Добре де, давате пари , но не се събират достатъчно и ЦСКА не взима лиценз. Какво става с парите ?
Лупи известно време няма да ходи с 5 лева, горкичкият ...... после пак акции, дарителски кампании или някой нов номер.
По важният въпрос е: спасявате лиценза и какво от това? Какво ще се постигне после ?
ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще помогнем ли на любимия клуб купувайки акции?!
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
djd написа:organzata написа:djd написа:Аз си преведох моите пари - сумата, която пазих за акциите. Въпреки че все още не ми е ясна щуротията, която се разигра през този месец и имам много въпроси към Томов.
Миналата година към 5000 души се преброихме. Дано сега да са повече, макар че времето е 3 дни, а не 40.
Само ЦСКА!
Ти нормален ли си,защо не ги преведе на мен ,аз щях да ти дам същите обещания.
Утре изтегляш 4 милиона лева, отиваш при Томов, връщате парите на Манджуков и Инджов, вземаш акциите на Томов, пишеш една декларация и ще ти дам пари.
Готово обещавам,цскато ще е винаги шампион,ще докарам и Месито и Гелосания сега ми преведи парици.Вервай ми не те лъжа бе.
Виж къде се внасят парите и кой ги наследява след 31 март.Ако ЦСКА не вземе лиценз новите собственици трябва да кажат какво смятат да правят в ЦСКА и с парите от дарителската акция.alchemist написа:Добре де, давате пари , но не се събират достатъчно и ЦСКА не взима лиценз. Какво става с парите ?
Лупи известно време няма да ходи с 5 лева, горкичкият ...... после пак акции, дарителски кампании или някой нов номер.
По важният въпрос е: спасявате лиценза и какво от това? Какво ще се постигне после ?
Относно по-важния въпрос , при спасение на лиценза е важно ЦСКА дали ще може да се пребори с Лудогорец за титлата или ще остане втори.При атака на ШЛ новите акционери трябва да се бръкнат за селекция и да не позволят отбора да се разбие както този сезон (случая с Менди и Бадема).Ако пак (отново) тръгнем да правим чисто нова селекция от свободни агенти нищо добро не ни чака.Запазим ли гръбнака и надградим ли отбора,то спокойно може да атакуваме ШЛ и с парите спечелени там да изплатим дълговете на клуба!Това е и целта на занятието.Стъпим ли си веднъж финансово на краката няма кой да ни спре.Олигарха може да коли и беси в България,но не е случайна българската поговорка "Титли и мачове в България се купуват,но на "Анфийлд" побеждават само силните!".И ние ще му я припомним!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Виж къде се внасят парите и кой ги наследява след 31 март.Ако ЦСКА не вземе лиценз новите собственици трябва да кажат какво смятат да правят в ЦСКА и с парите от дарителската акция.alchemist написа:Добре де, давате пари , но не се събират достатъчно и ЦСКА не взима лиценз. Какво става с парите ?
Относно по-важния въпрос , при спасение на лиценза е важно ЦСКА дали ще може да се пребори с Лудогорец за титлата или ще остане втори.При атака на ШЛ новите акционери трябва да се бръкнат за селекция и да не позволят отбора да се разбие както този сезон (случая с Менди и Бадема).Ако пак (отново) тръгнем да правим чисто нова селекция от свободни агенти нищо добро не ни чака.Запазим ли гръбнака и надградим ли отбора,то спокойно може да атакуваме ШЛ и с парите спечелени там да изплатим дълговете на клуба!Това е и целта на занятието.Стъпим ли си веднъж финансово на краката няма кой да ни спре.Олигарха може да коли и беси в България,но не е случайна българската поговорка "Титли и мачове в България се купуват,но на "Анфийлд" побеждават само силните!".И ние ще му я припомним!
Ти,вярваш ли си,на тези глупости които си написал.С какво ще атакувате ШЛ с бомби и гранати ли.
organzata написа:GOLEADOR написа:Виж къде се внасят парите и кой ги наследява след 31 март.Ако ЦСКА не вземе лиценз новите собственици трябва да кажат какво смятат да правят в ЦСКА и с парите от дарителската акция.alchemist написа:Добре де, давате пари , но не се събират достатъчно и ЦСКА не взима лиценз. Какво става с парите ?
Ти,вярваш ли си,на тези глупости които си написал.С какво ще атакувате ШЛ с бомби и гранати ли.
С пиратки, че по-евтино.
Не мога да разбера какво толкова ни разубеждавате. Не ви искаме пари. Каквото стане, стане.
GOLEADOR написа:Viv.Brooke написа:И аз на това се чудя. Вие плащате сега на някой, ала той няма да е собственик. Нещо не ми се връзва... Къде ще отидат тези средства точно?
П.П. Питането ми не е обвързано с фенски пристрастия, а се базира на това, че вече започнаха да мамят и обикновените, но любящи привърженици!
Ръководството на ЦСКА стартира от днес кампания по събиране на средства за спасяването на лиценза на ЦСКА. Необходимата сума е 1 000 000 лв.
А тази сума е нужна за? Не казвай лиценза, защото той не се плаща!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Наивници, вий в този полк узряхте..да бъдете отново оскубани.
Къде и в кой правилник е казано, че задълженията трябва да се покрият до 31-и март? До тази дата се подават документите за лиценз за ЕКТ. Ако се спазваше истински лицензионният правилник, кандидатите трябва да са изчистили задълженията си до 31-и декември 2014 (говоря за тази кампания).
Документите ще се разглеждат не по-рано от средата на април, а и тогава, ако има проблеми, клубът има шанс да ги оправи.Какъв 31-и март, какви милиони ви гонят вас?! Няма толкова наивни хора май, като цесекарите!
Къде и в кой правилник е казано, че задълженията трябва да се покрият до 31-и март? До тази дата се подават документите за лиценз за ЕКТ. Ако се спазваше истински лицензионният правилник, кандидатите трябва да са изчистили задълженията си до 31-и декември 2014 (говоря за тази кампания).
Документите ще се разглеждат не по-рано от средата на април, а и тогава, ако има проблеми, клубът има шанс да ги оправи.Какъв 31-и март, какви милиони ви гонят вас?! Няма толкова наивни хора май, като цесекарите!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
organzata написа:GOLEADOR написа:Виж къде се внасят парите и кой ги наследява след 31 март.Ако ЦСКА не вземе лиценз новите собственици трябва да кажат какво смятат да правят в ЦСКА и с парите от дарителската акция.alchemist написа:Добре де, давате пари , но не се събират достатъчно и ЦСКА не взима лиценз. Какво става с парите ?
Е много ясно, както са атакували мандри така ще атакуват и ШЛ

Най-тъжното е, че наистина си вярват

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
McLovin написа:Е много ясно, както са атакували мандри така ще атакуват и ШЛ![]()
Най-тъжното е, че наистина си вярват
Говориш за ЦСКА и партизанското движение в България с пренебрежение защото си неук.Ти никога няма да изпиташ тръпката твоя любим отбор да триумфира над актуалния европейски шампион и то на собствения му стадион.Нито ще бъдеш толкова смел да се изправиш срещу войници на Вермахта и да водиш бой с тях.Тъп и страхлив,с една дума - мишка,ето това си ти!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]