Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Син до гроб_ » 26 мар 2015 19:11

suni написа:Стига сте ревали,.. ако толко ви е кеф да го правите поне давайте алтернатива.
Щото ако утре човека не се яви на Армията и дигне ръце-кво правим ?.. 56% са в други акционери /който иска да отива при Томов, дава 4 млн. и да купува останалите 44%/,.. добре ама кой ще плати заплатите, а парите по лиценза /минимум 800 х.лв./ ?.. Томов ще каже ,,Аз бях до тук, да се оправят мажоритарните,,/Инджов вика че не му дреме/!.. Кой ще плаща ток, вода, заплати и т.н., сигурно Кашчей или Син гроб. Айде малко разум. :geek:

Още утре идвам да ви купувам. В момента уреждам среща с професор Томов, а вие се запасете с наколенки за да ми "свирите". :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 мар 2015 19:58

trokadero_ написа:Значи голям цирк се получава ..

Вземи се върни към Черноморец, а ? :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 мар 2015 20:11

Кашчей написа:Лесно се става Спасител с чужди пари, нали Зайо 8-) Помниш ли 2006-а година, Зайо, приватизацията на Кремиковци и задължителното условие да се поеме ЦСКА от приватизатора? Да не мислиш, че Митал си е умирал да става собственик на ФК у нас? Дали за някой друг клуб Държавата ще постави такива условия?

Ами лятото на 2013-а да беше дошъл някой със "свои" пари, къде бяха тея, хм ??

Другото са твои свободни съчинения и не смятам да ги коментирам. Митал и 1 лев не е дал на ЦСКА, пък ти си пиши.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 мар 2015 20:15

1982 написа:
vaskonti написа:Виж сега, когато става въпрос за подобна сделка, ГФО на практика е най-важното и първо нещо, което се гледа. Въобще не е нужно Инджов да доказва, че го е искал, то това се подразбира от само себе си. Не е сериозно да се обсъжда някакъв предварителен вариант на този документ. Недейте сляпо да защитавате Томов и да нападате Инджов. Има сума ти индикации, че именно Инджов е правият в спора, ей ти сега последната - отказа да ни пуснат на борсата.

Тия индикации само ти си ги виждаш, тоя ДПС боклук - Минджов, един документ не е извадил, не знам как реши, че той е прав, пуска си всеки ден по 15 декларации и си пише някакви си неща, нищо повече. Голи думи.

Да беше дошъл г-н Минджа лятото на 2013-а и да беше спасил той ЦСКА, като е толкова загрижен. Но къде беше тогава той, може би строеше поредният сарай на шефа му, г-н Ахмед Демир Доган.

Какво значи само аз ги виждам?
Ето какво виждам:
1. Още в първата си декларация, с която официално се отказа, Инджов казва в прав текст, че е поискал ГФО, но не е получил такъв.
2. Същия ден, следобед, ЦСКА вади документ "От счетоводството", в който черно на бяло пише, че са обсъждали предварителен вариант на документа. В момента одитори има в почти всяка фирма в държавата и те проверяват документите, които са им подадени и които следва да са окончателни. Инджов иска не друго, а отчета, който е даден на одиторите. Не какъв да е отчет, а именно този.
Кое от тези неща не е вярно и ми се привижда само на мен?
Тези два факта доказват, че такъв документ е поискан и все пак нещо в този смисъл е обсъждано! Само дето изобщо не е достатъчно да е "нещо", а това нещо трябва да е съвсем конкретно! А то не е и то по признание "От счетоводството"!

Е, ти не виждаш ли тези неща?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2015 20:20

1982 написа:
Кашчей написа:Лесно се става Спасител с чужди пари, нали Зайо 8-) Помниш ли 2006-а година, Зайо, приватизацията на Кремиковци и задължителното условие да се поеме ЦСКА от приватизатора? Да не мислиш, че Митал си е умирал да става собственик на ФК у нас? Дали за някой друг клуб Държавата ще постави такива условия?

Ами лятото на 2013-а да беше дошъл някой със "свои" пари, къде бяха тея, хм ??

Другото са твои свободни съчинения и не смятам да ги коментирам. Митал и 1 лев не е дал на ЦСКА, пък ти си пиши.

Тия..дали не са като Митал и Титаните, ъм-натиснати донякъде, но не до степен да фалират, заради ЦСКА?

Пропусна по-важното, а именно: Който иска Кремиковци, трябва да поеме и ЦСКА..на това му се казва приватизация, нали 8-)
Божков вече ви беше отсвирил по онова време.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 мар 2015 20:26

vaskonti написа:1. Още в първата си декларация, с която официално се отказа, Инджов казва в прав текст, че е поискал ГФО, но не е получил такъв.

Той може да си пусне декларация и да напише в нея, че аз имам сестра ..... ама аз нямам. Въобще не разбирам какво толкова се впечатлявате от тези декларации.

vasconti написа:2. Същия ден, следобед, ЦСКА вади документ "От счетоводството", в който черно на бяло пише, че са обсъждали предварителен вариант на документа. В момента одитори има в почти всяка фирма в държавата и те проверяват документите, които са им подадени и които следва да са окончателни. Инджов иска не друго, а отчета, който е даден на одиторите. Не какъв да е отчет, а именно този.

И къде е документът-заявление на Инджов, с входящ номер и печат, че е искал този отчет, че нещо съм го изпуснал тоя момент ?? .... или, така пишело в някаква декларация .....

vasconti написа:Тези два факта доказват, че такъв документ е поискан и все пак нещо в този смисъл е обсъждано!?

Има си процедура по изискване на подобни важни документации, Васконти, лицето Инджов очевидно не разполага с документ, изискващ каквото и да е, така че аз не виждам никакви факти, просто някакви декларации, които имат нулева стойност.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 мар 2015 20:28

Ама от ЦСКА казват, че са му дали един куп документи! Разбираш ли - от ЦСКА го казват, не той! А наред с останалите реални документи, са му дали и някакъв предварителен вариант на най-важния! Пак повтарям - ЦСКА казва това, не Инджов!
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 мар 2015 20:31

Ами казват, то всеки казва нещо, ако им е поискал устно документи, може и да са му дали на ръка да гледа.

Затова се иска по процедура подобна документация, подаваш си официално заявление и никой нищо не може да ти каже. Инджов само си твърди някакви неща, а реално нищо не може да докаже. Ти, като искаш, вярвай му.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 мар 2015 20:34

Кашчей написа:
Тия..дали не са като Митал и Титаните, ъм-натиснати донякъде, но не до степен да фалират, заради ЦСКА?

Пропусна по-важното, а именно: Който иска Кремиковци, трябва да поеме и ЦСКА..на това му се казва приватизация, нали 8-)
Божков вече ви беше отсвирил по онова време.

Какво за Митал и ТИТАН-ите, хм ?? ...единият лев не е дал на ЦСКА, а другите почти закриха ЦСКА. Тия двамцата са същите - агентът от ДС Пампоров и прислужницата на ДПС - Инджова.

Другото - за Кремиковци, си е твое съчинение.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 мар 2015 20:52

1982 написа:Ами казват, то всеки казва нещо, ако им е поискал устно документи, може и да са му дали на ръка да гледа.

Затова се иска по процедура подобна документация, подаваш си официално заявление и никой нищо не може да ти каже. Инджов само си твърди някакви неща, а реално нищо не може да докаже. Ти, като искаш, вярвай му.

Добре, не знам защо отричаш нещо, което излиза точно от ЦСКА. ЦСКА пусна тази декларация в опит да опровергае Инджов и да докаже, че му е дадено всичко, което е поискал. А всъщност доказват точно обратното.
[/center]

Върни се в “Архив”