Bethoven написа:dreben23 написа:Капитане, колко бяха от ЦСКА помниш ли бивши и настоящи?
Започваме Кременлиев, Стоичков, Киряков, Лечков, моят идол Костадинов, Бончо Генчев, Петър Михтарски, Трифон Иванов, Ивайло Андонов, Георги Георгиев.. другите ги не помня. 10 ги изкарах аз и повечето след това са известни, а от вашите кои са ви известните- Михайлов, Сираков и Боримиров, дори и тяхната е спорна, ако мислиш, че не съм ги гледал прехвалените левскарчета, само Боримиров и Боби може да се каже, че са имали добри кариери и постоянни изяви. Сираков знаете ли кога му бяха успешни изявите, като заигра малко в Славия и има някой друг гол в дербито, тва му е![]()
Останалото не е ли пълнеж?
Никога не сме имали по-успешни футболисти от тези минали през ЦСКА, така че без да ми се сърдите, ама и вие сте си били винаги част от този пълнеж!
Дребен, дребни са ти спомените или познанията.
Разгледай състава и се поинтересувай.
Вратари: Борислав Михайлов, Пламен Николов
Защитници: Емил Кременлиев, Трифон Иванов, Цанко Цветанов, Петър Хубчев, Николай Илиев, Илиян Киряков
Полузащитници: Златко Янков, Йордан Лечков, Даниел Боримиров, Красимир Балъков, Георги Георгиев
Нападатели: Христо Стоичков, Емил Костадинов, Наско Сираков, Ивайло Йорданов, Бончо Генчев, Петър Михтарски, Петър Александров, Велко Йотов, Ивайло Андонов
Треньор: Димитър Пенев
Помощник- треньор: Красимир Борисов
Преброи ли сините?
За твое сведение на всеки мач в титулярния състав играеха минимум по пет играчи на Левски. ФАКТ.
Не ми се рови да търся кой откъде е, но на пръв поглед май само Боби от изброените е от школата на Левски. Не знам Илиев и Йотов откъде бяха. Пл.Николов е от Дряново, Кременлиев май славист беше, Цанко е боляр, Хубчев от Ловеч, Янков бургазлия, Боримиров от Видин, Сирака май от Зарата беше, Михтарски от орлетата ... Това, че властта наливаше пари в двата гранда и футболистите от другите отбори отиваха за някой лев повече при тях, а и за да ги забележат и вземат някъде в чужбина, едва ли ги прави продукт на "грандовете". Това са изградени вече футболисти, минаващи за по 2-3 години в двата отбора, които нямат почти никаква заслуга за тях като футболисти, а просто се възползват от качествата им, за да поддържат теорията си за отбори на народа и тем подобни безсмислици.