Неповиканите, но заслужаващи място в националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

SobieskiVanilla
Контакти:

Re: Неповиканите, но заслужаващи място в националния

Мнениеот SobieskiVanilla » 26 мар 2015 19:00

Стига, бе! Тунчев, Цветков и Гъргоров общо дали са на 100 години? Искаме обновяване, ама с тези предложения няма как да стане. И без това квалификациите за пореден път ги отписваме, поне да се търси някакво разнообразие сред млади момчета.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 мар 2015 19:19

hajitsu написа:Христо Златински :!:

Между другото за Златински съм съгласен. Много го харесвам като футболист и бих разчитал на него като титуляр в националния отбор в дългосрочен план. Единствено бих се съобразявал с формата му и с това дали не е оставен резерва в отбора си за по-дълъг период от време. Има характер, добър изпълнител на статични положения, върши чудесна работа в дефанзивен план, по-малка е вероятността да направи някоя глупост от един Дяков например. Да не говорим пък за Бодуров, Бандаловски и братята Миневи (на последните по принцип много държа). Дано тези футболисти вече са улегнали по време на престоя си зад граница, защото техните картони ни изядоха главата на предишните квалификации.
Лудогорец се подиграха със Златински след една лека контузия и слаб мач в началото на сезона, закотвяйки го на пейката, без да му дадат възможност да помирише ШЛ, а вместо него пускаха дървото Анисе. Но ако не беше той през миналия сезон до мач с Лацио нямаше да стигнат. А и сега, когато получава повече игрови минути Лудогорец прави първите си силни мачове за сезона във вътрешния шампионат. Най-нормалното нещо беше през зимата да ги напусне.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 26 мар 2015 19:52

Вратарчето на Берое и на мен ми харесва и със сигурност е по добър от Малката Перука и този на Локо сф. За защитата също няма лошо да се погледне към Беройци все пак защитата на другите водещи отбори като изключим Ботев е съставена основно от чужденци , а българите там са резерви.

От офанзивните халфове общо взето Мариян Огнянов в момента е в най добра форма, всички останали отбори в България и тука залагат основно на чужденци

И накрая аз лично не мога да разбера това безумие да се Викат играчи като Бодуров, Тонев, Божинов, Гаджев и Александар Александров които или не играят за клубните си отбори или са в отвратителна форма и не могат да вържат два точни паса в предни позиции. Вместо тях можеха да се викнат по млади и преспективни играчи които играят редовно за отборите си. На мен например миналия кръг ми се понрави много нападателя на Славия , як , висок има прилична скорост и заби два гола нещо което на Божинката не му се е случвало от 10 години, дори когато играеше в България беше трагичен и това го видяхме всички и най вече феновете на Левски.

Общо взето пълна пародия е този национален отбор в момента, викат същите играчи които завъртяха равния с малта, а от онзи отбор освен Ивелин Попов, Владо Стоянов и Георги Миланов не трябваше да се вика никой повече

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 26 мар 2015 20:36

Вие не сте с всичкия си! Дайте направо да извика Гонзо за нападател, че гледам все "звезди" отвъд 32 години са "заслужили". Всеки е специалист, бе, мамка му! Тунчев, Гъргоров и Цветков какво да дирят в националния отбор или градим отбор за световното за ветерани? Терзиев не бил "ефективен" - ало, не само Терзиев, ами и още по-млади от него трябва да се викат. Той е на 22 години, някакъв форумен идиот тук иска да вика 34-годишни вместо него! Ако има играчи, които трябваше да викне, то това са Краев, Чунчуков и Гълъбинов. Трябва да вика все повече млади - Асен Георгиев от Монтана играе страхотно - защитник 1,90, който има техника, че и голове вкарва.

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 26 мар 2015 20:43

Аврамов написа:От неповиканите , място в националния заслужават Благо Георгиев, Венци Христов и Андрей Гълъбинов, а защо не и играещите в шотландската премиер лига Костадин Гаджалов от ФК "Дънди" и Виктор Генев от ФК "Сент Мирън".
Иначе всички играещи у нас футболисти са що-годе на едно, средно ниво, и няма особена разлика дали ще бъде извикан един или друг. Аз лично бих дал път на младите надежди, като Десподов, Чунчуков, Гамаков и др.
При всички положения, ако Бербатов, Иван Иванов и Благо Георгиев бяха в състава, класата би се вдигнала неимоверно. Но смятам, че и с този състав можем да вземем поне точка от Италия и да останем в борбата за 3-то място. Италианците при всички положения ще ни подценят и ще берат ядове.

Евала , никой не се сети за Благой Георгиев.... оня ден гледах Рубин - Ростов и Благо си играеше доста прилично , но доколкото знам неговото отказване е категорично.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 26 мар 2015 21:05

За мен националния да е от футболисти от България. Разликата с "гелосаните", е че поне ще игаят надъхано, а дали ще паднем с 2 или 3 на 0, все тая. Иначе тук гледам някой повтарят, "ами това са футболистите", ей заради това нищо няма да стане. Защото тия ще се имат за незаменими и сборовете на националния ще е една приятелска среща на по питие. :lol:

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 26 мар 2015 21:11

На Божи86 и малкия перукан сигурно пак им готвят някой трансфер, затова са ги извикали завалиите. Сигурно този път ще е някой гранд от Бананарама конферънс :lol: че други не останаха :mrgreen:
Иначе не мога да разбера чий го дирят в националния.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 26 мар 2015 21:18

locke написа:На Божи86 и малкия перукан сигурно пак им готвят някой трансфер, затова са ги извикали завалиите. Сигурно този път ще е някой гранд от Бананарама конферънс :lol: че други не останаха :mrgreen:
Иначе не мога да разбера чий го дирят в националния.

Валери Божинов и Ники Михайлов с обща фотосесия
http://life.dir.bg/news.php?id=18749156&nt=5

Ето за това ги викат...Това е националния - пълна пародия.

Потребителски аватар
fakhir
Контакти:

Мнениеот fakhir » 26 мар 2015 22:07

Red Warrior написа:
ZinedineZidane написа:Колкото и да ми е на сърце Иван Цветков, вече не е на възраст за викане в националния отбор. Да, по-добър е от всички нападатели там взети заедно, но няма смисъл да се вика за мач или два.
Мариян според мен е задължителен, предвид тоталната липса на креативни халфове. Да, има си треските за дялане, но няма по-добра алтернатива. Балтанов е в много добра форма и прави добър сезон, така че можеше да се помисли за него.
За Чунчуков и Васев е много рано още.
Толкова за нашия отбор.

За останалите нямам достатъчно добър поглед, но определено стабилността на Берое заслужава внимание по отношение на дефанзивните играчи.

А Хичо Арсеналски не искаш ли? Стабилността в защита на Берое идва от това, че играят антифутбол с 10 човека зад топката. Някои от вас коментират все едно са деца и не знаят за футбола повече от пас, гол и тъч.

...

е как "антифутбол с 10 човека бе" ? че те срещу вас зорлем с 9 завършват и пак не може да им вкарате! :mrgreen:

Върни се в “Национален отбор”