ELFen написа:BRF написа: Това игрище е несериозно да се нарича стадион!
По принцип не говориш глупости...какво ти става?!?!
Какво ми става

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
ELFen написа:BRF написа: Това игрище е несериозно да се нарича стадион!
По принцип не говориш глупости...какво ти става?!?!
actrus написа:Ако беше върнал още по назад, щеше да видиш ,че Лудогорец игра полуфинал за КСА(купа на Съветската Армия), където отпадна чрез дузпи след продълженията. И провери колко публика е имало.Финала спечели Левски с 4-0(жокер);Мача беше на неутрален терен(във Варна)
alexpetrof написа:BRF айде моля да не се държиш така все едно си живял на луната през последните години.
Защо не си извадиш главата от дупИто за да видиш, че всяко второ мнение от вашите фенове е хвърляне на помия срещу Лудогорец ? Ваши фенове не пропускат нито една възможност да се изцвъкат нещо срещу нас. Тука в нашия подфорум повечето теми са пуснати от цесекари с цел да цвъкате. Вчера някой беше написал, че ако напишеш в Гугъл Лудогорец ще се отвори форума на отборчето ви, защото и там всекидневно се хвърля кал по Лудогорец.
Сега ми кажи ти какво очакваш насреща, какво отношение искаш спрямо вашия отбор и феновете му ?
volf написа:Карамел Му написа:volf написа:Няма по-сигурна победа за Лудогорец от тази над ЦСКА!
Когато наближи двубоя около шоплука се надава такъв вой, че Лудогорци после с кеф да разкъртят кочината.
За да не обиждам никой ще използувам в поста си индиански имена, а ако някой постави срещу тях действителни лица, ще го е направил на собствена отговорност!
Наскоро "Ревящият мотиватор", явяващ се като добре платен предводител на "Червения балон" изостави "Добрият граблив вълк" и верният им фен "Вятър в главата" сами да берат срама от сраженията с "Зеления орел", което пък от своя страна се явява и подходящо оправдание за очакваните неудачи на отряд "Куци коне"!
От теб,сменилия нам си колко отбора,винаги наведения пред силния на деня,ме обзема такава погнуса,че ако ти кажа индианското име,моето моментално ще стане"Баннатия завинаги"
Сигурно е много неприятно, но проблемът идва от комплексите ти, които за съжаление се задълбочават и от такива като мен и от Лудогорец!
BRF написа:alexpetrof написа:BRF айде моля да не се държиш така все едно си живял на луната през последните години.
Защо не си извадиш главата от дупИто за да видиш, че всяко второ мнение от вашите фенове е хвърляне на помия срещу Лудогорец ? Ваши фенове не пропускат нито една възможност да се изцвъкат нещо срещу нас. Тука в нашия подфорум повечето теми са пуснати от цесекари с цел да цвъкате. Вчера някой беше написал, че ако напишеш в Гугъл Лудогорец ще се отвори форума на отборчето ви, защото и там всекидневно се хвърля кал по Лудогорец.
Сега ми кажи ти какво очакваш насреща, какво отношение искаш спрямо вашия отбор и феновете му ?
Пич,вече ми писна на оная работа!Само ще ти кажа,че въобще не ми пука от ТВОЕТО мнение!За да ми пука,трябва да те уважавам,а специално ти не си постигнал това!
Твърдо съм против хора като олигархчето,защото са боклуци и ми опропастяват родината!Всеки ден се запитвам защо още не съм тръгнал!Къде са ми приятелите,роднините,колегите?Да не мислиш,че става въпрос за отбора ти!?Идва някакво парвеню,окрало държавата и ми се прави на бизнесмен!Какво по-различно са правили хора като Луканов и в двата строя?Нищо!
За отбора ви!Какво играят?Същите наглеци като олигархчето!Средни пръсти,обиди!Ми ония старчок,ебати интервютата дава!Щял да стисне ръката на всеки,който постигне това,което е направил той,на всеки на БАЛКАНСКИЯ полуостров
!Звезда,Стяуа,Панатинайкос,Олимпиакос,галатасарай,фенербахче,Динамо Загреб..........................Май наистина съм живял на Луната!
Специално ти пишеш ,четирибуквието,розовите,...................,пък после се сърдиш на турци сте и кренвирши?
BRF написа: Полуфинал в КСА ?! Не знам коя година е,но предполагам е около полуфинала на ЦСКА в КЕШ или полуфинала за КНК!Дръж се малко по-сериозно!Дори не знам колко пъти сме НОСИТЕЛИ на тоя трофей!
ELFen написа:BRF написа: Полуфинал в КСА ?! Не знам коя година е,но предполагам е около полуфинала на ЦСКА в КЕШ или полуфинала за КНК!Дръж се малко по-сериозно!Дори не знам колко пъти сме НОСИТЕЛИ на тоя трофей!
Да продължим да поразсъждаваме в тая посока ?!?Разбира се-многократен носител на всякакви трофеи сте, за периода,когато сте били силните на деня /със специалното подкрепа на ПАРТИЯТА МАЙКА/, сега нашата подкрепа е Домусчиев , не виждам нищо незакономерно - вие сте историята, ние настоящето...бъдещето е неясно разбира се !Просто сега сте в положението от нашата история/ не дай си боже да я повтаряте пълноценно
, че с ЦСКА мачовете ни са качествени...с изключение на последния/ !
ELFen написа:BRF написа: Полуфинал в КСА ?! Не знам коя година е,но предполагам е около полуфинала на ЦСКА в КЕШ или полуфинала за КНК!Дръж се малко по-сериозно!Дори не знам колко пъти сме НОСИТЕЛИ на тоя трофей!
Да продължим да поразсъждаваме в тая посока ?!?Разбира се-многократен носител на всякакви трофеи сте, за периода,когато сте били силните на деня /със специалното подкрепа на ПАРТИЯТА МАЙКА/, сега нашата подкрепа е Домусчиев , не виждам нищо незакономерно - вие сте историята, ние настоящето...бъдещето е неясно разбира се !Просто сега сте в положението от нашата история/ не дай си боже да я повтаряте пълноценно
, че с ЦСКА мачовете ни са качествени...с изключение на последния/ !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта