ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще помогнем ли на любимия клуб купувайки акции?!
Напълно съм съгласен с доводите на тези, които няма да дадат. Томов е лъжец, в това спор няма. Както няма спор и че благодарение на него все още сме в "А" група. Но аз ще дам точно 1032 лева след малко. Всеки говори колко е добре да се почне "на чисто". Първо, какво значи "на чисто", след като не си си платил задълженията към НАП, да кажем. И второ, по форумите всички са големи "армейци", но като стане дума за ходене на мачове е малко по-различно. Дори не е ясно на кой стадион бихме домакинствали. Управлението е тотално сбъркано. И все пак, надеждата умира последна. Никога не съм вярвал на Томов, Стойчо също има много кусури, но "А" окръжна или "В" не е пречистване. Ще дам с последната надежда, че може нещо да се промени. Манджуков и Инджов, добри или лоши, поемат контролен пакет. Нека си дадем минимален шанс да видим какво ще произтече от това.
Последна промяна от hincha на 27 мар 2015 10:40, променено общо 1 път.
BRF написа:Аз пари няма да дам!Предния път дадох,но сега няма да го направя!Не ангажирам никой с мнението си:
За какво да ги дам?Какво ще стане след 31.03.15?Няма да вземем лиценз за ЕКТ?Ми като не заслужаваме,няма да вземем!Стига ми на мене тази агония!Аз съм от ЦСКА и ще си следвам отбора както в А група,ЛЕ и ШЛ,така и в Б или В група!Нищо страшно няма да стане!Не харесвам начертаното бъдеще на Клуба ми след 10 дни!Безкрайно много уважавам Стойчо,благодарен съм му за всички неща,които направи!Мисля,че помогнаха с Томов от 2013 до момента.Имаха визия за нещата,но се оказа ,че не могат да поддържат това,което искат да направят(финансово).Щом не могат,значи не е това пътя!Никъде не е казано,че трябва да фалираме и да отидем във В група(знам,че трябва да е Б окръжна,но знам че ако стигнем до това,ще си купим право за участие във В).Можем просто да си преструктурираме Клуба,да намалим бюджета,да играем с млади футболисти,да видим всички задължения,да обявим бюджет и да се придържаме към него!Занимавам се с търговия и знам,че парите СЕГА струват повече от парите КАТО МЕ ОСЪДИШ!Следователно задължение от примерно 100 000,може да се оправи с порядъка на 60-70 000,но коректно платени!Които и да са собствениците да кажат:аз давам ............лв на година,аз мога,,,,,,,,,,,,,, за годината.....!Това е бюджета!Да се съберат и да видят разходите и ТОГАВА да направим кампания ако е нужно!Трябва да работим са изчистване на името ЦСКА!Това ми е мнението!
п.п. Ако това ме прави по-малко цесекар или пък никакъв даже,ОК!
Споделям мнението ти. Най-гнусното нещо в цялата ситуация е, че заради Томов изпуснахме хора с финансови възможности, а сега ни моли да му помогнем. Простихме му нехайството през 2008 година, но стига вече.
-
Добре, събираме парите нужни да платим задълженията,за да вземем лиценз.И после какво правим?Имаме лиценз,ама пак нямаме пари.Мислите ли,че остана кой да му дава на Томов пари вече,особено след случая с последните двама дали?
- Unforgiven_M
- Контакти:
hincha написа:Напълно съм съгласен с доводите на тези, които няма да дадат. Томов е лъжец, в това спор няма. Както няма спор и че благодарение на него все още сме в "А" група. Но аз ще дам точно 1032 лева след малко. Всеки говори колко е добре да се почне "на чисто". Първо, какво значи "на чисто", след като не си си платил задълженията към НАП, да кажем. И второ, по форумите всички са големи "армейци", но като стане дума за ходене на мачове е малко по-различно. Дори не е ясно на кой стадион бихме домакинствали. Управлението е тотално сбъркано. И все пак, надеждата умира последна. Никога не съм вярвал на Томов, Стойчо също има много кусури, но "А" окръжна или "В" не е пречистване. Ще дам с последната надежда, че може нещо да се промени. Манджуков и Инджов, добри или лоши, поемат контролен пакет. Нека си дадем минимален шанс да видим какво ще произтече от това.
Евала - знаеш че те лъжат и пак даваш - твоя воля, но... Специално се регистрира за да покажеш на хората че някой дава, та да се надъхат и те ли? Първия ти пост тук - давам 1000лв... дообре...
Гледам доста хора даряват някакви суми, добре е да има наивници, за да се въртят нещата.
Запитахте ли се колко лични пари ще извадят Томов, Тодоров, Стойчо? Стойчо със заплатата от 40-50к Лева на месец дали ще дари... половин заплата ей тъй? За ЦСКА, където направи име и от където спечели страшно много пари? Дали? Надали... Ама вие превеждайте по 1000 лв, давайте даже по повече...
BRF, братле, ти хубаво си купил акции, много хора са купили, ама те тия пари не стигнаха до клуба, а си остават в сметка на Елана или си си ги взел обратно, нали така?
Аз пуснах едно дарение преди малко и без това рядко ходя на мачове на ЦСКА, поне с нещо да помогна сега в тия трудни дни... Не трябва да се предаваме. Кой колкото може да уважи тази инициатива.
Аз съм убеден, че Лира ще извади пари - феновете колкото съберат, съберат, на Томов му е ясно, че за 3-4 работни дни няма да се натрупа таргета 1 000 000.
Аз пуснах едно дарение преди малко и без това рядко ходя на мачове на ЦСКА, поне с нещо да помогна сега в тия трудни дни... Не трябва да се предаваме. Кой колкото може да уважи тази инициатива.
Аз съм убеден, че Лира ще извади пари - феновете колкото съберат, съберат, на Томов му е ясно, че за 3-4 работни дни няма да се натрупа таргета 1 000 000.
Прехвърлете си парите от акциите в ЕЛАНА към ЦСКА!
Във връзка със запитвания на клиенти, които не са прехвърлили още парите си, които са инвестирали в първичното публично предлагане на ЦСКА от 2014 година, напомняме, че средствата Ви са в клиентски сметки на ЕЛАНА Трейдинг и могат да бъдат прехвърлени само към Ваши лични банкови сметки.
Напомняме, че по закон инвестиционният посредник не може да прихвърля клиентски средства на трети лица, а само по подадена банкова сметка в договора на клиента.
Процедурата за получаване на парите е проста и бърза.ЕЛАНА Трейдинг ПОЕМА РАЗХОДИТЕ ПО БАНКОВИ ТАКСИ и за клиентите прехвърлянето е напълно безплатно.
коментар на Проспорт.бг: За да не се губи време, по-малките вложители вече знаят процедурата и могат да преведат в сметката за дарения, а след това да си изтеглят парите от ЕЛАНА Трейдинг.
СМЕТКАТА:
Титуляр: ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД*/CSKA INVESTMENT Ltd
Банка: ПОЩЕНСКА БАНКА
IBAN: BG50BPBI79421019653001
BIC: BPBIBGSF
Основание: Дарение за лиценз
Глупаци винаги ще има , но дано на някои поне да е дошъл акъла и си спестят парите !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
гражданин от село написа:Добре, събираме парите нужни да платим задълженията,за да вземем лиценз.И после какво правим?Имаме лиценз,ама пак нямаме пари.Мислите ли,че остана кой да му дава на Томов пари вече,особено след случая с последните двама дали?
Ти чете ли декларацията на Томов (виж офтопик)?Професора е собственик до 31.03 и след това идват Манджуков и Инджов.На тях заем всеки ще даде,стига да го поискат!
[offtopic]В заключение, искаме да използваме тази трибуна, за да попитаме открито какво ще направят за ЦСКА семействата Манджукови и Инджови или, както трябва вече да ги наричаме - новите главни акционери в клуба. Защото на 31-ви март те ще притежават над 60% от акциите на ЦСКА. Томов и Тодоров са готови да помагат! Феновете са готови да помагат! Вие какво ще направите???".[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
GOLEADOR написа:Ти чете ли декларацията на Томов (виж офтопик)?Професора е собственик до 31.03 и след това идват Манджуков и Инджов.На тях заем всеки ще даде,стига да го поискат!
[offtopic]В заключение, искаме да използваме тази трибуна, за да попитаме открито какво ще направят за ЦСКА семействата Манджукови и Инджови или, както трябва вече да ги наричаме - новите главни акционери в клуба. Защото на 31-ви март те ще притежават над 60% от акциите на ЦСКА. Томов и Тодоров са готови да помагат! Феновете са готови да помагат! Вие какво ще направите???".[/offtopic]
Ще видим след 31-и каква ще бъде ситуацията.И как така Томов ще назначава Стойчо за СД след 10 дни,когато тогава ще има нови собственици по твоите думи?Играят се някакви игри,ама да видим дали ще е хепи енд или пернишката трагедия.
Unforgiven_M написа:hincha написа:Напълно съм съгласен с доводите на тези, които няма да дадат. Томов е лъжец, в това спор няма. Както няма спор и че благодарение на него все още сме в "А" група. Но аз ще дам точно 1032 лева след малко. Всеки говори колко е добре да се почне "на чисто". Първо, какво значи "на чисто", след като не си си платил задълженията към НАП, да кажем. И второ, по форумите всички са големи "армейци", но като стане дума за ходене на мачове е малко по-различно. Дори не е ясно на кой стадион бихме домакинствали. Управлението е тотално сбъркано. И все пак, надеждата умира последна. Никога не съм вярвал на Томов, Стойчо също има много кусури, но "А" окръжна или "В" не е пречистване. Ще дам с последната надежда, че може нещо да се промени. Манджуков и Инджов, добри или лоши, поемат контролен пакет. Нека си дадем минимален шанс да видим какво ще произтече от това.
Евала - знаеш че те лъжат и пак даваш - твоя воля, но... Специално се регистрира за да покажеш на хората че някой дава, та да се надъхат и те ли? Първия ти пост тук - давам 1000лв... дообре...
Гледам доста хора даряват някакви суми, добре е да има наивници, за да се въртят нещата.
Запитахте ли се колко лични пари ще извадят Томов, Тодоров, Стойчо? Стойчо със заплатата от 40-50к Лева на месец дали ще дари... половин заплата ей тъй? За ЦСКА, където направи име и от където спечели страшно много пари? Дали? Надали... Ама вие превеждайте по 1000 лв, давайте даже по повече...
Сега дойде моментът да се регистрирам, иначе следя форума от много време. Казах, че съм съгласен с доводите на тези, които не дават. Дори с теб съм съгласен. И да, показвам и че някой ще даде. За мен ЦСКА е извън практичните и прагматични сметки. Много ясно, че нито Лупи, нито Стойчо ще дадат. За тях това е бизнес, за мен и други кат мен е страст. Ти не би ли подал ръка на някого, когото обичаш, дори да е фалирал и да се е водил по лоши съвети? Мечтая ЦСКА да оцелее и да смени начина на управление. Уви, знам, че е нереалистично. Предпочитам да ме излъжат отколкото да стоя безучастен.