Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Logical person » 26 мар 2015 18:03

Avanti_Ragazzi написа:
Logical person написа:Всичко хубаво, но само не разбирам заплахата към Батков, че тръста щял да излезе? Мен това ми изглежда като услуга към Батков. Той все пак не умираше от желание да подарява акции на тръста, а го направо по популистки причини. Сега му идва супер, ако се махнат. Освен това ще може да каже, пуснах ги да помагат, а те сслед 4-5 месеца избягаха....

Всичко хубаво ама Ганя как ше се оправи финансово, като от есента не дал и един лев за клубът?

Е тръста ли е подсигурявал пари ? Батков нали им поставяше условие за 1 млн годишно, но не съм чел новини да са осигурили ? На мен само ми се стори странна заплахата към Батков, защото ми изглежда по-скоро в негов интерес.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2015 18:03

Avanti_Ragazzi написа:
Logical person написа:Всичко хубаво, но само не разбирам заплахата към Батков, че тръста щял да излезе? Мен това ми изглежда като услуга към Батков. Той все пак не умираше от желание да подарява акции на тръста, а го направо по популистки причини. Сега му идва супер, ако се махнат. Освен това ще може да каже, пуснах ги да помагат, а те сслед 4-5 месеца избягаха....

Всичко хубаво ама Ганя как ше се оправи финансово, като от есента не дал и един лев за клубът?

Не е дал,пък заплатите-платени.Как става това?Да не би Тръста да ги плати?Или от есента футболистите играят без пари?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 мар 2015 18:04

Добре де, TristaNNN, аз сега примерно съм некъв хахавелник с пари и искам да купя една камара акции на Левски. Ква е разликата дали ще ги купя от Батков или от тръста? Всичко тва с тоя ултиматум е грандиозна щуротия, лишена от всякаква мисъл. Първоначалната идея със създаването на този тръст не беше лоша, но впоследствие се вижда, че нищо не правят и нищо не могат да направят. Само голи обещания. Е, къде е разликата с Батков? И едните и другите само се тупат в гърдите с некви приказки от 1001 нощ. Хората нямали доверие на Батков, добре, ама па дали имат доверие на Колев и особено на Гугуткин? Не мисля...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 мар 2015 18:15

Идеята ви с Тръста не беше лоша ..... лошото при вас е че навсякъде се намърдват София-Запад и опорочават всичко - НКП, Тръст, Мръст .... накъдето и да обърнеш поглед, едни и същи муцуни се подават. А тия хора не мислят доброто на Левски, те търсят своята лична облага.

Който е решил да си купи акции на Левски, ще си ги купи и сега. Който не вярва на Батков, каквото е оправданието на Тръста за този ултиматум, няма да вярва и на Димитър Костадинов, брат на Любо Костадинов - Младежа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 мар 2015 18:17

blue avalanche написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Не е дал,пък заплатите-платени.Как става това?Да не би Тръста да ги плати?Или от есента футболистите играят без пари?

Като ти казвам, че не е дал не е дал, ако искаш вярвай! Заплатите за последните 3 месеца (до януари но без декември) щото за февруари и март още висят са платени от други хора, а за декември са от акциите и се платиха последни. Както искаш ме разбирай, платени са от двама хора близки до един човек в ръководството сещаш се кой, като те платиха и лагера. Ганьо няма нищо общо с това и от есента е спрял тотално парите. Абсолютно същото е и за лиценза и там един лев не е дал! ;)

Ако искаш вярвай, ако искаш не! Светът не е само форум.гонг.бг!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 мар 2015 18:23

Вече няколко пъти се пита - Каква е разликата дали ще купиш акции от батков или от тръста ? Няма разлика.
Недейте да пишете, че разликата е в доверието, защото не е така. Тръста с нищо не е заслужил доверие. Голямо доверие като видиш София - Запад до Колев. Ама как да не им се довериш.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2015 18:27

Avanti_Ragazzi написа:

Той,светът не е и само Тръста,макар,че някои упорито се опитват да ни го втълпят.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 мар 2015 18:40

blue avalanche написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Той,светът не е и само Тръста,макар,че някои упорито се опитват да ни го втълпят.

Тодор ще ни спаси от лапите на този лош тръст бъди спокоен! И междувременно ще продължи и святото си дело което води вече 7 години да ни заведе в Б група и дори да ни закрие! Но все пак ще ни спаси от лапите на този лош тръст спокойно, бъдете му благодарни за това! :oops:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 26 мар 2015 18:44

Я да питам по-свестните от вас какво мислите за приятелски мач-дерби по време на паузата за нац. отбори?
ТАкава идея вече се завъртя тук-там.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 мар 2015 18:49

Eminem написа:Вече няколко пъти се пита - Каква е разликата дали ще купиш акции от батков или от тръста ? Няма разлика.
Недейте да пишете, че разликата е в доверието, защото не е така. Тръста с нищо не е заслужил доверие. Голямо доверие като видиш София - Запад до Колев. Ама как да не им се довериш.

Ами какво да ти отговорят, като няма разлика. Извинете, ама колкото и да ненавиждам Батков по-добре той, отколкото гугутков и кликата му! Които между другото, толкова много обичат Левски, че не си плащат и билетите, че и за благодарност докараха една камара глоби на отбора.

Върни се в “Левски”