Извън иронията,
Таман се зарадвах, че се дава доверие на млад тренер като Галин Иванов. Казах си, браво, сега вместо Бъркляча ще играе Витанов например и колкото може - толкова, но трябва да се развива, а не да трие пейката. Помечтах си да се върнат преотстъпените юноши, а цървули като Николич и люксембурго да си заминат от там, от където са дошли.
Реших, че Манджукови и Инджови ще инвестират в базата. Викам си: ей го, този Инджов е строител, ще лапне лев, ама поне базата ще направи. Семейство Манджокови пък много обичали ЦСКА, еми значи: ей го, плащат дълговете и .....и изведнъж моя ЦСКА излиза чист и спират проблемите с лиценз, заплати и кредити.........
Поне, 2 дена си живях с тая идея.
На третия ден, разбрах, че заради ЦСКА Томов кара 9 годишен автомобил и ходи с 5лв. в джоба. То излиза, че днес съм бил по-богат и от Томов, щото след като купих за вкъщи хляб, маргарин и тоалетна хартия се прибрах с 6лв., а колата ми е на 8 години. Значи съм си баровец един вид.
Сега чета, че Сашко иска моите 6 лв., за да спасява положението и вече ми идва да повърна, честно !!!
ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bojo0o0o94
- Контакти:
Re: Ще помогнем ли на любимия клуб купувайки акции?!
Чета тука мнения и просто не мога да разбера как може да има толкова наивни хора. Щом искат ЦСКА да го има нека Стойчо се откаже от 40 боновата си заплата бе, нека не взимат тези скъпоплатени чужденци, а налагат млади български играчи. Ако Томов иска да спаси отбора той много добре знае какво трябва да се направи, обаче той не го прави, защото главната му цел е ДА ЛАПА ПАРИЧКИ!!!
Жалка картинка и лъжите на Лупи.....И в Левски е така. И в Локо Пд. Ботев като, че ли мина по-реда си, но и там е мъгла. И Берое мина през ада през 2008-2010. Да не говорим за Ботев Вр. Етър, Сливен, Спартак Плевен и Варна, Миньоро, Пирин, ами бургаските отбори?. Размина се (засега) на големите босове - Литекс, Славия, Лудогорец, Черно море.....Жалка футболна картинка, в жалка държава...
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
Да ги запаля ли или да ги преведа приготвените пари? Джобни, но колкото толкова...
Щракам запалката - и се сещам за Ицо, 89-та, гася запалката и виждам образа на Лупи, а зад него се хили Градев, Лъчо Танев гушнат със Стойчо и НПП...
Ще ги дам, за да имам основание да ги замерям с камъни, ако се наложи...
Щракам запалката - и се сещам за Ицо, 89-та, гася запалката и виждам образа на Лупи, а зад него се хили Градев, Лъчо Танев гушнат със Стойчо и НПП...
Ще ги дам, за да имам основание да ги замерям с камъни, ако се наложи...
Гледам тъпанарите пишат за Томов сякаш след 31 март той,а не Манджуков и Инджов ще са собственици на ЦСКА.Както и да е,успех на акцията за спасяването на ЦСКА и да видим след 6 дни какво са намислили новите собственици да правят в ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
- Контакти:
И аз на това се чудя. Вие плащате сега на някой, ала той няма да е собственик. Нещо не ми се връзва... Къде ще отидат тези средства точно?
П.П. Питането ми не е обвързано с фенски пристрастия, а се базира на това, че вече започнаха да мамят и обикновените, но любящи привърженици!
П.П. Питането ми не е обвързано с фенски пристрастия, а се базира на това, че вече започнаха да мамят и обикновените, но любящи привърженици!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Viv.Brooke написа:И аз на това се чудя. Вие плащате сега на някой, ала той няма да е собственик. Нещо не ми се връзва... Къде ще отидат тези средства точно?
Ръководството на ЦСКА стартира от днес кампания по събиране на средства за спасяването на лиценза на ЦСКА. Необходимата сума е 1 000 000 лв.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
Тия пари са похарчени отдавна, ще идат я в джоба на разни Градевци, Дочевци, я в НАП (нелоша идея, ако не са за смотаните данъци към заплатата на някой чужд инвалид играл едно полувреме за ЦСКА).
Единствения позитив е, че ще се преброим и ако се наложи да почнем от долните нива ще се знае, с какво горе-долу можем да разполагаме. И в Я група школата си струва 1 млн на година. Ако дадем, ще имаме право и да искаме налагането на определена политика. Ако не дадем, макар и минимална сума сме просто ненужни кибици. Който и да се ползва от акциите като мажоритарен собственик, малко или много ще трябва да се съобразява.
Единствения позитив е, че ще се преброим и ако се наложи да почнем от долните нива ще се знае, с какво горе-долу можем да разполагаме. И в Я група школата си струва 1 млн на година. Ако дадем, ще имаме право и да искаме налагането на определена политика. Ако не дадем, макар и минимална сума сме просто ненужни кибици. Който и да се ползва от акциите като мажоритарен собственик, малко или много ще трябва да се съобразява.
-
- Контакти:
GOLEADOR написа:Viv.Brooke написа:И аз на това се чудя. Вие плащате сега на някой, ала той няма да е собственик. Нещо не ми се връзва... Къде ще отидат тези средства точно?
Ръководството на ЦСКА стартира от днес кампания по събиране на средства за спасяването на лиценза на ЦСКА. Необходимата сума е 1 000 000 лв.
1 милион привърженици. Всеки от тях дава по 1 лев и лиценза е готов. Проста аритметика. Само че май не сърца червени, сърца милиони, щото на домакинските им мачове я се съберат 3000, я не. Ако си пълнеха стадиона всеки мач, нямаше да има проблеми. Но за тях важното никога не е било да имат пълен стадион или хубава база, в която да обиграват млади таланти. Основното е било да са шампиони, винаги и на всяка цена. Затова не знам какъв ви е проблемът, момчета. В А окръжна пак ще сте си шампиони, само че поне ще имате някакво достойнство. Сега приличате на някакъв цирк. Какво има да спасявате. Заплатите на Бъркляча, Кукоч, Супусепа, Жоаким, Дивиш? Или тези на Стойчо старши, Стойчо младши и госпожа Младенова-секретарката: Светата Троица. Клубът ви умря отдавна. Още от момента, в който единствените българи в титлярите са Тунчев и Василев. Остана само да го погребете.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Точно затова са нелепи изказванията, че сме пълнели джобовете на Томов. Как така не ви е ясно за какво ще отидат тези пари? Дълговете към Градев, Ба и знайни и незнайни мениджъри и футболисти, нали всеки ден все за тях четете по вестници и сайтове, плюс заплатите в клуба. И що не се запитате каква му е изгодата на Томов да се занимава с ЦСКА сега, след като след 5 дни вече няма да е мажоритарен собственик? Що не се запитате каква е изгодата за двамата господа да спират да дават пари в едно дружество, което след няколко дни ще придобият? Защо тези господа се появяват точно тези дни и точно пред една медия, известна с голямата й "обич" към любимия ни клуб? И нападат публично треньор и ръководство, благодарение на които не гледате ЦСКА по Канал 3 и благодарение на които се радвахте на толкова успехи през последните 2 години? Ако не бяха те щяхте ли да видите шестте поредни? Аман от псевдо-фенове! Харесвайте който си искате и мразете който си искате, в момента това е без значение, защото след 31 март или ще има ЦСКА или няма да го има. А вие се успокоявайте че не сте си дали парите на Лупи, докато гледате(евентуално) ЦСКА срещу Германея.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!