Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 25 мар 2015 15:31

Боре Автомата и Баждека са тука :shock: Тичам за акции след работа 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 25 мар 2015 16:36

boabbb написа:Боре Автомата и Баждека са тука :shock: Тичам за акции след работа 8-)

Купи 1000 акции от мое име, аз на първата пенсия ще ти се издължа. :oops: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 25 мар 2015 17:37

Относно "селяните", аз винаги зачитам обидата към селяндурите като манталитет, не към селяните, като към хора, които живеят на село. Така че, има си разлика в тия неща. Що се отнася до това, което детето ти няма да види на мач, ще го види в училище или още по-добре, в интернет. Ще му забраниш да ползва интернет, ама на училище да не му дадеш да ходи...
Всички мърсотии, простотоии и всякакви такива неща, се знаят от хората, независимо дали докато са на 8 или на 12, въпросът е как всеки човек гледа на тях. Нито мачовете са ме направили по-некултурен, нито обратното. Може да цари в центъра на агитката от 15 годишни и онези другите, които спомена някаква деградация, само в сектор Б са много други хора, по идея, така че тая тема е малко ...

Не може да си културен и да наречеш някого селяндур (селянин) ... Това е просторечие и то в ниския регистър.
Не може и да заведеш сина си да слуша селяндури, ругатни и простотии, защото ти го водиш там, където обичаш да си - нали? И това за детето е една глобална ситуация - татко е тук, аз съм с татко, той знае какво прави ...
В интернет ти не си там и не си казал на детето си - аз обичам да съм на този стадион и това, как и какво се говори, скандира, пее, ми е безразлично. Трудно е и да кажеш - това не са думи, песни за малки - то действа магично в обратната посока. Затова и хората не си водят децата на мач, за да могат да им кажат - ти мене чувал ли си ме, чул ли си нещо такова , когато си бил с мен.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 25 мар 2015 17:53

Колкото повече декларации за подкрепа на отбора има, толкова по-малко са феновете на стадиона. На който това не му прави впечатление, си е негов проблем, а и на отбора. Ако всичко по трибуните беше наред, нямаше да е необходимо и една декларация да се пише. Както се казва, с тарелки и чесане на езици очевадно не се получава.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 мар 2015 21:46

petarivanov1985 написа:Милене,абсолютно си прав. Точно поради тази причина днес напуснах Тръста. И след това бях обвинен от същия тоя Васил Колев,че изнудвам Тръста. Не можах да разбера с какво изнудвам,след като в момента, в който прочетох неговото изказване от позицията на председател на Тръста,аз напуснах този Тръст!

Браво! Всеки трябва да постъпи като теб и да напусне тръста. Доказаха, че са слуги на батков.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 мар 2015 09:34

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
boabbb написа:Боре Автомата и Баждека са тука :shock: Тичам за акции след работа 8-)

Купи 1000 акции от мое име, аз на първата пенсия ще ти се издължа. :oops: :lol: :lol: :lol:

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 мар 2015 10:18

Някак си между другото вчера една новина, или по-скоро изказване, остана в миманса:

......
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че е горд от преизбирането си в Изпълкома на УЕФА и ще търси среща с премиера Бойко Борисов, заради тежкото състояние на грандовете Левски и ЦСКА.
....
„Естествено, че съм притеснен и затова ще търся среща с г-н Борисов, за да видим може ли въобще нещо да се направи. Но те сами са стигнали до това състояние“, добави Боби Михайлов.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 26 мар 2015 11:19

Какво стана Тръста подаде ли си оставката или само се правят на мъже и плашат гаргите.Нещо настана лунно затъмнение при тях.Като не си доволен и не харесваш метода и начина на ръководене на Батков стани и му го кажи в очите и пред цяла България ,че е боклук и ,че той ще остане в историята като обесника на ЛЕВСКИ и си тръгваш като пич.А не да мрънкаш и шикалкавиш и после искаш някой да ти вярва на приказките и непонятните и тайни за народа дела.Е МИ НЯМА ДА СТАНЕ ПО ТОЗИ НАЧИН КОЛКОТО И ДА ИМ СЕ ИСКА НА НЯКОЙ КРАДЛИВИ И ТЪПИ ГОСПОДА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 26 мар 2015 11:23

TristaNNN написа:Някак си между другото вчера една новина, или по-скоро изказване, остана в миманса:

......
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че е горд от преизбирането си в Изпълкома на УЕФА и ще търси среща с премиера Бойко Борисов, заради тежкото състояние на грандовете Левски и ЦСКА.
....
„Естествено, че съм притеснен и затова ще търся среща с г-н Борисов, за да видим може ли въобще нещо да се направи. Но те сами са стигнали до това състояние“, добави Боби Михайлов.

Бойко го боли фара за ЛЕВСКИ пич.Той ако толкова му пукаше за отбора досега ние да сме станали каузата на България а не резаците.На Бойко му дай нещо далаверка или много милиони за крадене.Не го занимавай с губещи клубове пък било той и ЛЕВСКИ.През оная му работа му е на Бойко за нас.Трябва сами да се спасяваме от позора.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 мар 2015 14:16

Тръста напуска УС. Утре ще има пресконференция.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”