vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:GOLEADOR написа:vaskonti написа:Пак повтарям - аз ти цитирам декларацията на ЦСКА, не Инджов! В тая декларация пише, че не е даден най-важния документ, а някаква предварителна версия! Подобна сделка няма как да се осъществи без този документ! А това, че имало канален ред за искането на този документ и канален ред за издаването и за това не бил представен, това е меко казано несериозно. Как пък за всичко останало е спазен каналния ред, а точно за най-важното не. Вервай си...
Какво значение има този документ,като след 31 март Инджов и Манджуков стават собственици на ЦСКА?Какво ще правят с нас господата тогава?
Е, това е отделен въпрос. Те стават собственици не за друго, а защото ЦСКА им дължи пари, които не може да върне и този дълг се взима като акции. Мен ми е интересно на каква стойност ще бъдат придобити тези акции - дали по 1лв., дали по 3лв или по 20ст., но да кажем, че това е договорено и по тоя въпрос няма спор. А дали Инджов ще подарят акциите си и на кой, няма как да знаем и да гадаем. Ще си проличи.
И Батков подарява акции..срещу определена сума. Кой ще си хвърли милионите просто така у нас, където парите не растат като гъби след дъжд в гората?!
Ами Манджуков и Инджов вече са си дали парите и са приели като залог акции, така че в тоя смисъл спорове няма. Наистина е интересно какво ще стане другата седмица, да не стане всеки да вика "Вземи го ти".
Точно този залог ви питам от две седмици как става, след като в официален документ на ЦСКА, Томов е заявен, като човек, който не притежава акции и не е пълномощник на притежател?!?