, който се реши да извади клуба от кашата, забъркана от онези мошеници. А на всичкото отгоре, днес в "Тема:Спорт" е публикувано изказване на Инджов, който твърди, че няма да даде акциите си без пари, докато вчера говореше точно обратното. Защо, след като се кълне, че обича ЦСКА?

И една добра новина - само за вчера сметката, по която трябва да превеждаме пари като помощ за любимия ни отбор, е набъбнала на 6-цифрено число. Аз имах 150 лв. внесени за акции, но в понеделник ще прибавя още 50 лв и ще ги внеса в помощ за лиценза. Пенсията ми не позволява за повече, но го правя от любов към четирибуквието.

Направете го и всички вие, армейци!

А Дучето и Крум да продължават да се кланят на богатите Домусчиев и другите мушморочета. Истински цесекари са само тези, които при проблеми не ти натискат главата под водата, а ти помагат да се спасиш от удавяне.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 мар 2015 21:24

Дучето се продаде на Домуса.Да си ходи при него и да не ни занимава с простотиите си!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 мар 2015 23:58

Не приемам поведението на Животното и Куфаро днеска :!: Дали е лежал в панделата - това не ме интересува, всеки прави грешки ... Трябва да има нормално човешко поведение, а тия момчета, които се бяха събрали там, са си чисти примати :!: Съжалявам, ама това не е нормално ... Ставал бил и лягал с ЦСКА ... Ми намери си работа, бе ,да те е*а :!: Тео, и какво ще стане като вземеме акциите ? К'во прайме :?: Тая 6-цифрена сума, събрана за лиценза като дарения е половината, примерно, от месечните заплати на играчите :!: Кой ще извади пари? Томов прави някакви мизерии, ама бута нещата напред. Вие, пичове, вземете ли акциите, ще се повтори за пореден път лафа за пропастта - "ЦСКА беше на ръба на пропастта при Томов, а новите собственици помогнаха да направиме решителна крачка напред " ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 мар 2015 00:55

boabbb написа:Не приемам поведението на Животното и Куфаро днеска :!: Дали е лежал в панделата - това не ме интересува, всеки прави грешки ... Трябва да има нормално човешко поведение, а тия момчета, които се бяха събрали там, са си чисти примати :!: Съжалявам, ама това не е нормално ... Ставал бил и лягал с ЦСКА ... Ми намери си работа, бе ,да те е*а :!: Тео, и какво ще стане като вземеме акциите ? К'во прайме :?: Тая 6-цифрена сума, събрана за лиценза като дарения е половината, примерно, от месечните заплати на играчите :!: Кой ще извади пари? Томов прави някакви мизерии, ама бута нещата напред. Вие, пичове, вземете ли акциите, ще се повтори за пореден път лафа за пропастта - "ЦСКА беше на ръба на пропастта при Томов, а новите собственици помогнаха да направиме решителна крачка напред " ...

На мен както и на други им писна от спасители и месии братле, взимаме нещата в свой ръце и се бориме, ако не стане поне ще знаеме, че ние сме го направили, а не НЛО :idea:
Изчакайте тия дни и всичко ще стане ясно... кой ще са 3-мата, как се процедира и т.н., С Томов бъдеще ЦСКА няма да има.. няма как да му се отрече, че направи нещо за клуба и малко попи от това което се случи 2008.. по живо, по здраво и ЦСКА в ръцете на феновете... на хората които ЦСКА е нещо повече от просто едно АД :idea:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 мар 2015 09:16

Ако някой въобще трябва да получи акциите това са хората участвали в ИПО-то и тези които дариха пари .Всички те си имат документ.Всички други нямат никакво право, лягали, ставали и спели на стадиона. Така,че някои организаци от Г да не си присвояват изцяло правото да се разпореждат със съдбата на ЦСКА.

На 100% съм сигурен,че ние от А и В сме дали много повече пари от целокупния Г. Задължително добавям и хората от чужбина и провинцията които също дадоха доста пари. Сори, ама Офанзива и Анимълс да ми се разпореждат с акциите не ме устройва. Да оставим парите на страна тия хора нямат необходимия капацитет.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 29 мар 2015 09:37

Не е нужно да се делим в момента и да изтъкваме кой бил повече дал. Акциите са поискани като гарант че няма да бъдат дадени на още някой, на който му е през кура за ЦСКА.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 мар 2015 09:51

Нашата работа заприличва на едни други които поискаха акциите и за да търсят те инвеститори защото на техния машинист никой нямал доверие.

Добре ще е заложените акции при ПМ и ЮИ наистина да се получат от организираните фенове и дотам. Никакво търсене на спасители, паралии и т.н. защото могат да бъдат изманипулирани пак от някои загрижени бизнесмени които да ни затрият.Оставаме Томов да си управлява и финансира клуба,ако вече той намери и други които искат да се включат се обсъжда публично и тогава се решава дали да се дадат и при какви гаранции.Щото Томов пак могат да го наведат като е на зор.

Върни се в “ЦСКА”