eddie написа:Стига сте плещили глупости, бе. Рейнджърс имат стадион и база, ЦСКА и Левски нямат нищо!
Ами тъкмо! Още повече тогава трябва да се задейства този план... бе!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
eddie написа:Стига сте плещили глупости, бе. Рейнджърс имат стадион и база, ЦСКА и Левски нямат нищо!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ky-kyy написа:Плана е ясен - закриване, на жалките подобия на футболни клубове, а на мястото на стадионите им -селскостопански постройки. Къде, какъв добитък, ще се отглежда, мисля, че на всички ни е ясно
GOLEADOR написа:ЦСКА фалира ли много хора са се наточили да направят клуб с такова име.Като се появят 3-4 клуба ЦСКА ти на кой ще станеш фен?Или не си мислил още от сега.За това помагай с каквото можеш и не позволявай ЦСКА да фалира!
ohoboho написа:ЦСКА не е спортен клуб от близо четвърт век, половината му фенове не са били родени когато за последно е бил нещо различно от една далавераджийница .. по-добре ли е това?
ky-kyy написа:Плана е ясен - закриване, на жалките подобия на футболни клубове, а на мястото на стадионите им -селскостопански постройки. Къде, какъв добитък, ще се отглежда, мисля, че на всички ни е ясно
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост