Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 20:00ч.
Мач май няма да има, четирибуквието е пред фалит 

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]
alexpetrof написа:Мач май няма да има, четирибуквието е пред фалит
Е като фалират Левски ли ще влезе в първата шестица?

Че то седем било хубаво число бе!!!

Като са решили да фалират, нека. Ама да бъде след този мач. Да видим кака ще изглежда на светлинното табло:
ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 7 - 0
volf написа:boabbb написа:entwickler написа:boabbb написа:entwickler написа:Мач може и да няма ако няма отбор. Тъпо!
Що, да не би да се разпадате
Ако се разпадне Лц - живота продължава (супер емоции имахме). Виж някои ЦСКА-ри може и да не издържат ако техния любим отбор приключи.
Да ти кажа честно - боли ме оная работа, нали не съм на 8-10 бона заплата в ЦСКАНашето първенство и без това не става за гледане ... Снощи гледах Лутън - Уикъмб от Лига 2 ( демек "Г" група ) - осветление, хубав терен, хубав футбол - няма надбягвания с камили и кал ... За какво говориме ...
Все едно ми разказваш за двубой на Лудогорец арена!
Да, само дето имаше хора ...
Леевски, оле

-
- Контакти:
мили написа:Като са решили да фалират, нека. Ама да бъде след този мач. Да видим кака ще изглежда на светлинното табло:
ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 7 - 0
Те по принцип са ни абонати, ако ни тръгне мача може и да ги качим на двуцифрен резултат като вземем предвид моментното им състояние
Червените дори не са си мечтали, за толкова красива смърт, последен мач не къде да, а на стадиона на шампионите

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]
alexpetrof написа:мили написа:Като са решили да фалират, нека. Ама да бъде след този мач. Да видим кака ще изглежда на светлинното табло:
ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 7 - 0
Те по принцип са ни абонати, ако ни тръгне мача може и да ги качим на двуцифрен резултат като вземем предвид моментното им състояние
Червените дори не са си мечтали, за толкова красива смърт, последен мач не къде да, а на стадиона на шампионите
Виждам сте прихванали от високото самочувствие на олигархчето(особено вие двете),разбира се без покритие!
Това игрище е несериозно да се нарича стадион!
boabbb написа:volf написа:boabbb написа:entwickler написа:boabbb написа:entwickler написа:Мач може и да няма ако няма отбор. Тъпо!
Що, да не би да се разпадате
Ако се разпадне Лц - живота продължава (супер емоции имахме). Виж някои ЦСКА-ри може и да не издържат ако техния любим отбор приключи.
Да ти кажа честно - боли ме оная работа, нали не съм на 8-10 бона заплата в ЦСКАНашето първенство и без това не става за гледане ... Снощи гледах Лутън - Уикъмб от Лига 2 ( демек "Г" група ) - осветление, хубав терен, хубав футбол - няма надбягвания с камили и кал ... За какво говориме ...
Все едно ми разказваш за двубой на Лудогорец арена!
Да, само дето имаше хора ...
Така е - или хора или Вие!
-
- Контакти:
BRF написа:alexpetrof написа:мили написа:Като са решили да фалират, нека. Ама да бъде след този мач. Да видим кака ще изглежда на светлинното табло:
ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 7 - 0
Виждам сте прихванали от високото самочувствие на олигархчето(особено вие двете),разбира се без покритие!
Това игрище е несериозно да се нарича стадион!
Какво му има на стадиона? Все по-хубав ще става! Бил съм на Армията, на Герена и на Славия и на Националния. Има какво да се желае.
Примерно да махнат пистите?!?
BRF написа: Това игрище е несериозно да се нарича стадион!

висша математика:31 ≠ 4 

Уважавайте съперниците и дано се постабилизират малко, щото нищо добро не очаква българския футбол, респективно нац.отбор.
За съжаление да управляваш един отбор преди 89-та и след това се оказа коренно различна задача и непосилна за повечето собственици на отбори.
Химна на агитката на ЦСКА трябва да е следния "Балона се надува, надувайте момчета, да стане на парчета...ПУК". Пак за съжаление.
Това не е подигравка, просто ми е много интересно уж калени фенове на червените да се вържат на свирката на Лупи. Сори ама при него нищо добро не ви очаква.
За съжаление да управляваш един отбор преди 89-та и след това се оказа коренно различна задача и непосилна за повечето собственици на отбори.
Химна на агитката на ЦСКА трябва да е следния "Балона се надува, надувайте момчета, да стане на парчета...ПУК". Пак за съжаление.
Това не е подигравка, просто ми е много интересно уж калени фенове на червените да се вържат на свирката на Лупи. Сори ама при него нищо добро не ви очаква.
k20dan4o написа:Уважавайте съперниците и дано се постабилизират малко, щото нищо добро не очаква българския футбол, респективно нац.отбор.
Много са ми смешни такива приказки!Кой се е вързал на Лупи?Просто той е собственика на отбора,а ние сме си фенове!Какво точно трябва да направим?Ама кажи нещо,което и ти си готов да направиш!Имало е фенски натиск и към Павлов и към Божков и към титаните!Във всички случай е имало и физически контакти с тези мутри!Мислиш ли,че е лесно да се опълчиш на такива хора?Аз лично нямам намерение да си оставям отбора заради собственика!Радвайте се на това което имате,дано има повече от вас които истински да се радват на отбора а не защото е модерно!
Наглостта властва в тази "държава"!Можеш да чуеш какво казва перуката вчера!Можеш да чуеш повечето исказвания на олигархчето!Батков,Венци дебелия-лъха мизерия и надменност от думите и отношението един към друг и към нас!Същата погнуса изпитвам и към батко ти Бойко,от Станишката,от президента,да не ги изреждам всичките!Държавата е аматьорска и футбола ще стане такъв!Няма друг начин!Фалираха всички предприятия,крадат се цели бизнеси,ограбват се банки!Милиарди текат на наш гръб!А бе дълго е.....