Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Red joker » 26 мар 2015 12:00

d.milanov написа:
Red joker написа:
гражданин от село написа:
Red joker написа:Добре де ,ако не беше Томов,кво... :roll: Според мен ,просто се провали заради ниския имидж,който притежава и никой не му се довери и не протегна ръка на Клуба,за тия две години би трябвало хората с мнотото пари ,които са фенове на отбора да се консолидират и да излезнеме от ситуацията,дори беше даден шанс и на тия с по-малкото пари да се включат и да помогнат ...ама не би :( !Така че ,според мене беше пропилян идеален шанс да се спаси отбора и дори да дръпне напред,благодарение на междуособиците,най-вече между тези с многото пари,кой е по-по-най,както и на прословутия български манталитет-„да не се минеме“ :idea: :!:

Пак казвам,че съм му благодарен за това,което направи.Но и до сега не ми стана ясно каква му е концепцията за развитието на ЦСКА.В днешно време няма любов,а само пари.Никой няма да дава пари,ако няма възвращаемост с печалба.

Концепцията му беше да се намерят пари от хора ,които обичат ЦСКА и след това да се почне с развитието на Клуба,за това според мене беше и тази отсрочка на фалита,ето най-после дойдоха хората с парите ,но те май искат да докарат нещата до фалит :( и понеже повечето от нас слагат парите пред Любовта,за това цялата ни цивилизация „процъфтява“,не само България :idea:

Значи пичовете казват, ние не си искаме парите, които сме дали досега, готови сме да даваме още при определени условия и ти казваш , че искат фалит на отбора. Та ние без тях сме фалирали. Или са виновни, че спират да дават. Не я разбирам тази твоя логика. Че те тия двамата, ако не бяха давали, Томов откъде щеше да вземе? А да спомних си, от Етрополе......... Не те разбирам.

Добре де,що тогава са тия циркове от тяхна страна,точно преди вземането на лиценза според тебе и защо бяха тия хвалебствия за Домусчиев,когато ни е пряк конкурент,а имаше и подем в отбора,защо не разкараха Стойчо на полусезона и новия треньор да си прави селекция и подготовка,да подписва договор като им обещае титлата и ако не я вземе да остане без пари!? :roll:Така според мене нямаше да допуснеме три поредни загуби и сега щяхме да водиме убедително на „гончетата“, а се получи точно обратното. Какво мислиш по въпроса?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 26 мар 2015 12:07

А незнам какво го плюете толкова Инджов. Незнам що за човек е, да си призная покрай ЦСКА чух за него. Може да не е "стока" извън ангажиментите му около ЦСКА, не съм се интересувал. Но за клуба не е казал нищо лошо. Явно не е добър оратор и затова думите му относно титлата и оставките се разбраха по неподходящ начин. Но въпреки всичко мислеше за доброто на клуба. Също каза, че влияние относно ЦСКА, ще му окаже и мнението на феновете по време на мача с Берое, ние направихме ли нещо по този повод? Е за какво да си дава парите? Че ако всички ние дадем по толкова колкото е дал той, дори и хилядна, клуба щеше да просперира. Защо да го прави като няма подкрепа, а на всичкото отгоре да се занимава с разни Томовци и Стойчовци.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 26 мар 2015 12:13

Red joker написа:
d.milanov написа:
Red joker написа:
гражданин от село написа:
Red joker написа:Добре де ,ако не беше Томов,кво... :roll: Според мен ,просто се провали заради ниския имидж,който притежава и никой не му се довери и не протегна ръка на Клуба,за тия две години би трябвало хората с мнотото пари ,които са фенове на отбора да се консолидират и да излезнеме от ситуацията,дори беше даден шанс и на тия с по-малкото пари да се включат и да помогнат ...ама не би :( !Така че ,според мене беше пропилян идеален шанс да се спаси отбора и дори да дръпне напред,благодарение на междуособиците,най-вече между тези с многото пари,кой е по-по-най,както и на прословутия български манталитет-„да не се минеме“ :idea: :!:

Пак казвам,че съм му благодарен за това,което направи.Но и до сега не ми стана ясно каква му е концепцията за развитието на ЦСКА.В днешно време няма любов,а само пари.Никой няма да дава пари,ако няма възвращаемост с печалба.

Концепцията му беше да се намерят пари от хора ,които обичат ЦСКА и след това да се почне с развитието на Клуба,за това според мене беше и тази отсрочка на фалита,ето най-после дойдоха хората с парите ,но те май искат да докарат нещата до фалит :( и понеже повечето от нас слагат парите пред Любовта,за това цялата ни цивилизация „процъфтява“,не само България :idea:

Значи пичовете казват, ние не си искаме парите, които сме дали досега, готови сме да даваме още при определени условия и ти казваш , че искат фалит на отбора. Та ние без тях сме фалирали. Или са виновни, че спират да дават. Не я разбирам тази твоя логика. Че те тия двамата, ако не бяха давали, Томов откъде щеше да вземе? А да спомних си, от Етрополе......... Не те разбирам.

Добре де,що тогава са тия циркове от тяхна страна,точно преди вземането на лиценза според тебе и защо бяха тия хвалебствия за Домусчиев,когато ни е пряк конкурент,а имаше и подем в отбора,защо не разкараха Стойчо на полусезона и новия треньор да си прави селекция и подготовка,да подписва договор като им обещае титлата и ако не я вземе да остане без пари!? :roll:Така според мене нямаше да допуснеме три поредни загуби и сега щяхме да водиме убедително на „гончетата“, а се получи точно обратното. Какво мислиш по въпроса?

Трите загуби оказаха голямо влияние върху цирка. А защо по това време (в сегашния момент), ами защото трябват пари за лиценз, а единствените, които могат да дадат на Томов са те. Друг да си чул да е дал? Защо да не поискат сметка, къде отиват парите им? Пакурар - половин милион - къде е отишъл - в джоба на футболиста, в джоба на боклуците, в джоба на Томов? - Мога да ти кажа , че този половин милион е излязъл от джоба на Инджов.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 мар 2015 12:13

d.milanov написа:Клуба ще се затрие и то, защото изпуснахме птичката на рамото ни. Сега трябва да чакаме за друга, която май няма и да се появи, дори и да я има.

Не знам, само да не се окаже лешояд,защото пичовете,както ги наричаш,стават собственици след пет дена и не ми се струва да прежалят 4млн. туко-така!Пак ти казвам,много е странно,че допуснаха този срив,точно сега и ако е,за да направят евала на домуза или некой друг,мерси от такива „птички“,писна ми от тия селски игри-ти на мене ,аз на тебе и в случая постъпваме точно като сателит на цървулите от Делиормана!Ако не е така можеше да изтърпят поне до края на първенството и тогава да правят реформи-нов треньор,подмладяване,нов тип договори,пари срещу резултати и т.н. :idea: :!:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 мар 2015 12:22

d.milanov написа:А незнам какво го плюете толкова Инджов. Незнам що за човек е, да си призная покрай ЦСКА чух за него. Може да не е "стока" извън ангажиментите му около ЦСКА, не съм се интересувал. Но за клуба не е казал нищо лошо. Явно не е добър оратор и затова думите му относно титлата и оставките се разбраха по неподходящ начин. Но въпреки всичко мислеше за доброто на клуба. Също каза, че влияние относно ЦСКА, ще му окаже и мнението на феновете по време на мача с Берое, ние направихме ли нещо по този повод? Е за какво да си дава парите? Че ако всички ние дадем по толкова колкото е дал той, дори и хилядна, клуба щеше да просперира. Защо да го прави като няма подкрепа, а на всичкото отгоре да се занимава с разни Томовци и Стойчовци.

Той парите вече си ги е дал вече,а ако всички ние дадеме колкото него, щяхме да удариме „Реал“,„Байерн“ и „Барса“ от земята :lol: ,ама не дадохме и една 100 хилядна 8-)

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Мнениеот DIMO » 26 мар 2015 12:22

Колкото по-бързо се отървем от Лупи, толкова по-добре. Никакъв спасител не е.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 26 мар 2015 12:24

Red joker написа:
d.milanov написа:Клуба ще се затрие и то, защото изпуснахме птичката на рамото ни. Сега трябва да чакаме за друга, която май няма и да се появи, дори и да я има.

Не знам, само да не се окаже лешояд,защото пичовете,както ги наричаш,стават собственици след пет дена и не ми се струва да прежалят 4млн. туко-така!Пак ти казвам,много е странно,че допуснаха този срив,точно сега и ако е,за да направят евала на домуза или некой друг,мерси от такива „птички“,писна ми от тия селски игри-ти на мене ,аз на тебе и в случая постъпваме точно като сателит на цървулите от Делиормана!Ако не е така можеше да изтърпят поне до края на първенството и тогава да правят реформи-нов треньор,подмладяване,нов тип договори,пари срещу резултати и т.н. :idea: :!:

След 4-5 дена отиваме на боклука, той Инджов го каза вече. Каза, че първо ще изхвърлят Томов и после ще подарят акциите на който и да е, защото не му се занимава с бакиите му. Томов има точно пет дни да направи ЦСКА нормален клуб или да ни захвърли в миналото. Останат ли Томовите претенции, Инджов ни хвърля на боклука, това е. Каза го ясно вече.

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Мнениеот DIMO » 26 мар 2015 12:31

Има 5 дни да намери около един милион, и още месец-два - да намери още 17 млн.от някой, който да не си ги иска после.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 мар 2015 12:31

d.milanov написа:
Red joker написа:

След 4-5 дена отиваме на боклука, той Инджов го каза вече. Каза, че първо ще изхвърлят Томов и после ще подарят акциите на който и да е, защото не му се занимава с бакиите му. Томов има точно пет дни да направи ЦСКА нормален клуб или да ни захвърли в миналото. Останат ли Томовите претенции, Инджов ни хвърля на боклука, това е. Каза го ясно вече.

Викаш ,ше подарят 4 млн.на некой и ако нема на кой ще ги хвърлят ей така на боклука :shock: Приятелю,такива подаръци и„ мама на тате не дава“, ама айде да не гадаеме повече,скоро може би ще се разбере за какво иде реч ;)

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 26 мар 2015 12:35

Red joker написа:
d.milanov написа:
Red joker написа:

Викаш ,ше подарят 4 млн.на некой и ако нема на кой ще ги хвърлят ей така на боклука :shock: Приятелю,такива подаръци и„ мама на тате не дава“, ама айде да не гадаеме повече,скоро може би ще се разбере за какво иде реч ;)

Ами то цялата ни работа е такава, чакаме да видим какво ще стане. А ние си стоим и гадаем без да правим нищо. Нищо лично, но и аз съм такъв за съжаление.

Върни се в “Архив”