Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот 1982 » 26 мар 2015 21:01

Е, от ЦСКА изрично казват, че всичко, което им е поискано, му е дадено. Това е, неговата дума срещу тяхната. Не знам кое те смущава толкова.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2015 21:04

1982 написа:
Кашчей написа:
Тия..дали не са като Митал и Титаните, ъм-натиснати донякъде, но не до степен да фалират, заради ЦСКА?

Пропусна по-важното, а именно: Който иска Кремиковци, трябва да поеме и ЦСКА..на това му се казва приватизация, нали 8-)
Божков вече ви беше отсвирил по онова време.

Какво за Митал и ТИТАН-ите, хм ?? ...единият лев не е дал на ЦСКА, а другите почти закриха ЦСКА. Тия двамцата са същите - агентът от ДС Пампоров и прислужницата на ДПС - Инджова.

Другото - за Кремиковци, си е твое съчинение.

Стига бе и кой ви издържаше след като Божков ви отсвири, а Държавата постави условие за приватизацията на Кремиковци? Няма Божков, няма Митал, ЦСКА е в безвремие, но съществува..кой плаща?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 мар 2015 21:05

"Всичко" не ми говори нищо. Като го погледнеш по-подробно излиза, че то просто не е "всичко". И това го казва ЦСКА, а не Инджов! Не знам вече как да ти го кажа... И на мен не ми е приятна ситуацията, ама трябва ли да отричам очевидното?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 мар 2015 21:08

Кашчей написа:Стига бе и кой ви издържаше след като Божков ви отсвири, а Държавата постави условие за приватизацията на Кремиковци? Няма Божков, няма Митал, ЦСКА е в безвремие, но съществува..кой плаща?

Стига с тая държава, бе, като е поставила условие, да му беше поставила и условие да даде някой лев, еби му и държавата, еби му и помощта.

Издържаше ни Томов с кредити, ако те вълнува толкова.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 мар 2015 21:12

vaskonti написа:"Всичко" не ми говори нищо. Като го погледнеш по-подробно излиза, че то просто не е "всичко". И това го казва ЦСКА, а не Инджов! Не знам вече как да ти го кажа... И на мен не ми е приятна ситуацията, ама трябва ли да отричам очевидното?

Не знам кое ти говори, ти си си внушил, че човекът на ДПС казва истината и това е, тоя си пише по 5 декларации на ден, явно си няма друга работа "големият бизнесмен" и ти вярваш сляпо на всичко.

Аз ти казвам - ако тоя лалугер наистина беше сериозен бизнесмен, щеше да си направи нещата по процедура и сега щеше да борави с документи. Но, понеже или лъже най-нагло, или е пълен глупак, всичките му "доводи" са някакви декларации с нулева стойност.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2015 21:13

1982 написа:
Кашчей написа:Стига бе и кой ви издържаше след като Божков ви отсвири, а Държавата постави условие за приватизацията на Кремиковци? Няма Божков, няма Митал, ЦСКА е в безвремие, но съществува..кой плаща?

Стига с тая държава, бе, като е поставила условие, да му беше поставила и условие да даде някой лев, еби му и държавата, еби му и помощта.

Издържаше ни Томов с кредити, ако те вълнува толкова.

Е, върнахте ли кредитите или още ги връщате? Що обвинявате само Титаните, след като падането започна с Томов?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 мар 2015 21:15

Кашчей написа:
Е, върнахте ли кредитите или още ги връщате? Що обвинявате само Титаните, след като падането започна с Томов?

Да, онези кредити ги върнахме, доколкото знам. Криво-ляво и след време, но ги върнахме.

А падането не е почвало при Томов, имаше проблеми, но всичко се оправи. Копаенето на гроба го започнаха ТИТАН.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2015 21:25

1982 написа:
Кашчей написа:

Да, онези кредити ги върнахме, доколкото знам. Криво-ляво и след време, но ги върнахме.

А падането не е почвало при Томов, имаше проблеми, но всичко се оправи. Копаенето на гроба го започнаха ТИТАН.

Сега да уточним....
Томов издържа цяла година ЦСКА с кредити. След Томов идва ТИТАН, ЦСКА си връща кредитите, но пропадането им започва с ТИТАН. Сега да уточниш кой, кога и как е върнал кредитите, преди да започне пропадането с ТИТАН?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 мар 2015 21:30

ТИТАН дойдоха в началото на 2009-а, а в ЦСКА доста от нещата се изчистиха след юни месец 2008-а. Тогава имаше и преструктуриране на бюджета, беше силно намален и се изплащаха някои задължения. ТИТАН в началото също даваха пари.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 мар 2015 21:33

1982 написа:
vaskonti написа:"Всичко" не ми говори нищо. Като го погледнеш по-подробно излиза, че то просто не е "всичко". И това го казва ЦСКА, а не Инджов! Не знам вече как да ти го кажа... И на мен не ми е приятна ситуацията, ама трябва ли да отричам очевидното?

Не знам кое ти говори, ти си си внушил, че човекът на ДПС казва истината и това е, тоя си пише по 5 декларации на ден, явно си няма друга работа "големият бизнесмен" и ти вярваш сляпо на всичко.

Аз ти казвам - ако тоя лалугер наистина беше сериозен бизнесмен, щеше да си направи нещата по процедура и сега щеше да борави с документи. Но, понеже или лъже най-нагло, или е пълен глупак, всичките му "доводи" са някакви декларации с нулева стойност.

Пак повтарям - аз ти цитирам декларацията на ЦСКА, не Инджов! В тая декларация пише, че не е даден най-важния документ, а някаква предварителна версия! Подобна сделка няма как да се осъществи без този документ! А това, че имало канален ред за искането на този документ и канален ред за издаването и за това не бил представен, това е меко казано несериозно. Как пък за всичко останало е спазен каналния ред, а точно за най-важното не. Вервай си...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”