ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Ще помогнем ли на любимия клуб купувайки акции?!

Мнениеот BRF » 27 мар 2015 09:09

мили написа:
fen-fen написа:
Луд Гидия 123 написа:Хайде събирайте пари, че Стойчо си чака заплатата. Малък Стойчо също.

Ти пък какво се месиш и коментираш делата на червената общност?

Ще видим, дали е общност или сбирщина!!! :) :mrgreen:

Какъв си боклук,просто не е истина :lol: !

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 27 мар 2015 09:17

Аз лично бих дал пари, но не съм много заможен. От къде да намеря повече от 100 лв.? извън семейният бюджет??? Иска ми се да помогна, но нямам финансова възможност!
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Мнениеот DIMO » 27 мар 2015 09:27

doniobbb написа:
dickinson написа:
MAXIMUS написа:Стига глупави коментари ! Който обича ЦСКА, сметката е на първа страница и кой колкото може - 5,10, 50 лв. Сумата която трябва да съберем е колкото да напълни Националния стадион /43000/ за един мач от Лига Европа. Така че по 15-20 лв са достатъчни. Ако щете го разбирайте, че сте си купили билет, но ще пропуснете мача ! Успех !

Представете си че мача е с Байерн, Барселона или Реал и дайте по 70-100лв

Представете си, че Адриана Лима ви иска 200 лв за едно клатене :lol: Представете си... и вземете нещата във ваши ръце :lol:

Представете си, че ви се обаждат по телефона и ви казват, че ваш много близък е блъснал с колата дете на пешеходна пътека и трябват 5 хил. лв. да се подкупи прокурора, за да не влезе в затвора.
Същото е - и това е измама като "кампанията", но с "дарителската кампания" ви излиза по-евтино, а и роднината ви не влиза в затвора. :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 мар 2015 09:34

Аз пари няма да дам!Предния път дадох,но сега няма да го направя!Не ангажирам никой с мнението си:
За какво да ги дам?Какво ще стане след 31.03.15?Няма да вземем лиценз за ЕКТ?Ми като не заслужаваме,няма да вземем!Стига ми на мене тази агония!Аз съм от ЦСКА и ще си следвам отбора както в А група,ЛЕ и ШЛ,така и в Б или В група!Нищо страшно няма да стане!Не харесвам начертаното бъдеще на Клуба ми след 10 дни!Безкрайно много уважавам Стойчо,благодарен съм му за всички неща,които направи!Мисля,че помогнаха с Томов от 2013 до момента.Имаха визия за нещата,но се оказа ,че не могат да поддържат това,което искат да направят(финансово).Щом не могат,значи не е това пътя!Никъде не е казано,че трябва да фалираме и да отидем във В група(знам,че трябва да е Б окръжна,но знам че ако стигнем до това,ще си купим право за участие във В).Можем просто да си преструктурираме Клуба,да намалим бюджета,да играем с млади футболисти,да видим всички задължения,да обявим бюджет и да се придържаме към него!Занимавам се с търговия и знам,че парите СЕГА струват повече от парите КАТО МЕ ОСЪДИШ!Следователно задължение от примерно 100 000,може да се оправи с порядъка на 60-70 000,но коректно платени!Които и да са собствениците да кажат:аз давам ............лв на година,аз мога,,,,,,,,,,,,,, за годината.....!Това е бюджета!Да се съберат и да видят разходите и ТОГАВА да направим кампания ако е нужно!Трябва да работим са изчистване на името ЦСКА!Това ми е мнението!
п.п. Ако това ме прави по-малко цесекар или пък никакъв даже,ОК!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 27 мар 2015 10:07

BRF написа:Имаха визия за нещата,но се оказа ,че не могат да поддържат това,което искат да направят(финансово).

Никаква визия няма Лупи. Виж го сега, всеки път, като си отвори устата, казва нещо различно от преди. Аз не го мисля за мошеник, на него всичката работа му е такава - недомислена, неграмотно изпълнена импровизация, съответно накрая нещо някъде не му се получава. И аз не ща да му давам пари, не щото ще ги открадне, както си мислят някои, а щото ще ги похарчи и никаква работа няма да свърши.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 27 мар 2015 10:20

[quote="BRF"]Аз пари няма да дам!Предния път дадох,но сега няма да го направя!Не ангажирам никой с мнението си:
За какво да ги дам?Какво ще стане след 31.03.15

Абсолютно съм съгласен. Дадох пари при публичното предлагане, но то беше нещо различно и като идея и като предполагаем реултат (ако беше успешно). А сега какво е това... Няма визия, няма планове, без идеи, всичко е работа на парче. И което е по-лошото - нямам доверие на лицето Томов и една стотинка нямам желане да му дам. Доколкото съм информиран, една от причините да не се прехвърлят акциите, е отказът на Ал. Томов да отпише задълженията на ЦСКА към Лира. Пари, които са оформени като кредит към клуба, но пари, които са получени от акциите на Лира в ЦСКА, които Ал. Томов продаде на по-дребни акционери (още преди да започне IPO-то). Доста цинично и нагло ми се струва, след като си поличил едни акции от клуба без пари, да ги продаваш за определена сума и след това въпросната сума да я дадеш като кредит към клуба, за да може да ти се върне още веднъж... Е, сори ама без мен в тази схема. Ако толкова менджърите не могат да намерят адекватно управленско решение за излизане от спиралата на дълговете, по-добре надолу в групите и да се започва на чисто. Ще изтърпим и пак ще си следваме отбора. Лошото на този вариант е, че вероятно ще посегнат на базите ни (или поне ще опитат) и тогава ще бъде нужно наистиан за защитим отбора си. Всички...
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 27 мар 2015 10:25

fen-fen написа:
Луд Гидия 123 написа:Хайде събирайте пари, че Стойчо си чака заплатата. Малък Стойчо също.

Ти пък какво се месиш и коментираш делата на червената общност?

Ами радвам ви се, чудя се що за балък трябва да си за да се връзваш на чичо Томовите лъжи :) А пък как се нахъсвате един друг просто не е за вярване :)
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 27 мар 2015 10:27

djd написа:Не мога да разбера какво толкова ни разубеждавате. Не ви искаме пари. Каквото стане, стане.

По тази логика и пенсионерите не трябва да ги разубеждаваме и предупреждаваме да не дават пари на телефонните измамници - същото е. Опомнете се малко.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 27 мар 2015 10:28

Оки събира парите, получава ЦСКА лиценз. На 01.04. Мажоритарни собственици стават Инджов и Манджуков и какво става? Някаква визия? Нещо?
Интериорни врати - Врати хармоника

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 27 мар 2015 10:36

На първо място сме българи, така че този пост не го пиша като фен, а като българин. Моля Ви, помислете малко. Дори да съберете едни пари, докато се изразходват по този начин, докато потъват безследно, няма смисъл. Треньорът и играчите вземат прекалено много пари. За комисионни също потъват страшно много. Вместо да събирате пари за глупости, преборете се да сте един от първите клубове с ясен план за бъдещето, с ясна и прозрачна политика за това. Замислете се в дългосрочен план кое е по-важното - със събраните пари да се покрият нереално високите заплати и задължения (натрупани по почти престъпен начин) или с тях да бъдат поставени основите на нещо друго.

Българинът твърде дълго е лъган и вече не мисли трезво. Стадо сме и от нас зависи дали ще си останем такова.
Последна промяна от daydreamer на 27 мар 2015 10:37, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”