Фен тръст "Синя България"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Re: Доктор Н

Мнениеот blueboss » 26 мар 2015 20:51

blue avalanche написа:
blueboss написа:
Странджата написа:И аз се чудя - какво инициара този тръст - публичност чрез интернет ли, форум с тяхно участие ли, публично предлагане на програма за решението на проблемите на Левски ли и навярно още много други неща. Тука ние си пишем, а защо не се появи от тръста някой с личното си име и да ни разяснява онова, което на нас изглежда смътно. А уж бил за обединение на феновет - феновете според мене могат да бъдат обединени само от любовта към Левски, която е налице, и само около истината, която отсъства.

Нямаш проблеми:)
Казвам се Петър Георгиев и съм един от учередителите на този Тръст.

Ами като си от учредителите на този Тръст,прошепни на НКП и Гугутката да върнат парите от глобите,които клубът плати заради ТЕХНИТЕ простащини.
Току виж се събрали парите за лиценза...
Проблемът на Левски в момента е МНОГО по-голям от това дали децата ще гонят топката в Кицбюел.

Да прошепна казваш..... Ами направи го сам бе. Ела - стани член на този Тръст и застани смело на ОС и кажи, че Гугутката е виновен, Пешо, Тошо, Гошо и Иван са виновни и дай аргументи@! Ама е лесно да седиш тука и да се правиш на интересен.

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 26 мар 2015 20:57

vency75 написа:основната заслуга за това има ТИТИ.вие(ние) се появихме по късно.
аз г-н Георгиев съм син в сърцето си ,не в залата или на стадиона,а в сърцето си.дори и 1ст. да не съм дал,аз съм левскар.
за съществуването на отбор като левски не е необходимо АЗ да давам мойте стотинки или левчета.за това трябват хора с възможности ,обединени ,който да го правят.моето задължение е да подкрепям отбора,с песни,викове,дори псувни по време на мач.

Ако не знаете г-н Левскар - и Тити е сред учередителите на този Тръст. Но това вас какво Ви касае. Все пак друго си е да обичаш някой или нещо и да се биеш в гърдите как не би дал и стотинка за него, но иначе си пръв в любовта си към него. Вероятно и жена си обичате, ама не и купувате цвете за никой празник, щото е против принципите Ви и ще вземе да се научи, че имало и такава хубавиня. А междувременно комшията и подарява, ама Вие сте стоик и си трайкате. Юнак не писка и никогаш не би си прекрачил принципите! Хвала на такЪви Левскари!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 мар 2015 21:03

blueboss написа:Да прошепна казваш..... Ами направи го сам бе. Ела - стани член на този Тръст и застани смело на ОС и кажи, че Гугутката е виновен, Пешо, Тошо, Гошо и Иван са виновни и дай аргументи@! Ама е лесно да седиш тука и да се правиш на интересен.

Той ще застане смело и ще каже, ама да не му се случи после нещо. Че знаем кои стоят зад паравана Гугутка и как действат. Тарелката с изпражнения е най-малкото, някои хора доста по-сериозно минаха.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2015 21:21

blueboss написа:
blue avalanche написа:Ами като си от учредителите на този Тръст,прошепни на НКП и Гугутката да върнат парите от глобите,които клубът плати заради ТЕХНИТЕ простащини.
Проблемът на Левски в момента е МНОГО по-голям от това дали децата ще гонят топката в Кицбюел.

Да прошепна казваш..... Ами направи го сам бе. Ела - стани член на този Тръст и застани смело на ОС и кажи, че Гугутката е виновен, Пешо, Тошо, Гошо и Иван са виновни и дай аргументи@! Ама е лесно да седиш тука и да се правиш на интересен.

Ти да не би да ни се накара нещо тука???
В стил София-Запад?

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 26 мар 2015 21:26

blue avalanche написа:
blueboss написа:
blue avalanche написа:Ами като си от учредителите на този Тръст,прошепни на НКП и Гугутката да върнат парите от глобите,които клубът плати заради ТЕХНИТЕ простащини.

Ти да не би да ни се накара нещо тука???
В стил София-Запад?

Не - на теб природата ти се кара :)

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 26 мар 2015 21:27

1982 написа:
blueboss написа:Да прошепна казваш..... Ами направи го сам бе. Ела - стани член на този Тръст и застани смело на ОС и кажи, че Гугутката е виновен, Пешо, Тошо, Гошо и Иван са виновни и дай аргументи@! Ама е лесно да седиш тука и да се правиш на интересен.

Той ще застане смело и ще каже, ама да не му се случи после нещо. Че знаем кои стоят зад паравана Гугутка и как действат. Тарелката с изпражнения е най-малкото, някои хора доста по-сериозно минаха.

Теб те знаем колко си смел.... зад клавиатурата ;)
Споко - заека да не се уплаши.

Ivanskiq
Контакти:

Re: Фен тръст "Синя България"

Мнениеот Ivanskiq » 26 мар 2015 21:35

И какво ни пречи да сме единни? НКП има много грехове, но тръста не е НКП, нито носи вината за неговите грехове. От друга страна не разбирам, защо член на тръста е толкова огорчен спрямо форумците - взаимно се обвиняваме защо Левски е в това положение. Де факто и де юре виновен е само един...Тъй като това е форум, въздрържам се от по-емиоционални изказвания. Ако имам възможност, бих го пречупил...

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 26 мар 2015 21:37

Факт е, че тръста направи много. Но някои зле оценяват нещата като очакват тръста да извади милионите. Той не е фирма.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 26 мар 2015 21:47

Какъв се очаква да е ефекта от напускането на УС от Тръста?

Върни се в “Левски”