Ивайло Петев - национален треньор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rere

Re: Срам ли ви е от избора на Петев и с колко ще паднем?

Мнениеот rere » 24 мар 2015 20:58

Валери е платил шестцифрена сума да бъде повикан надеждата му е до края на кариерата да преебе още един гранд.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 24 мар 2015 21:52

Повиквателната на Ивелин Попов е най-срамна. И да не е най-куцият кон от 23-мата, той е национален предател и не трябва никога да носи националната фланелка. Още от първата минута призовавам публиката да го почне - всичко, което някога е казвано по адрес на съдии и т.н.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

pomiqr261

Мнениеот pomiqr261 » 24 мар 2015 21:53

И да паднем и да бием с Николета ще се завием.

Потребителски аватар
evernazion
Контакти:

Мнениеот evernazion » 25 мар 2015 17:40

А колко човека , ще го гледат и по телевизията ?! Сбирщината на БФС е мъка за гледане !

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 25 мар 2015 19:52

evernazion написа:А колко човека , ще го гледат и по телевизията ?! Сбирщината на БФС е мъка за гледане !

Аз със сигурност няма да го гледам, тия пияници и това не заслужават.
Иначе, няма особено значение кой е треньор при наличието на толкова некачествен материал, с който да се работи.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 мар 2015 04:11

dreben23 написа:
Божинов: Можех да играя за Италия, отказах, защото...

Валери Божинов е отказал да играе за националния тим на Италия. Това призна нападателят пред вестник "Република". "Не е честно аржентинци и бразилци да представят Италия", отсече той относно повиквателните на "гаучоса" Васкес и "кариоката" Едер.

"Аз също имах възможност да играя за Италия. Но отказах, защото от малък моята мечта е да нося екипа на България. Кажете ми кога Аржентина и Бразилия ще извикат в националния си отбор италианец или българин? Отговорът е никога. Нямам нищо против Васкес, страхотен футболист е, но заради неговата повиквателна страда някой италианец", допълни Божинов, който и в момента играе на Ботуша - за втородивизионния Тернана.

"Поканата към мен е чудесен подарък от Ивайло Петев. Ще отида и ще стисна ръката на Антонио Конте, който е родом от Пече. Град, в който научих много неща", каза още Божинов, цитиран от "Меридиан мач". Той говори и за предстоящия сблъсък в евроквалификациите на 28 март в София.

"На хартия Италия е фаворит. Това е голям отбор, който никога не се предава. Познавам много от националите, тъй като съм играл с тях в Ювентус или по терените на Серия „А“. България трудно може да се класира на едно от първите две места, които са заети от Хърватска и Италия. Но все още имаме шанс за третото. Можем да вземем нещо в събота и съм оптимист. Не знам какво бих дал, за да вкарам гол на Буфон", заяви бившият играч на Левски.

"Италианският футбол се промени много след кризата. Аз бях и в Англия, но там бях доста време контузен и не успях да се насладя на играта. Все пак бих призовал феновете да подкрепят националния си тим. След контузиите в коляното и ахилеса вече не съм същият футболист. Мнозина казват, че съм стар, но аз вярвам, че има още какво да дам. Голямата ми цел е да се върна в Серия „А“, след като вече отново съм част от националния отбор на България“, завърши Божинов.

Валерко италианец, мадре миа! :lol: :mrgreen: [offtopic]Даже е написал неволно и голмайсторите в мача, чатка ги момчето, не може да се отрече.[/offtopic]

Ох Николери, Николери.. Кога ще я научиш таз география бе, огромна част от аржентинците са изселени италианци и масово или говорят италиански или имат италиански паспорти. Тая освен парите и мозъка ли му е издухала? Не, че някога е бил много умен де ама това е елементарно.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 мар 2015 10:18

Може би знаете, че във фейсбук страницата на БНТ имате възможност да гласувате каква искате да бъде стартовата 11-рка.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

BOMBARDIA
Контакти:

Мнениеот BOMBARDIA » 26 мар 2015 21:46

doktora25 написа:Може би знаете, че във фейсбук страницата на БНТ имате възможност да гласувате каква искате да бъде стартовата 11-рка.

Дайте линк за тая страница,ако може да видиме как се гласува.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 мар 2015 23:29

BOMBARDIA написа:
doktora25 написа:Може би знаете, че във фейсбук страницата на БНТ имате възможност да гласувате каква искате да бъде стартовата 11-рка.

Дайте линк за тая страница,ако може да видиме как се гласува.

https://www.facebook.com/football.bnt
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
PFCLudogorets
Контакти:

Re: Ивайло Петев е новият национален треньор

Мнениеот PFCLudogorets » 28 мар 2015 22:38

Поста ми от преди 4 дни . Може да го видите в началото на 20-та страница в тази тема :
PFCLudogorets написа:Подценявате адски много Петев , само това ще ви кажа . Аз съм от Разград и знам как гърчеше на тренировки нашите футболисти . Ако се е постарал дори само наполовина толкова колкото с Лудогорец навремето , значи ще победим .. въпреки "качествата" на някои от играчите ни . Моята прогноза е че ще бием (2:1) . Знам че ви се струва смешно и странно , но това е личното ми мнение .

btw , заложил съм на тоя резултат . Така че , ако няма повече голове .. черпенето е от мен :lol: .

Върни се в “Архив”