Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Пропагандната война на Кремъл

Мнениеот GOLEADOR » 27 мар 2015 17:57

Всяка страна си гони интереса.Да бъдем честни,всички използват пропагандата за да промият мозъка на хората.Който има акъл отсява семето от плявата,който не,става жертва на пропагандата!Това е положението!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 мар 2015 18:03

sunscres92 написа:
fcb_bg написа:Руснаците влязоха в играта с методите на САЩ и им стана тъпо. Кой лъга за Ирак за да влезне там през 2003-та? Най-масовата пропагандна медийна интервенция на миналото десетилетие със стотици хиляди жертви впоследствие.

Е нали Русия била най-добрата? Нали никога не лъжела? Остави за малко, пропагандата на САЩ, която определено я има. Май и Русия не са толкова чисти. Иначе доводът ти е в стил, аз убих човек, но и други хора са убивали.

Ем когато на мен ми играят мръсно и аз ше играя тъй. Тия приказки дет требело кат ти ударят шамар требе да обърнеш другата буза са за некой друг.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 27 мар 2015 18:05

vaskonti написа:
Синьо сърце написа:Изгледай на запис пресконференцията на другия ден на руснаците, има и радарни раззпечатки, и засечени РЛС на Букове по дни и часове, и каквото трябва. Русия не е обвинила никого, повтарям!
Естествено, няма как да се дадат разпечатките от бялата пирамида. На тях, повярвай, е засечена и ракетата. Или ракетите.
Кой крие записите на разговорите с диспечерите? Като е разчетена кутията, защо не се публикуват резултатите, а?
Защото със страшна сила ще лъсне това, което болшинството хора прекрасно знаят-нито Русия, нито ВСН имат нещо общо със свалянето на Боинга. А именно то, ако си забравил, стана повод за санкциите! Без грам доказателства-санкции :!:
И сега как да признаем пред света, че излъгахме нагло? Ами просто е-чакаме и си кютаме, как пееше Звезделин: " ...времето всичко друго ще изпепели!".

Записите с кулата са показани - 4 секунди преди удара е имало съвсем рутинна и спокойна размяна на реплики.
Каква е тая бяла пирамида?

Ок, отговор на въпроса защо радарът не е засякъл ракетата имаш ли, щом сичко е било спокойно и са си говорели рутинно?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 мар 2015 18:07

Или както ся се опитват да пробутат версията, че хората в разбилия се самолет не са пищяли до момента в който са видяли скалите и са усетили кво става. Боинга се спуска с ненормалния наклон, за нула време сваля височината, маааааааа хората са си били всичките спокойни. Баси смеха.

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 27 мар 2015 18:08

Нямат принципна разлика двата големи тоталитарни режима - американския и руския (и при двата съм живял за по малко) ... въпросът е ние чий го дирим при тях, а не си гледаме себе си ;) Това е то българина - винаги си търси господар, някои хора ще се избият кой да ни е такъв .. робски народ и това си е.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 мар 2015 18:09

fcb_bg написа:
vaskonti написа:
Синьо сърце написа:Изгледай на запис пресконференцията на другия ден на руснаците, има и радарни раззпечатки, и засечени РЛС на Букове по дни и часове, и каквото трябва. Русия не е обвинила никого, повтарям!
Естествено, няма как да се дадат разпечатките от бялата пирамида. На тях, повярвай, е засечена и ракетата. Или ракетите.
Кой крие записите на разговорите с диспечерите? Като е разчетена кутията, защо не се публикуват резултатите, а?
Защото със страшна сила ще лъсне това, което болшинството хора прекрасно знаят-нито Русия, нито ВСН имат нещо общо със свалянето на Боинга. А именно то, ако си забравил, стана повод за санкциите! Без грам доказателства-санкции :!:
И сега как да признаем пред света, че излъгахме нагло? Ами просто е-чакаме и си кютаме, как пееше Звезделин: " ...времето всичко друго ще изпепели!".

Записите с кулата са показани - 4 секунди преди удара е имало съвсем рутинна и спокойна размяна на реплики.

Ок, отговор на въпроса защо радарът не е засякъл ракетата имаш ли, щом сичко е било спокойно и са си говорели рутинно?

Не съм сигурен, но може ли радар на пътнически самолет да засече ракета? Не знам, просто питам. А питам защото по принцип пътническите самолети си имат транспондери, по които се следят един друг на радарите си. Ако тези транспондери са изключени, те не могат да се засекат - ставали са няколко катастрофи точно по тази причина.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 мар 2015 18:11

fcb_bg написа:Или както ся се опитват да пробутат версията, че хората в разбилия се самолет не са пищяли до момента в който са видяли скалите и са усетили кво става. Боинга се спуска с ненормалния наклон, за нула време сваля височината, маааааааа хората са си били всичките спокойни. Баси смеха.

И да са усетили и да са пищяли това какво променя? И това ли ще го изкарате саботаж от ЦРУ... :|
Бахму, оня ден в Надежда на един ТИР му се откачи гумата и нацели челно идваща насреща кола...чудя се дали ЦРУ не е замесен в случая? :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 27 мар 2015 18:11

Аз харесвам само Меркел, искам тя да надупи черния и джуджето! Путин е агент на ЦРУ, а негъра е еврейска издънка! Човек трябва да е много тъп за да подкрепя някой измежду тези палячовци!

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 27 мар 2015 18:13

fcb_bg написа:
sunscres92 написа:
fcb_bg написа:Руснаците влязоха в играта с методите на САЩ и им стана тъпо. Кой лъга за Ирак за да влезне там през 2003-та? Най-масовата пропагандна медийна интервенция на миналото десетилетие със стотици хиляди жертви впоследствие.

Е нали Русия била най-добрата? Нали никога не лъжела? Остави за малко, пропагандата на САЩ, която определено я има. Май и Русия не са толкова чисти. Иначе доводът ти е в стил, аз убих човек, но и други хора са убивали.

Ем когато на мен ми играят мръсно и аз ше играя тъй. Тия приказки дет требело кат ти ударят шамар требе да обърнеш другата буза са за некой друг.

Страхотна логика! Като сме почнали така, те САЩ сигурно са взели идеята от някоя друга страна. Иначе те Русия точно в България, кампанията за промиване на мозъци, тече от над 100 години.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 мар 2015 18:13

vaskonti написа:

Комплекс от десет етажа с такава форма, с над 60 000 антени. За проследяване на всякакви въздушни и космически цели и за водене на своите. Задхоризонтно виждане и прочее фокуси.
Нещо за изказването на Робърт Пери?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Свободна зона”