Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Пропагандната война на Кремъл

Мнениеот diplomat » 27 мар 2015 22:21

Синьо сърце написа:
diplomat написа:Хайде първо посети Германия, разгледай я, виж как живеят хората, поживей и ти, и тогава давай такива крайни определения. ;) Както ти изискваш от хора, които не са наясно с Русия, да не я коментират обстойно и да ѝ слагат епитети, така и ти трябва да го спазваш това.

Бил съм в Германия достатъчно пъти, и не съм особено впечатлен...освен от обилната измет негри и прочее маамунеци.
Забрадки, мусулмани, мой близък е сега там с жена си и детето-гнясна картинка.
Белгия и Холандия са далеч по-интересни, но и там много маймун, много арап...
Европа е пътник!

Може да си бил в Дрезден, не знам. :lol: Холандия си е Холандия, дето се вика. Едни от основоположниците на международната търговия.
Последна промяна от diplomat на 27 мар 2015 22:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 27 мар 2015 22:21

Синьо сърце написа:
Player написа:Интересно защо толкова си се интересувал от историята на Русия? Може би сега ако Албания ни иска нещо и трябва да ги критикувам, трябва първо да им изчета историята ли? Не мерси. Българин съм и съм чел цялата ни история доста пъти. Чужда не ме интересува и не трябва. Когато някои промива мозъци и купува наши партии за негова изгода ще им критики, без да ме вълнува историята му. Не ме интересува Русия още по-малко Украйна. Хайде вие кажете защо Украйна я споменавате по сто пъти на ден.

Интересувам се от всичко. Историята на Албания е интересна, между впрочем. Като не знаеш нещата, няма да критикуваш и ще си налягаш парцалките! Украйна се споменава, ззащото е брутален пример за двоен аршин-държавен преврат , спонсориран от САЩ( признато), военни и гнусни престъпления-под егидата на евроатлантическите ценности!
И като знаеш нашата история-къде е убит Бенковски, колко хора са били с него и колко от тях са оцелели?
Ако може, без чичко Гугъл и бързичко!

И да ти отговоря ще кажеш че е Гугълг, то е ясно. А чел ли си историята на всички западни страни, щом ги критикуваш? Но това не е важно и не ме вълнува. А това че защитавате Русия повече от България. Участвате в пропагандната и война. Внимавайте, че нашите и съюзниците ще направят контрапропаганда и да не изгорите. За Украйна е ясно и кратко. Тръгнаха към ЕС, но заради Путин спряха и хората се вдигнаха. Естествено че ЕС и САЩ няма да оставят така нещата. И тук да стенеше нещо такова и аз щях да искам САЩ, тук на помощ за да изметат руските подлоги. За щастие сме мирно и кротко в НАТО и ЕС. За мен е радост, за вас тъга, но няма угодия за всички, то е ясно. Важно е да покажа на някой, ако не знае какви ги върши Русия. Е показах и вие се доказахте като нейни верни поданици, щом веднага се хвърлихте на амбразурата да я защитавате. Все едно да сложа сиренце пред миша дупка.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 мар 2015 22:21

Много интересно е в темата - люпим сламката, па не виждаме гредата. И хич даже не говорим за гредата. Миналото свърши, брат, кой се е развил навремето - развил се е. Ю, Корея, Япония.. под шапката на САЩ. Парите свършиха. САЩ са пред финансов колапс, че да могат да спонсорират другите. Ся демократизирането носи само смърт и разруха. Некви щатски инвестиции в Ирак? В Либия? В Украйна? КуЛец, бате. Нема, само за военна помощ се говори. Тук в България какво прави САЩ? Инвестиции? КуЛец. Инвестира само във военни бази. Щото такава ни е географията. Волен кат ви пее че сме плацдарм вие пак му се хилете.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 мар 2015 22:24

diplomat написа:Може да си бил в Дрезден, не знам. :lol: Холандия си е Холандия, дето се вика. Едни от основоположниците на международната търговия.

В Бремен, в Хамбург...Гелзенкирхен-или те не са в Германия, може да бъркам?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 мар 2015 22:28

diplomat написа:
Синьо сърце написа:
diplomat написа:Хайде първо посети Германия, разгледай я, виж как живеят хората, поживей и ти, и тогава давай такива крайни определения. ;) Както ти изискваш от хора, които не са наясно с Русия, да не я коментират обстойно и да ѝ слагат епитети, така и ти трябва да го спазваш това.

Бил съм в Германия достатъчно пъти, и не съм особено впечатлен...освен от обилната измет негри и прочее маамунеци.
Забрадки, мусулмани, мой близък е сега там с жена си и детето-гнясна картинка.
Белгия и Холандия са далеч по-интересни, но и там много маймун, много арап...
Европа е пътник!

Може да си бил в Дрезден, не знам. :lol: Холандия си е Холандия, дето се вика. Едни от основоположниците на международната търговия.

Брех, ти ше земеш да обориш статистиката, че в бая европейски страни най-честите имена станаха Ахмед и прочие. Тез не искат да се адаптират, доказано е с годините. Те се кръщават с техни си имена, имат си собствени порядки и си имат техни си виждания. и проблема вече избива. Но е само началото.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 27 мар 2015 22:31

diplomat написа:
aleksandrov77 написа:В момента нямаме държава - ние сме колония на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон и България няма абсолютно никаква самостоятелна политика по нито един въпрос! Факт!
Всичко се диктува от тези три места! Даже и пиндостанските сенатори идват тук и се месят грубо във вътрешните работи на България! Факт!
Това е колониализъм от най-долен тип! Факт!

Колония сме само в твоята глава и в главите на болните Атакисти.

Колкото и да не ни харесва сме колония и днес България НЕ Е нито независима, нито свободна държава! Факт неоспорим! :!:
В момента се изгражда команден център на терористичната организация НАТО и ставаме огнева линия! И това не го казва Александров, а Джон Кери! 8-)
В България има американски бази, в които никой не може да припари и САЩ не плащат на България НИТО СТОТИНКА! Факт! :!:
Това ако не е колониализъм и диктат здраве му кажи!
Терористите от НАТО ще атакуват България, че ако народът почне да протестира до такава степен, че има опасност да се смени системата!, ще "защитават демокрацията"!
Между другото днес имаше масов протест в Молдова срещу влизането й в Еврогейския съюз!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 мар 2015 22:34

Синьо сърце написа:
diplomat написа:Може да си бил в Дрезден, не знам. :lol: Холандия си е Холандия, дето се вика. Едни от основоположниците на международната търговия.

Разбирам за Англия да ги говориш тези неща, живял съм там достатъчно, за да мога смело да кажа, че бъдещето им хич не е розово. Разбирам за Франция да го казваш, които обаче винаги са били по-особени и въпреки всичко ще просъществуват. Германия обаче е на друго ниво - да не мислиш, че всичкото това движение на различни по етнос и раса хора не се следи под лупа? Там не им се позволява да безчинстват, всеки трябва да си знае правата и задълженията, никой не е привилегирован. Ако си кадърен, почтен и адекватен човек, няма да имаш проблеми и няма да създаваш такива. И много подценяваш Германия ми се струва - икономиката им е много по-добра, по-голяма и по-ефективна от руската. Преимуществото на РФ е само военно, но това бързо се променя с ефикасна политика. ;)

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 27 мар 2015 22:36

diplomat написа:
Синьо сърце написа:

Разбирам за Англия да ги говориш тези неща, живял съм там достатъчно, за да мога смело да кажа, че бъдещето им хич не е розово. Разбирам за Франция да го казваш, които обаче винаги са били по-особени и въпреки всичко ще просъществуват. Германия обаче е на друго ниво - да не мислиш, че всичкото това движение на различни по етнос и раса хора не се следи под лупа? Там не им се позволява да безчинстват, всеки трябва да си знае правата и задълженията, никой не е привилегирован. Ако си кадърен, почтен и адекватен човек, няма да имаш проблеми и няма да създаваш такива. И много подценяваш Германия ми се струва - икономиката им е много по-добра, по-голяма и по-ефективна от руската. Преимуществото на РФ е само военно, но това бързо се променя с ефикасна политика. ;)

Какво пък и е на Англия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 мар 2015 22:43

sunscres92 написа:
diplomat написа:
Синьо сърце написа:

Какво пък и е на Англия?

Ходи, поживей малко и ще видиш. :lol:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Soulen » 28 мар 2015 01:15

Германия с тая икономика, ако реши може за отрицателно време да налее всичко за война и да смаже цяла Европа. барабар с Русия, ако трябва, но както вече са разбрали, не си струва, защото нищо не можеш да постигнеш по тоя начин, освен да си разбиеш държавата.

Абе най-добре Раша и Ю Ес Ей да се съберат в Африка и да си водят войната там. Хем ще се избият взаимно, хем няма бомби в Европа, хем и негрите ще поредуцират малко. След това се местят в Индия и Китай и всичко е 6 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”