1982 написа:vaskonti написа:Виж сега, когато става въпрос за подобна сделка, ГФО на практика е най-важното и първо нещо, което се гледа. Въобще не е нужно Инджов да доказва, че го е искал, то това се подразбира от само себе си. Не е сериозно да се обсъжда някакъв предварителен вариант на този документ. Недейте сляпо да защитавате Томов и да нападате Инджов. Има сума ти индикации, че именно Инджов е правият в спора, ей ти сега последната - отказа да ни пуснат на борсата.
Тия индикации само ти си ги виждаш, тоя ДПС боклук - Минджов, един документ не е извадил, не знам как реши, че той е прав, пуска си всеки ден по 15 декларации и си пише някакви си неща, нищо повече. Голи думи.
Да беше дошъл г-н Минджа лятото на 2013-а и да беше спасил той ЦСКА, като е толкова загрижен. Но къде беше тогава той, може би строеше поредният сарай на шефа му, г-н Ахмед Демир Доган.
Какво значи само аз ги виждам?
Ето какво виждам:
1. Още в първата си декларация, с която официално се отказа, Инджов казва в прав текст, че е поискал ГФО, но не е получил такъв.
2. Същия ден, следобед, ЦСКА вади документ "От счетоводството", в който черно на бяло пише, че са обсъждали предварителен вариант на документа. В момента одитори има в почти всяка фирма в държавата и те проверяват документите, които са им подадени и които следва да са окончателни. Инджов иска не друго, а отчета, който е даден на одиторите. Не какъв да е отчет, а именно този.
Кое от тези неща не е вярно и ми се привижда само на мен?
Тези два факта доказват, че такъв документ е поискан и все пак нещо в този смисъл е обсъждано! Само дето изобщо не е достатъчно да е "нещо", а това нещо трябва да е съвсем конкретно! А то не е и то по признание "От счетоводството"!
Е, ти не виждаш ли тези неща?