Сапунките ФК Левски и ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Сапунките ФК Левски и ЦСКА

Мнениеот ivan56 » 26 мар 2015 17:40

dreben23 написа:
ivan56 написа:Приемаме ,че ЦСКА и Левски са величини то тогава какви са Магдебург,Динамо Тбилиси,Мехелен,Слован Братислава.
Може и да не ми отговаряте. :lol:

То цяла страница трябва да се пишат отбори, но какво от това- който не е играл футбол, той не е и губил. :) И въпреки всичко не може без тях, иначе всяка година ще се играят плейофи! :lol: :lol:

Никой не чете аз какво пиша, щото истината боли, игнорирайте щом боли, няма проблем. :mrgreen: Ама знаете, че всичко е болезнена истина. ;)

Ами кой да те чете като пишеш пълни глупости. :lol: Водещата новина в България в момента е майката кърмачка в мола а не,че Левски и ЦСКА нямат пари да си платят лиценза. :mrgreen: :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 26 мар 2015 17:48

1Neutralen написа:Двата столични "гранда" да си направят собствено първенство и да играят по 100 пъти ако искат. Нека оставят другите клубове да играят футбол. Хората искат да гледат фубтол, а не цирк.

Селски,нали ти е ясно на кои населени места поставят приставаката "град",така че гледай си "гранда" от Делиормана и си не се занимавай с истинските ГРАНДОВЕ!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 26 мар 2015 17:53

Ей, тоя dreben 23 как лъже като дърт чорбар!!!! Няма срам, няма свян!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Bethoven
Контакти:

Мнениеот Bethoven » 26 мар 2015 17:53

dreben23 написа:Капитане, колко бяха от ЦСКА помниш ли бивши и настоящи? :lol:
Започваме Кременлиев, Стоичков, Киряков, Лечков, моят идол Костадинов, Бончо Генчев, Петър Михтарски, Трифон Иванов, Ивайло Андонов, Георги Георгиев.. другите ги не помня. 10 ги изкарах аз и повечето след това са известни, а от вашите кои са ви известните- Михайлов, Сираков и Боримиров, дори и тяхната е спорна, ако мислиш, че не съм ги гледал прехвалените левскарчета, само Боримиров и Боби може да се каже, че са имали добри кариери и постоянни изяви. Сираков знаете ли кога му бяха успешни изявите, като заигра малко в Славия и има някой друг гол в дербито, тва му е :lol: :lol: Останалото не е ли пълнеж? :lol:

Никога не сме имали по-успешни футболисти от тези минали през ЦСКА, така че без да ми се сърдите, ама и вие сте си били винаги част от този пълнеж! :lol:

Дребен, дребни са ти спомените или познанията.
Разгледай състава и се поинтересувай.

Вратари: Борислав Михайлов, Пламен Николов

Защитници: Емил Кременлиев, Трифон Иванов, Цанко Цветанов, Петър Хубчев, Николай Илиев, Илиян Киряков

Полузащитници: Златко Янков, Йордан Лечков, Даниел Боримиров, Красимир Балъков, Георги Георгиев

Нападатели: Христо Стоичков, Емил Костадинов, Наско Сираков, Ивайло Йорданов, Бончо Генчев, Петър Михтарски, Петър Александров, Велко Йотов, Ивайло Андонов

Треньор: Димитър Пенев
Помощник- треньор: Красимир Борисов

Преброи ли сините?
За твое сведение на всеки мач в титулярния състав играеха минимум по пет играчи на Левски. ФАКТ.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 26 мар 2015 17:58

Когато 1968 година сме победили за последно Италия състава на нац. отбор е бил:
S. Bonchev
D. Penev - автогол
A. Shalamanov
B. Gaganelov
D. Zhechev
D. Yakimov
D. Dermendjiev - ГОЛ
G. Popov
P. Zhekov - ГОЛ
N. Kotkov - ГОЛ от дузпа
G. Asparukhov
както се вижда от състава това са играчи на ЦСКА Сф, "Левски" Сф, "Славия" Сф, "Ботев" Пд. и "Берое" Ст. З.
БИЕМ Италия.
пред 57 689 зрители

В последната среща на националите 2014 ни представиха
1 V. Stoyanov
14 V. Minev
11 S. Manolev
5 N. Bodurov

4 G. Terziev
9 I. Popov '
21 S. Dyakov
7 M. Aleksandrov

22 G. Iliev
17 G. Milanov
16 A. Galabinov

Като изключим играещите в чужбина, имаме Минев от Левски СФ , всички останали са от ОТБОРА където най-правилно се работи, с най-добрите ръководители, със супер страшната база, все участници в групите на ШЛ и пр.
3300 зрители и РАВЕН с Малта.

Сега в събота и треньора е от люпилнята на таланти в "Кartalların yuva" Разград .
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Reckless

Мнениеот Reckless » 26 мар 2015 18:00

И сини и червени са безразлични на хората вече. Те нещата си идват по местата, лека полека. Това са двата най-мръсни сбиротака в България.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2015 18:11

dreben23 написа:
ivan56 написа:Приемаме ,че ЦСКА и Левски са величини то тогава какви са Магдебург,Динамо Тбилиси,Мехелен,Слован Братислава.
Може и да не ми отговаряте. :lol:

То цяла страница трябва да се пишат отбори, но какво от това- който не е играл футбол, той не е и губил. :) И въпреки всичко не може без тях, иначе всяка година ще се играят плейофи! :lol: :lol:

Никой не чете аз какво пиша, щото истината боли, игнорирайте щом боли, няма проблем. :mrgreen: Ама знаете, че всичко е болезнена истина. ;)

Мисля си аз, че изброените отбори са печелили ЕКТ, а сега са в миманса на съответните първенства (за Тбилиси не знам). Та не става въпрос за изгубили, а за отбори, някога били фактор, а сега са никои. 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 26 мар 2015 18:25

Син до гроб_ написа:Ей, тоя dreben 23 как лъже като дърт чорбар!!!! Няма срам, няма свян!

Няма срам
Обичам Левски

Потребителски аватар
Селянинотградскитип
Контакти:

Мнениеот Селянинотградскитип » 26 мар 2015 18:42

Тия кирливи така наречени "грандове" цЕл живот са бутани напред за сметка на всички останали отбори в милата ни република. Време им един по един да отиват в миманса. Амин!

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 26 мар 2015 18:43

Сапунка е цялата ни държава,сапунка е цялата футболна действителност,а главни действащи лица са Левски и ЦСКА,колкото и да не им харесва на някои.
Срещу Италия ще видите финала на тая сапунка.

Пиша си във форума,дразня тоя -оня,но винаги се питам: как може да има толкова хора да се впечатляват от БГ футбол...че чак и се дразнят :lol:

Върни се в “Футбол - България”