Футболистите реват, че не били вземали 2 месеца по 20 бона....а какво да кажат служителите с тежните 800-1000 лв дето не са ги виждали от 6 месеца????
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Олеле, орльо, аз наклин на размишленията не мога да ти давам, по простата причина, че тоя процес(размишлението) ти е противопоказен...Кировец написа:Lyubaka01 написа:Ти сериозно ли мислиш, че с дарения ще се съберат тия пари (само си спомни емитирането на акциите)??? Не ме разбирай криво-пожелавам ви да се решат по някакъв начин нещата. Обаче с Лупан начело, нещата са зле и е крайно време да се разкара, но като преди това изпълни поне едно от многобройните си обещания(цар е да обещава)-"ЦСКА ще вземе лиценз". А за парите на Манджуков и Инджов не се тревожи-ако са верни тия суми, които се тиражират като задължения, все ще има къде да се наместят...
Ти пък верно ли си мислиш, че без Лупан ЦСКА ще фърка? 5 години ЦСКА беше без Лупан - имаше Титан и кво? Ликвидация, А окръжна, милиони задължения, измами с агенти и играчи - невероятен просперитет.
Така, че стига си давал наклон в размишленията, защото това е все едно къртица да казва на орела как да лети.
Кировец написа:Проблемите тръгнаха откакто взеха най-идиотското решение - не позволиха на Шампиона ЦСКА...
GOLEADOR написа:Зациклихте на Томов и каквото и да ви питам като алтернатива все въртите гъза.Един от вас да се изправи и да каже каква е алтернативата ако не се съберат пари и ЦСКА остане без лиценз!И моля бе да намесвате Томов или Младенов!!!
Lyubaka01 написа:Не, няма да дам на мутрата. Ще ги дам след това за отбора, който ще е във В група(или където е), свободен от мутрата...GOLEADOR написа:Lyubaka01 написа:Ако съм болен, ще дам пари за собственото си здраве. ако съм цесекар и ЦСКА е болен, ще дам пари, НО ако съм сигурен, че ще отидат по предназначение. Обаче да се дадат пари за ЦСКА, а да отидат в джоба на Лупан(дето се въргаляли само 5лв) - виж цитата на Балзак...
Ти ще дадеш ли пари на мутрата която ви управлява ако се наложи с тях да се спасява Локомотив?Или ще си задържиш парите защото любовта ти към отбора не е толкова голяма,че да дадеш 30 лева тя (любовта ти) да е жива?
Unforgiven_M написа:Кировец написа:Проблемите тръгнаха откакто взеха най-идиотското решение - не позволиха на Шампиона ЦСКА...
Не е хубаво човек да е заслепен до там, че да не разбира, че щом е имало наказание - имало е и за какво!ЦСКА не са без вина виновни.
Някой при вас не си е свършил работата, после други, които са го използвали са виновни... Дообре... И кой беше виновен?
Армейци,
Искаме да ви благодарим за сериозната подкрепа, която оказвате на клуба още в първия ден на кампанията за спасяване на лиценза. Трогнати сме от демонстрирания интерес. Вие доказвате за пореден път, че няма по-силен от несломимия армейски дух, който неведнъж ние е обединявал в трудни моменти. С цел да ви улесним, администрацията на стадион "Българска армия" ще работи в събота (28.03) и неделя (29.03), от 10:00 до 16:00 часа, за тези от вас, които желаят да направят своите дарения в брой директно в касата на клуба. Напомняме ви,че долупосочената сметка е единствената, от която даренията могат да бъдат използвани за лиценза. Също така ви информираме, че клубът не е упълномощавал трети лица да набират средства от наше име.
Титуляр: ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД*/CSKA INVESTMENT Ltd
Банка: ПОЩЕНСКА БАНКА
IBAN: BG50BPBI79421019653001
BIC: BPBIBGSF
Основание: Дарение за лиценз
*Фирмата ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД е 100% собственост на ПФК ЦСКА АД. Това може да се провери от всеки на интернет страницата на Търговския регистър. Ще направим всичко възможно да ви предоставяме актуална информация за събраните средства.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта