Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Пропагандната война на Кремъл

Мнениеот diplomat » 27 мар 2015 22:04

aleksandrov77 написа:В момента нямаме държава - ние сме колония на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон и България няма абсолютно никаква самостоятелна политика по нито един въпрос! Факт!
Всичко се диктува от тези три места! Даже и пиндостанските сенатори идват тук и се месят грубо във вътрешните работи на България! Факт!
Това е колониализъм от най-долен тип! Факт!

Колония сме само в твоята глава и в главите на болните Атакисти.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 27 мар 2015 22:05

Синьо сърце написа:
Player написа:Да не би да си е тръгнала като победителка? Вкара танкове и накрая ги изостави и бегом към вкъщи, след повече от 9 години неуспехи и десетки хиляди загинали. Това победа ли е или загуба? САЩ загуби във Виетнам, също както и СССР загуби в Афганистан. Мита за непобедените отиде на кино, но не признават гадовете, както едните така и другите. Най-ми е смешна фразата, че Русия никога не е губила война :mrgreen: казваш Афганистан и до там :mrgreen:

Казах да четеш история, а не да дрънкаш глупости! Кои танкове са изоставени ? Кои 9 години неуспехи? Какви десетки хиляди загинали, ти малоумен ли си! Нещо ти написах преди време, ако ще ставаш човек-вземи се в ръце!
С празни приказки напосоки не става!
Наясно ли си, че СССР губи 14 000 срещу над 1 500 000 афганистанци? Че малоумните съветски фуражки превръщат страната в полигон за всичките си оръжия, като за целта ги пробват и на своите войници?
Ако искаш да пишеш срещу Русия, почвай да четеш историята ѝ. От Ингвар до Путин. Чети за Наполеон, за Кримската война, за ВОВ...
Инак освен за ташак и присмех, няма за друго да ставаш...

Интересно защо толкова си се интересувал от историята на Русия? Може би сега ако Албания ни иска нещо и трябва да ги критикувам, трябва първо да им изчета историята ли? Не мерси. Българин съм и съм чел цялата ни история доста пъти. Чужда не ме интересува и не трябва. Когато някои промива мозъци и купува наши партии за негова изгода ще им критики, без да ме вълнува историята му. Не ме интересува Русия още по-малко Украйна. Хайде вие кажете защо Украйна я споменавате по сто пъти на ден.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 мар 2015 22:05

GOLEADOR написа:
Player написа:Не ми пука за Йемен, Майдан, Донбас и други подоби. Пука ми за България. Ако ще и ядрена бомба да пуснат в Йемен дреме ми. По-малко мюсюлмани по-добре. Не следя новините почти и не искам да се зомбирам. Вие явно искате и казвате на черното бяло и обратно. В България да е мирно и никой да не ни пречи. Това искам и който го прави съм срещу него. В момента го прави Русия и съм срещу нея. Кой друг е насочил оръжие срещу нас? Естествена защитна реакция. Иска ни в нейната орбита само, че ще си получи само среден пръст от мен и милиони други. Факт!

Къде го видя това оръжие?Айде по-сериозно. :shock:

Заеви, той човека си каза, че не следи нещата. Ма що спори ми е интересно?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 мар 2015 22:05

diplomat написа:И е много нагло да сравнявате сегашна Германия с Третия райх, след като вие самите сте докачливи, когато някой сравни днешна Русия със СССР. :x Много са ви различни аршините, колкото и да се изкарвате борци за правдата, истината е че сте същите капути като противниците си! :!:

Всъщност днешна Германия е тотално деградирала в сравнение с Райха! Негри, араби, всякаква измет, брадати жени и прочее боклук. Аз никога не съм обиждал Райха и го смятам за сериозно постижение. Просто не трябваше да тръгва на изток, а на друго място. Имаше армия, която няма кой да спре. Англосаксонската измет щеше да капитулира за месеци. Кой, кой ги накара да влизат там, отдето излизане няма?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 мар 2015 22:12

Player написа:Интересно защо толкова си се интересувал от историята на Русия? Може би сега ако Албания ни иска нещо и трябва да ги критикувам, трябва първо да им изчета историята ли? Не мерси. Българин съм и съм чел цялата ни история доста пъти. Чужда не ме интересува и не трябва. Когато някои промива мозъци и купува наши партии за негова изгода ще им критики, без да ме вълнува историята му. Не ме интересува Русия още по-малко Украйна. Хайде вие кажете защо Украйна я споменавате по сто пъти на ден.

Интересувам се от всичко. Историята на Албания е интересна, между впрочем. Като не знаеш нещата, няма да критикуваш и ще си налягаш парцалките! Украйна се споменава, ззащото е брутален пример за двоен аршин-държавен преврат , спонсориран от САЩ( признато), военни и гнусни престъпления-под егидата на евроатлантическите ценности!
И като знаеш нашата история-къде е убит Бенковски, колко хора са били с него и колко от тях са оцелели?
Ако може, без чичко Гугъл и бързичко!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 мар 2015 22:12

Синьо сърце написа:
diplomat написа:И е много нагло да сравнявате сегашна Германия с Третия райх, след като вие самите сте докачливи, когато някой сравни днешна Русия със СССР. :x Много са ви различни аршините, колкото и да се изкарвате борци за правдата, истината е че сте същите капути като противниците си! :!:

Всъщност днешна Германия е тотално деградирала в сравнение с Райха! Негри, араби, всякаква измет, брадати жени и прочее боклук. Аз никога не съм обиждал Райха и го смятам за сериозно постижение. Просто не трябваше да тръгва на изток, а на друго място. Имаше армия, която няма кой да спре. Англосаксонската измет щеше да капитулира за месеци. Кой, кой ги накара да влизат там, отдето излизане няма?

Хайде първо посети Германия, разгледай я, виж как живеят хората, поживей и ти, и тогава давай такива крайни определения. ;) Както ти изискваш от хора, които не са наясно с Русия, да не я коментират обстойно и да ѝ слагат епитети, така и ти трябва да го спазваш това.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Синьо сърце » 27 мар 2015 22:14

diplomat написа:Това е несериозно, нещо много са се главозамаяли в Русия.

Кое е несериозно? Картата с натовските знаменца, или сандъка с убитите хидри? Кое точно е несериозното и невярното, че не се сещам?

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 27 мар 2015 22:17

То и тези които са изобразени в сандъка така казваха :!:
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 мар 2015 22:19

diplomat написа:Хайде първо посети Германия, разгледай я, виж как живеят хората, поживей и ти, и тогава давай такива крайни определения. ;) Както ти изискваш от хора, които не са наясно с Русия, да не я коментират обстойно и да ѝ слагат епитети, така и ти трябва да го спазваш това.

Бил съм в Германия достатъчно пъти, и не съм особено впечатлен...освен от обилната измет негри и прочее маамунеци.
Забрадки, мусулмани, мой близък е сега там с жена си и детето-гнясна картинка.
Белгия и Холандия са далеч по-интересни, но и там много маймун, много арап...
Европа е пътник!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 мар 2015 22:20

Синьо сърце написа:
diplomat написа:Това е несериозно, нещо много са се главозамаяли в Русия.

Кое е несериозно? Картата с натовските знаменца, или сандъка с убитите хидри? Кое точно е несериозното и невярното, че не се сещам?

Не мога да приема такова приватизиране на цялата история. И като цяло, такова помпане на мускули никога не ми е харесвало, без значение коя страна го показва.

Върни се в “Свободна зона”