1982 написа:Добре че нямаш възможност да управляваш.
Защо? Имаш нещо предвид? Кажи де, кажи си!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
1982 написа:Добре че нямаш възможност да управляваш.
парци написа:yanke написа:Идеята ти е прекрастна само, че около ЦСКА както и около Левски има хора който никога няма да позволят такъв проект да стане реалност! ФАКТ
Начело с феновете, да.
Tatone написа:1982 написа:Добре че нямаш възможност да управляваш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
cska-632 написа:С тези заплати футболистите ти ще предпочитат да играят във втора дивизия на Турция или Гърция за 3 000 евро и ще ти останат футболисти тип Пропадняк.
1982 написа:Tatone написа:1982 написа:Добре че нямаш възможност да управляваш.
Да, имам.
Това не е като в кръчмата, да си поръчаш 2 шопски салати и една двойна Кинг Киро Спешъл ризърв.
Tatone написа:По-трудно е, а? Не може да се напише с две думи защото е много сложно?
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
biso62 написа:Томов много добре го изрече на пресконференцията вчера,но кой ли слуша! Цитирам: "Има едни средноевропейски стандарти за заплати от които няма как да се избегне.за да сме на пазара и да привличаме дори и свободни агенти." А на радетеля за тези ,дето ще изядат тревата-аме те в Грузия я изяждат...и какво? Наясно ли си,че всеки 17-18 годишен юноша с някакви качества ще бъде дръпнат нанякъде за жълти стотинки,А тези,дето останат,като знаяч,че каплапви или не все ще играят и ще взимат тези 3000 лв-дали ще се напъват за каквото и да било? Тогава футболът съвсем го погребахме.Те Реал и Барса са тъпи,че дават по 100 млн за Бейл,Меси и сие,а не си играят със собствени юноши дето са им без пари и за десетократно по ниски заплати!
1982 написа:Tatone написа:По-трудно е, а? Не може да се напише с две думи защото е много сложно?
Извинявай, но сметките ти са изключително бакалски. Това не е толкова проста материя, не ми се пишат дълги постове, за да обяснявам някои неща, та ще се ограничма дотук.
По принцип, българинът винаги е разбирал от всичко.
Tatone написа:
Да, така е! Няма спор, че написах поста за около 10 мин. Колко е сложна материята по даване на заплати, продажба на билети и взимане на такса ТВ Права, ти ще ми кажеш. Явно има неща които в тези процеси са сложни и аз не ги разбирам. Иначе не би бил толкова ироничен, нали? На колко хора плащаш заплати, апропо?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта