Ще се върне ли Цецо на бял кон?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ще се върне ли Цецо на бял кон?
След като стана ясно, че новият БотевЪ 2010 е пред разпад, единственното спасение е Цветан Василев да се върне на бял кон. Дали това е възможно, или ще бъде създаден нов Ботев?

- dreben23
- Контакти:
Re: Ще се върне ли Цецо на бял кон?
Все ми е тая, ние ще му легнем да се спаси! 
[offtopic]Един град не бива да губи и двата си отбора в една година, но е на път това да се случи не в един, а в два!
[/offtopic]

[offtopic]Един град не бива да губи и двата си отбора в една година, но е на път това да се случи не в един, а в два!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Не знам дали ЦЕцо ще се върне на бял кон, но знам,че скоро ще впрегнете вашите коне с талигите и си хващате пътя обратно към Кюстендил 

- botevist_75
- Контакти:
drughi написа:След като стана ясно, че новият БотевЪ 2010 е пред разпад, единственното спасение е Цветан Василев да се върне на бял кон. Дали това е възможно, или ще бъде създаден нов Ботев?
fire написа:Сега, след тази тема е добре и ние да отворим такава със заглавие: " Ще продължи ли Делян Пеевски да издържа Ботев?" ............Всеки жълтур знае защо![]()
Иначе е доста глупаво, точно в този момент да продължаваме с баналната и досадна за мнозина...война помежду ни!
Ясно е, че нито ние, нито вие, нито който и да било клуб у нас може да съществува повече от няколко месеца, ако зависи изцяло от феновете си![]()
Лошото е, че всеки от нас трябва да си избере, кое е по-малкото зло и да го подкрепи, колкото и да не му се иска, само и само за да го има клуба, който всеки фен обича безрезервно!
Коко до "оня ден", когато ни беше благодетел беше " най-големия комарджия", "тото Динев" и още куп интерпретации от този род! Да, защото беше този, заради който Локомотив съществуваше. Днес вече не е такъв, че даже било "доказано", че не бил той този, дето уреждал мачовете, ами футболистите![]()
Много ще е интересно, ако Динев се върне в Локомотив Пловдив, дали вече и за враговете ни ще е "чистия" от уредени мачове собственик, или пак ще се превърне в корифей на черното тото у нас![]()
![]()
Риторичен въпрос...........
Естествено това с връщането на Динев е просто една фенска интерпретация и нищо друго
Чакай сега.Как така хем Делян Пеевски ни издържа,хем сме пред разпад.Трябва да си изберете или едното или другото.Знам,че ви се иска и двете едновременно,ама не може хем да боли,хем да сърби

...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Върни се в “Кошче за отпадъци”