Кировец написа:Мисълта ми, е че реално нищо не стигнало до ЦСКА, т.е. желанието ти тогава е ударило на камък, дори си си ги взел. Колкото до играта - трябва да е станало ясно, че футболистите са били под явен натиск. Аз не упреквам никого, който няма да даде. Упреквам хората, които няма да дават, но пък и парадират да не се дава - с какво основание? За мен фалитът не е решение. По-добре разсрочени дългове и постепенно изплащане. Сега идва лято - ще последват трансфери, ако се стабилизираме можем да се пробваме и в Европа. Не приемам пораженческото мислене. Нито нелепиците, че Томов щял да краде. Това го слушахме на ИПО-то и станахме за смях вместо да се оправим. Всеки чакаше на другия до него и накрая се насрахме.
Така е,не е стигнало!Въпросът при мен не е в парите!Честно казано не мисля,че Томов ще открадне парите,по-скоро всички пари които влязат ще отидат към НАП за погасяване,което е добре!Предния път дадох пари,защото вярвах че ще извървим пътя на прочистването!3- до 5 години дето ги говореше Стойчо ме устройваха!Мисля,че достатъчно се обосновах и призовавам всички които смятат да дадат пари да го направят!Да не се влияят от чуждото мнение!За мене въпроса е принципен!
п.п. Лиценз ще вземем със сигурност!