Ако имах възможност да управлявам!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tatone
Контакти:

Re: Ако имах възможност да управлявам!

Мнениеот Tatone » 27 мар 2015 12:44

1982 написа:Добре че нямаш възможност да управляваш.

Защо? Имаш нещо предвид? Кажи де, кажи си!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 мар 2015 12:46

парци написа:
yanke написа:Идеята ти е прекрастна само, че около ЦСКА както и около Левски има хора който никога няма да позволят такъв проект да стане реалност! ФАКТ

Начело с феновете, да.

Локо като няма фенове, какво направиха :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 мар 2015 13:02

Tatone написа:

Да, имам.

Това не е като в кръчмата, да си поръчаш 2 шопски салати и една двойна Кинг Киро Спешъл ризърв.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 27 мар 2015 13:16

cska-632 написа:С тези заплати футболистите ти ще предпочитат да играят във втора дивизия на Турция или Гърция за 3 000 евро и ще ти останат футболисти тип Пропадняк.

А ти колко мислиш, че вземат в ЧМ, Берое, Ботев, Локо Сф???

Иначе плана е ок....ама 10 000 на мач постоянно???? Българинът няма футболна култура. А си представи ако билетите са по 10 лв (за театъеа са по 20)

И 1,5 млн от тв права????:)
Последна промяна от bobo_13 на 27 мар 2015 13:18, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 27 мар 2015 13:17

1982 написа:
Tatone написа:

Да, имам.

Това не е като в кръчмата, да си поръчаш 2 шопски салати и една двойна Кинг Киро Спешъл ризърв.

По-трудно е, а? Не може да се напише с две думи защото е много сложно?

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 27 мар 2015 13:24

Томов много добре го изрече на пресконференцията вчера,но кой ли слуша! Цитирам: "Има едни средноевропейски стандарти за заплати от които няма как да се избегне.за да сме на пазара и да привличаме дори и свободни агенти." А на радетеля за тези ,дето ще изядат тревата-аме те в Грузия я изяждат...и какво? Наясно ли си,че всеки 17-18 годишен юноша с някакви качества ще бъде дръпнат нанякъде за жълти стотинки,А тези,дето останат,като знаяч,че каплапви или не все ще играят и ще взимат тези 3000 лв-дали ще се напъват за каквото и да било? Тогава футболът съвсем го погребахме.Те Реал и Барса са тъпи,че дават по 100 млн за Бейл,Меси и сие,а не си играят със собствени юноши дето са им без пари и за десетократно по ниски заплати!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 мар 2015 13:34

Tatone написа:По-трудно е, а? Не може да се напише с две думи защото е много сложно?

Извинявай, но сметките ти са изключително бакалски. Това не е толкова проста материя, не ми се пишат дълги постове, за да обяснявам някои неща, та ще се ограничма дотук.

По принцип, българинът винаги е разбирал от всичко.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 27 мар 2015 13:35

biso62 написа:Томов много добре го изрече на пресконференцията вчера,но кой ли слуша! Цитирам: "Има едни средноевропейски стандарти за заплати от които няма как да се избегне.за да сме на пазара и да привличаме дори и свободни агенти." А на радетеля за тези ,дето ще изядат тревата-аме те в Грузия я изяждат...и какво? Наясно ли си,че всеки 17-18 годишен юноша с някакви качества ще бъде дръпнат нанякъде за жълти стотинки,А тези,дето останат,като знаяч,че каплапви или не все ще играят и ще взимат тези 3000 лв-дали ще се напъват за каквото и да било? Тогава футболът съвсем го погребахме.Те Реал и Барса са тъпи,че дават по 100 млн за Бейл,Меси и сие,а не си играят със собствени юноши дето са им без пари и за десетократно по ниски заплати!

Ми Барса си играе със собствени юноши, основно, предимно. Не че не им дават повечко пари.

Ясно е, че част от хората мислят като теб, но има и хора които мислят като мен. Гунди е пример за това нещо. Няма нужда да давам примери. Има много. Виж играчите на ЦСКА, българските. Едни си тръгнаха но други останаха, въпреки че не взимаха нито лев. Чочев, Карачанаков... те останаха в ЦСКА въпреки, че нямаше изгледи за скорошно подобрение. Единият нарпави трансфер в Серия А а другият, там стана нещо, явно Томов е намесен. Има играчи който си обичат отборите има и такива които обичат парите. Малкото пари сега не са гаранция, че утре няма да взимаш ужасно много и обратното, няколко хиляди повече но без перспективи за развитие ... всеки сам си решава. В Левски и ЦСКА искат да играят много деца.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 27 мар 2015 13:38

1982 написа:
Tatone написа:По-трудно е, а? Не може да се напише с две думи защото е много сложно?

Извинявай, но сметките ти са изключително бакалски. Това не е толкова проста материя, не ми се пишат дълги постове, за да обяснявам някои неща, та ще се ограничма дотук.

По принцип, българинът винаги е разбирал от всичко.

Да, така е! Няма спор, че написах поста за около 10 мин. Колко е сложна материята по даване на заплати, продажба на билети и взимане на такса ТВ Права, ти ще ми кажеш. Явно има неща които в тези процеси са сложни и аз не ги разбирам. Иначе не би бил толкова ироничен, нали? На колко хора плащаш заплати, апропо?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 мар 2015 13:51

Tatone написа:
Да, така е! Няма спор, че написах поста за около 10 мин. Колко е сложна материята по даване на заплати, продажба на билети и взимане на такса ТВ Права, ти ще ми кажеш. Явно има неща които в тези процеси са сложни и аз не ги разбирам. Иначе не би бил толкова ироничен, нали? На колко хора плащаш заплати, апропо?

Да, само в това се изразява дейността на един клуб .... току-що потвърди думите ми, че сметките ти са изключително бакалски.

Бедна ти е фантазията колко още неща има, особено ако си Левски или ЦСКА.

Върни се в “Футбол - България”