Сапунките ФК Левски и ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Re: Сапунките ФК Левски и ЦСКА

Мнениеот kikooo1912 » 26 мар 2015 16:27

Два тумора изяждат от вътре българският футбол. Докато те не бъдат отстранени всички останали отбори ще бъдат ощетявани за тяхна сметка, както винаги е било до сега.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 мар 2015 16:27

1Neutralen написа:
Teo написа:
1Neutralen написа:Двата столични "гранда" да си направят собствено първенство и да играят по 100 пъти ако искат. Нека оставят другите клубове да играят футбол. Хората искат да гледат фубтол, а не цирк.

Тихо, тихо.. не разбираш ли, че вие сте проблема на българския футбол?
Когато и да ви закривят все ще късно... :idea: :idea: :idea:
Хората искали да гледат футбол, къде на село пред 5 каруци фенове?

Не ставай смешен. Всички знаят че точно вие сте причината за състоянието на фубтола в България.
Лудогорец направи фурор в Европа, и играе модерен футбол. Вие какво правите, освен да падате от Зимбру и Мура??

Ще си падаме от които искаме, но няма как говориш да си правим ново първенство, защото това първенство значи ЦСКА и Левски, а вие сте никой... така, че най-добре си хванете там абонатите от СИ и ЮИ и си правете първенство, участвайте си в ШЛ колкото си искате и т.н.. никой не му пука за изкуствения проект лудогорец които след 10 години ще бъда забравен като старите пари :idea:

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 26 мар 2015 16:30

Teo написа:
1Neutralen написа:Двата столични "гранда" да си направят собствено първенство и да играят по 100 пъти ако искат. Нека оставят другите клубове да играят футбол. Хората искат да гледат фубтол, а не цирк.

То 3/4 от вашите фенове също са по селата, така че не обиждай хората.
А и каквото можахте изгонихте от стадионите. Хората не си пускат децата на мач. Вместо децата да си избират български отбор, цъкат Диема и гледад Хъл срещу Норич и се кефят и не знаят какво е футболната емоция всъщност. Защото с титаничната ви борба за титли с всякакви средства убихте любовта към играта, убихте добротата. На тяхно място има бой, расизъм, бомби, глухи момичета и почернени семейства. Но това няма значение, важното е да сте шампиони пред оредяващите ви редици, които са повече от оределите вече други и това ви доставя перверзно удоволствие. Господ ви наказва.
Туморът на футбола сте всъщност вие, сините и червените.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 26 мар 2015 16:30

Teo написа:
1Neutralen написа:
Teo написа:

Не ставай смешен. Всички знаят че точно вие сте причината за състоянието на фубтола в България.
Лудогорец направи фурор в Европа, и играе модерен футбол. Вие какво правите, освен да падате от Зимбру и Мура??

Ще си падаме от които искаме, но няма как говориш да си правим ново първенство, защото това първенство значи ЦСКА и Левски, а вие сте никой... така, че най-добре си хванете там абонатите от СИ и ЮИ и си правете първенство, участвайте си в ШЛ колкото си искате и т.н.. никой не му пука за изкуствения проект лудогорец които след 10 години ще бъда забравен като старите пари :idea:

Когато вие напълните стадион "Васил Левски" ми се обади...А група не е зависима от вас, по-скоро вие сте зависими от А група.

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 26 мар 2015 16:34

„Аз съм говорил с господин Манджуков 10 пъти, бил съм в офиса на Инджов. Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Леле, този е велик. Понеже и аз не съм "чичко Паричко" , предлагам ние феновете без значение от клубната си принадлежност да съберем парички и да му вдигнем паметник нейде из центъра на София. Великан е!
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 мар 2015 16:34

1Neutralen написа:
Teo написа:
1Neutralen написа:
Teo написа:

Когато вие напълните стадион "Васил Левски" ми се обади...А група не е зависима от вас, по-скоро вие сте зависими от А група.

Ние сме го пълнили достатъчно през годините и доста повече от това състояние къде се намира в момента... :idea:
Че вие от кога сте в А група? Кой ви знаеше вас преди 2011? Вие бяхте национално неизвестни, но Фармацевта направи така, че да се прочуете :idea:

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 26 мар 2015 16:35

Това което се случва с клубовете не е добре,вчера почти съчувствах на червените(заради Томов) но след цирка днес,НЕ.Въпроса е кой ще плати 4 мил. на Лупи и да си купи нови задължения.След днес и Манджуков-младши няма да е,те бяха последните балъци.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 мар 2015 16:38

Приемаме ,че ЦСКА и Левски са величини то тогава какви са Магдебург,Динамо Тбилиси,Мехелен,Слован Братислава.
Може и да не ми отговаряте. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 мар 2015 16:40

volf написа:
Вал написа:Години наред тези отбори имат водеща позиция благодарение на "тръстове", сдружения, групи за натиск и на огромни средства, които се влагат в тях. Организоционният хаос и дефицит, в който се намират се дължи именно на някогашните парични потоци, които им бяха осигурявани и несъобразяването с променената икономичаска обстановка. Временно от това ще се възползва Лудогорец, който има по-различна организация - инвеститор, президеднт и спортен ръководител там е едно и също лице и в който се влагат наистина огромни суми. Но Лудогорец има същата технология за осигуряване на предимство извън терена и това рано или късно ще доведе до срив.

Увода и изложението биват!
Трябва да поработиш върху заключението.

VOLF, ЕЙ БОГУУ.. ЧИЧКО-ПАРИЧКО като няма титла и успех в ЕКТ ви закрива, питай го :idea: :idea:

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 26 мар 2015 16:42

Най-лошото ( за тях де) е че тия сапунки ще продължат още доста години напред 8-)
Изображение

Върни се в “Футбол - България”