Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2015 21:52

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
vaskonti написа:Пак повтарям - аз ти цитирам декларацията на ЦСКА, не Инджов! В тая декларация пише, че не е даден най-важния документ, а някаква предварителна версия! Подобна сделка няма как да се осъществи без този документ! А това, че имало канален ред за искането на този документ и канален ред за издаването и за това не бил представен, това е меко казано несериозно. Как пък за всичко останало е спазен каналния ред, а точно за най-важното не. Вервай си...

Какво значение има този документ,като след 31 март Инджов и Манджуков стават собственици на ЦСКА?Какво ще правят с нас господата тогава?

Е, това е отделен въпрос. Те стават собственици не за друго, а защото ЦСКА им дължи пари, които не може да върне и този дълг се взима като акции. Мен ми е интересно на каква стойност ще бъдат придобити тези акции - дали по 1лв., дали по 3лв или по 20ст., но да кажем, че това е договорено и по тоя въпрос няма спор. А дали Инджов ще подарят акциите си и на кой, няма как да знаем и да гадаем. Ще си проличи.

И Батков подарява акции..срещу определена сума. Кой ще си хвърли милионите просто така у нас, където парите не растат като гъби след дъжд в гората?!

Ами Манджуков и Инджов вече са си дали парите и са приели като залог акции, така че в тоя смисъл спорове няма. Наистина е интересно какво ще стане другата седмица, да не стане всеки да вика "Вземи го ти".

Точно този залог ви питам от две седмици как става, след като в официален документ на ЦСКА, Томов е заявен, като човек, който не притежава акции и не е пълномощник на притежател?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 мар 2015 21:54

Кашчей написа:
1982 написа:Няма никакво безвремие и не ми трябва да чета нищо, аз съм бил на тоя стадион. Томов управляваше клуба до идването на ТИТАН-ите.

А кой го издържаше?

Издържаха го едни лица + собствени приходи + Томов + спонсори.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 мар 2015 21:54

Голямо мазало е!От всичко до сега ми е ясно само, че нищо не ми е ясно.Излежда ще трябва да изчакаме до 31-и и да видим дали Лупи остава или Фамилиите идват на власт.Какво бъдеще ни чака и при двата варианта пак не е ясно.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 мар 2015 21:57

1982 написа:
vaskonti написа:Не, не ми е хрумвало защото одиторите вече са получили този документ и просто го проверяват дали е верен!

Щом го проверяват, може би не е окончателен и подлежи на финално потвърждение, затова и се нарича предварителен. Внесен ли е към тази дата официалният документ, където трябва ?? Защото, ако не е внесен, явно е в процес на подготовка.

Не! Никой одитор няма да приеме да проверява предварителен вариант на такъв документ! Той ще проверява само и единствено окончателния му вариант и ако няма забележки ще си сложи подписа. Но това във всеки един момент е окончателния вариант, а не предварителен! Предварителния е нещо като чернова, която си правят счетоводните къщи докато го изготвят, но той си е за вътрешна употреба!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 мар 2015 21:59

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
vaskonti написа:Пак повтарям - аз ти цитирам декларацията на ЦСКА, не Инджов! В тая декларация пише, че не е даден най-важния документ, а някаква предварителна версия! Подобна сделка няма как да се осъществи без този документ! А това, че имало канален ред за искането на този документ и канален ред за издаването и за това не бил представен, това е меко казано несериозно. Как пък за всичко останало е спазен каналния ред, а точно за най-важното не. Вервай си...

Какво значение има този документ,като след 31 март Инджов и Манджуков стават собственици на ЦСКА?Какво ще правят с нас господата тогава?

Е, това е отделен въпрос. Те стават собственици не за друго, а защото ЦСКА им дължи пари, които не може да върне и този дълг се взима като акции. Мен ми е интересно на каква стойност ще бъдат придобити тези акции - дали по 1лв., дали по 3лв или по 20ст., но да кажем, че това е договорено и по тоя въпрос няма спор. А дали Инджов ще подарят акциите си и на кой, няма как да знаем и да гадаем. Ще си проличи.

И Батков подарява акции..срещу определена сума. Кой ще си хвърли милионите просто така у нас, където парите не растат като гъби след дъжд в гората?!

Ами Манджуков и Инджов вече са си дали парите и са приели като залог акции, така че в тоя смисъл спорове няма. Наистина е интересно какво ще стане другата седмица, да не стане всеки да вика "Вземи го ти".

Точно този залог ви питам от две седмици как става, след като в официален документ на ЦСКА, Томов е заявен, като човек, който не притежава акции и не е пълномощник на притежател?!?

Акциите са заложени от този, който има право да ги залага. Не е задължително да е Томов. Все тая кой е, важното е, че Инджов е приел такъв залог. А от кой, няма пряко значение в цялата ситуация.
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 мар 2015 22:04

vaskonti написа:
1982 написа:
vaskonti написа:Не, не ми е хрумвало защото одиторите вече са получили този документ и просто го проверяват дали е верен!

Щом го проверяват, може би не е окончателен и подлежи на финално потвърждение, затова и се нарича предварителен. Внесен ли е към тази дата официалният документ, където трябва ?? Защото, ако не е внесен, явно е в процес на подготовка.

Не! Никой одитор няма да приеме да проверява предварителен вариант на такъв документ! Той ще проверява само и единствено окончателния му вариант и ако няма забележки ще си сложи подписа. Но това във всеки един момент е окончателния вариант, а не предварителен! Предварителния е нещо като чернова, която си правят счетоводните къщи докато го изготвят, но той си е за вътрешна употреба!

"Окончателният" вариант, до финалната му заверка, не е "окончателен". Окончателен е, когато е готов и заверен от всички страни, готов за подаване. Всичко друго е предварително и подлежащо на корекции.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2015 22:08

Васко, нали Томов се бара за собственик на акциите и за заложител и за пореден път спасител. Да ти припомням ли, че на едно ОСА, в началото на ноември 2013 на Томов бяха прехвърлени около 200 000 акции. не ме брига числото, а факта, че 8-9 месеца по-късно същият този се явява на ОСА, като субект, без акции, но бива избран за председател на събранието. Ако не не си запознат, точно това е ОСА, на което е прието решението за ново ИПО, което пък КФН е отхвърлила.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2015 22:09

1982 написа:
vaskonti написа:
1982 написа:

"Окончателният" вариант, до финалната му заверка, не е "окончателен". Окончателен е, когато е готов и заверен от всички страни, готов за подаване. Всичко друго е предварително и подлежащо на корекции.

Като съм чел одиторските доклади към ГФО в ТР..ти имам и одита!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2015 22:14

1982 написа:
Кашчей написа:
1982 написа:Няма никакво безвремие и не ми трябва да чета нищо, аз съм бил на тоя стадион. Томов управляваше клуба до идването на ТИТАН-ите.

А кой го издържаше?

Издържаха го едни лица + собствени приходи + Томов + спонсори.

Собствени приходи..от билети, от артикули, от ЕКТ..или от глоби за пиро?!? Спонсори?! Кой спонсор у нас дава 3-4 милиона? Томов..това е черешката на тортата, наистина :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 мар 2015 22:17

Кашчей написа:Васко, нали Томов се бара за собственик на акциите и за заложител и за пореден път спасител. Да ти припомням ли, че на едно ОСА, в началото на ноември 2013 на Томов бяха прехвърлени около 200 000 акции. не ме брига числото, а факта, че 8-9 месеца по-късно същият този се явява на ОСА, като субект, без акции, но бива избран за председател на събранието. Ако не не си запознат, точно това е ОСА, на което е прието решението за ново ИПО, което пък КФН е отхвърлила.

Това са неща, нямащи пряка връзка със събитията в момента. Инджов е приел този залог, приел е цената на една акция, по която ще се изчисли какъв процент акции ще придобие срещу този заем, така че точно по тоя въпрос, точно сега драма няма, а и не е важно.
[/center]

Върни се в “Архив”