Ако имах възможност да управлявам!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Re: Ако имах възможност да управлявам!

Мнениеот Yoda_ » 27 мар 2015 16:21

Плана е прекрасен и въобще не е сложно да се осъществи....

Требват само некои малки подробности :
1.Да се върне НРБ - Народна Република България и чл.1
2. Да излезем от НАТО и ЕС
3. Да отнемем задграничните паспорти и да затворим границите
4. Да отворим Белене и още много други лагери
5. Да спретнем един нов 9-ти Септември, заедно с Народния съд и Народната Милиция
6. Да национализираме всичко възможно, да върнем плановата икономика, АПК-тата и ТКЗС-тата
7. И накрая, (с това и аз мога да се заема :lol: ) да "вразумим" несъгласните !

И плана нема как да не проработи !

:lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 мар 2015 16:34

Yoda_ написа:Плана е прекрасен и въобще не е сложно да се осъществи....

Требват само некои малки подробности :
1.Да се върне НРБ - Народна Република България и чл.1
2. Да излезем от НАТО и ЕС
3. Да отнемем задграничните паспорти и да затворим границите
4. Да отворим Белене и още много други лагери
5. Да спретнем един нов 9-ти Септември, заедно с Народния съд и Народната Милиция
6. Да национализираме всичко възможно, да върнем плановата икономика, АПК-тата и ТКЗС-тата
7. И накрая, (с това и аз мога да се заема :lol: ) да "вразумим" несъгласните !

И плана нема как да не проработи !

:lol:

Предлагам да започнем с т.5!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 мар 2015 19:03

Неграмотна ти е декларацията малко бре, дай си сметката да ти пращаме дарения и на теб да понаучиш български език първо, както правят други хора днес, КОИТО обичат да управляват по български! :)

Ей, деца, по това се вижда, че пишете едни и същи декларациите, но взе да ми става досадно да чета едни и същи грешки от различни профили или в различни декларации! Пускайте един спелчек, когато си пишете декларациите, докато не ги напишете правилно, няма кой да ги чете, освен другото ви "аз" ! :) Аз чета до първата грешка, казах ви го и друг път, иначе се вижда, че поне някои хора имат някакво мислене, в което няма нищо лошо, но ако ще управлявате- ще изискваме от вас повече, знаете как е в този бранш! От управниците се искат повечко декларации, виждаш, с една няма да минем през строгите изисквания на лицензионната комисия, а медиите с вашите декларации ще си вадят хляба всеки ден! :)

[offtopic]Аз критикувам управляващите градивно, не ми се сърдете, усмихвайте се! :) И си изтеглете Idispel, няма нищо срамно да си пооправи човек декларациите, преди да почнете да ни събирате репарациите. Ето ви и линкче, но внимавайте, че и тя греши понякога. http://softvisia.com/download.php?view.1709 Успешно управление на всички настоящи и бъдещи управници! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - България”