ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз

Мнениеот pampi » 27 мар 2015 16:50

Луд Гидия 123 написа:
pampi написа:
Луд Гидия 123 написа:
pampi написа:
Луд Гидия 123 написа:
balef написа:Кой луд ще дава пара на другарите Батков и Томов ? :)

Аааааааааааааааааа, имаааа, имаааа................питай Тео :)

Въпросът е следният: Как може за един клуб, държавата да даде над 6 000 000 лева народна пара, а за останалите не може? Малко ли му бяха аризаните БМФ, Пеницилинов завод и още куп благинки, та и суха пара му се дава накуп?

Май не си разбрал, една част я дава държавата а по-голямата част от проекта ги дава лично Домусчиев. /Кога станаха 6 милиона не знам/. Разбира се трябва да бъде създаден издържан инвестиционен проект за това.
Ако Томов-лъжеца създаде проект, в който да са заложени същите договорености държавата ще даде и на тях, бъди сигурен. Защо обаче Томов не си направи този труд? Да го питаме, да се хленчи от страни е лесно.

Ши-ит, тихо, че ставаш смешен! Заради тези пари, дето Гела прилапа, целия Разградски окръг остана без пари за строеж на спортни обекти години напред. В Исперих, Кубрат, Лозница и Завет общинските стадиони са в руини и децата няма къде да играят, ама Каузата има трибуна "Моци"...Щеше да е смешно, ако не беше тъжно -"Моци"... Баси гаврата със спортната история на Лудогорието - "Моци"... Комплексарска работа...

Комплексарска, комплексарска, колко да е комплексарска, догодина в Разград ще се играят мачове на европейско ниво, а вие ще лапате мухите.

А след още десет ДПС-то ще си провежда мазните борби пред запустялата трибуна "Моци" и във въздуха пак ще прелитат гарги...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 27 мар 2015 16:57

Предлагам всеки да покаже публично колко е платил на запорираното дружество "ЦСКА Инвестмът" ЕООД, после като ни вземат лиценза и нито една стотинка от дарените пари не постъпила в ЦСКА, ще знаем на кой да се смеем, и кой да обвянявме в подкрепа към Лупи ликвидатора!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Ще помогнем ли на любимия клуб купувайки акции?!

Мнениеот BRF » 27 мар 2015 16:58

Кировец написа:BRF, братле, ти хубаво си купил акции, много хора са купили, ама те тия пари не стигнаха до клуба, а си остават в сметка на Елана или си си ги взел обратно, нали така?

Аз пуснах едно дарение преди малко и без това рядко ходя на мачове на ЦСКА, поне с нещо да помогна сега в тия трудни дни... Не трябва да се предаваме. Кой колкото може да уважи тази инициатива.

Аз съм убеден, че Лира ще извади пари - феновете колкото съберат, съберат, на Томов му е ясно, че за 3-4 работни дни няма да се натрупа таргета 1 000 000.

Да,взех си парите!Направих го за да разбера дали ще ми ги дадат,сещаш се каква простия беше по медиите ,че ще ни оберат!Не съм богат(финансово),но не се и оплаквам!Всичко в този живот дължа на себе си и на подкрепата на съпругата ми!Не смятам,че давайки пари сега-помагам на Клуба!ЦСКА е огромна част от моя живот и съм го следвал и продължавам да го следвам и ще го следвам по всички крайща на България!
Не те упреквам,че си дал дарение,това си е твое решение!Томов имаше визия-силен отбор бопещ се за титла,лошо няма даже супер!Обаче няма възможност за това-значи не е това пътя!Сега и да се съберат парите,какво следва?Богати примадони,бойкотиращи Клуба!Извинявай,ама аз гледах почти всички контроли през подготовката-имаше си игра!Сега няма нищо!Как да е,леко се отплеснах!
Аз смятам,че не са двете крайности А или В група!Както казах,като нямаме пари ще играем с млади момчета с ниски заплати!Ще направим план за погасяване на задълженията и ще се придържаме стриктно!Тогава бих се включил(всъщност аз съм правил такава кампания за ЦСКА,но това е друга тема)!Играейки с млади момчета,ще отделим пари за дълговете,базата,стадиона!Можем и да изпаднем в Б група ако не покажем игра,какъв е проблема!Когато се поизчистим,можем да се гледаме към друго бъдеще и така!
Другото е агония,защото за да се оправим от сегашното положение,трябва някой да изкара 20-ина милиона и да покрие нещата!Такъв няма!
Поздрави!

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 27 мар 2015 16:58

pampi написа:
Луд Гидия 123 написа:
pampi написа:
Луд Гидия 123 написа:
balef написа:Кой луд ще дава пара на другарите Батков и Томов ? :)

Аааааааааааааааааа, имаааа, имаааа................питай Тео :)

Въпросът е следният: Как може за един клуб, държавата да даде над 6 000 000 лева народна пара, а за останалите не може? Малко ли му бяха аризаните БМФ, Пеницилинов завод и още куп благинки, та и суха пара му се дава накуп?

Май не си разбрал, една част я дава държавата а по-голямата част от проекта ги дава лично Домусчиев. /Кога станаха 6 милиона не знам/. Разбира се трябва да бъде създаден издържан инвестиционен проект за това.
Ако Томов-лъжеца създаде проект, в който да са заложени същите договорености държавата ще даде и на тях, бъди сигурен. Защо обаче Томов не си направи този труд? Да го питаме, да се хленчи от страни е лесно.

Ши-ит, тихо, че ставаш смешен! Заради тези пари, дето Гела прилапа, целия Разградски окръг остана без пари за строеж на спортни обекти години напред. В Исперих, Кубрат, Лозница и Завет общинските стадиони са в руини и децата няма къде да играят, ама Каузата има трибуна "Моци"...Щеше да е смешно, ако не беше тъжно -"Моци"... Баси гаврата със спортната история на Лудогорието - "Моци"... Комплексарска работа...

Комплексарска, комплексарска, колко да е комплексарска, догодина в Разград ще се играят мачове на европейско ниво, а вие ще лапате мухите.[/quote]
А след още десет ДПС-то ще си провежда мазните борби пред запустялата трибуна "Моци" и във въздуха пак ще прелитат гарги...[/quote]

Добре си фантазираш, свършиха спомените с които се хранеше сиромашката ти душица и сега започна да си фантазираш :)
Хайде какво чакаш, внасай пари в сметката на ЦСКА че Стойчо и Лупи си чакат заплатите, давай балък :)
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 27 мар 2015 17:00

Луд Гидия 123 написа:
КироВарна написа:Трогателно е,че администрацията ще работи в събота и неделя!Направо,като за последно!!!

Те и през нощта ще работят стига да има достатъчно балъци :)

През тъмната част на денонощието дежурен на касата ще е Лупи......да не стане някоя грешка в тъмното,не за друго!!!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 мар 2015 17:06

Луд Гидия 123 написа:
pampi написа:А след още десет ДПС-то ще си провежда мазните борби пред запустялата трибуна "Моци" и във въздуха пак ще прелитат гарги...

Добре си фантазираш, свършиха спомените с които се хранеше сиромашката ти душица и сега започна да си фантазираш :)
Хайде какво чакаш, внасай пари в сметката на ЦСКА че Стойчо и Лупи си чакат заплатите, давай балък :)

Спомените ми от трите години, през които играх за Лудогорец през юношеските ми години, все още не са избледнели, балъче сладководно. Толкова мизерен клуб, като това разградско нещо, не съм срещал по-късно, вервай ми. Та сега, ако ще и от девет кладенеца вода ми носи, все тая...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 27 мар 2015 17:10

За справка на всички балъци дружеството има 2 запора! http://prikachi.com/images.php?images/186/8009186R.jpg

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 мар 2015 17:16

Jorkorazporko написа:За справка на всички балъци дружеството има 2 запора! http://prikachi.com/images.php?images/186/8009186R.jpg

Това е добре бе, значи Лупи не може да открадне парите... 8-)
Ти дати на налагане на запора няма ли да пуснеш? Бре, бре... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 27 мар 2015 17:18

pampi написа:
Луд Гидия 123 написа:
pampi написа:А след още десет ДПС-то ще си провежда мазните борби пред запустялата трибуна "Моци" и във въздуха пак ще прелитат гарги...

Спомените ми от трите години, през които играх за Лудогорец през юношеските ми години, все още не са избледнели, балъче сладководно. Толкова мизерен клуб, като това разградско нещо, не съм срещал по-късно, вервай ми. Та сега, ако ще и от девет кладенеца вода ми носи, все тая...

Казах ти, ще ти повторя: Колко да е мизерен отбора-игра на Анфийлд, игра на Бернабеу,другите няма да ги споменавам, баси мизерния отбор, а?

Теб защо те изгониха?
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Ще помогнем ли на любимия клуб купувайки акции?!

Мнениеот Кировец » 27 мар 2015 17:19

BRF написа:
Кировец написа:BRF, братле, ти хубаво си купил акции, много хора са купили, ама те тия пари не стигнаха до клуба, а си остават в сметка на Елана или си си ги взел обратно, нали така?

Аз пуснах едно дарение преди малко и без това рядко ходя на мачове на ЦСКА, поне с нещо да помогна сега в тия трудни дни... Не трябва да се предаваме. Кой колкото може да уважи тази инициатива.

Аз съм убеден, че Лира ще извади пари - феновете колкото съберат, съберат, на Томов му е ясно, че за 3-4 работни дни няма да се натрупа таргета 1 000 000.

Да,взех си парите!Направих го за да разбера дали ще ми ги дадат,сещаш се каква простия беше по медиите ,че ще ни оберат!Не съм богат(финансово),но не се и оплаквам!Всичко в този живот дължа на себе си и на подкрепата на съпругата ми!Не смятам,че давайки пари сега-помагам на Клуба!ЦСКА е огромна част от моя живот и съм го следвал и продължавам да го следвам и ще го следвам по всички крайща на България!
Не те упреквам,че си дал дарение,това си е твое решение!Томов имаше визия-силен отбор бопещ се за титла,лошо няма даже супер!Обаче няма възможност за това-значи не е това пътя!Сега и да се съберат парите,какво следва?Богати примадони,бойкотиращи Клуба!Извинявай,ама аз гледах почти всички контроли през подготовката-имаше си игра!Сега няма нищо!Как да е,леко се отплеснах!
Аз смятам,че не са двете крайности А или В група!Както казах,като нямаме пари ще играем с млади момчета с ниски заплати!Ще направим план за погасяване на задълженията и ще се придържаме стриктно!Тогава бих се включил(всъщност аз съм правил такава кампания за ЦСКА,но това е друга тема)!Играейки с млади момчета,ще отделим пари за дълговете,базата,стадиона!Можем и да изпаднем в Б група ако не покажем игра,какъв е проблема!Когато се поизчистим,можем да се гледаме към друго бъдеще и така!
Другото е агония,защото за да се оправим от сегашното положение,трябва някой да изкара 20-ина милиона и да покрие нещата!Такъв няма!
Поздрави!

Мисълта ми, е че реално нищо не стигнало до ЦСКА, т.е. желанието ти тогава е ударило на камък, дори си си ги взел. Колкото до играта - трябва да е станало ясно, че футболистите са били под явен натиск. Аз не упреквам никого, който няма да даде. Упреквам хората, които няма да дават, но пък и парадират да не се дава - с какво основание? За мен фалитът не е решение. По-добре разсрочени дългове и постепенно изплащане. Сега идва лято - ще последват трансфери, ако се стабилизираме можем да се пробваме и в Европа. Не приемам пораженческото мислене. Нито нелепиците, че Томов щял да краде. Това го слушахме на ИПО-то и станахме за смях вместо да се оправим. Всеки чакаше на другия до него и накрая се насрахме.

Върни се в “ЦСКА”