Soulen написа:Tommi написа:Soulen написа:BRF написа:Тоя дъртак манджуков колко пъти ще се отказва!
И все пак си мисля,че това ще е краят на ЦСКА!
Искрено се надявам, че и нас и вас ще ни изхвърлят от А група. Ако това доведе до махането на всички боклуци аз съм съгласен и 10 години Левски да не влиза в А група, само и само да се изчисти. Тогава, може би бих се върнал на стадиона, ако знам че отбора ми играе честно и почтено, а не като сега 90% от отборите да са тото и перачници за пари и да ни излагат под път и над път. Време е да се закрие цирка. Давай Лупи, давай Борате, ние сме с теб
И като отидем във "В" група или окръжните групи да не би да потекат реки от пари?
Аз не искам пари бе човек. Не ме е яд на това, че сме станали 7. Щом е имало 6 отбора по-добри от нас, така да е. Въпроса е в поляганията, уговорени мачове, бавене на заплати, наркомани по стадионите, далавери навсякъде. Казански афери, простотии по стадионите и още и още. Повечето от тези неща не се решават с пари, а с воля за действие. Много е лесно да изгониш наркоманите от Б. Те са стотина човека, просто трябва да се заемеш и да ги размажеш по подобие на Англия от миналия век.
Хубаво, ама волята за действие не се определя от футболната група, в която участваш - "А" или "В". Ако имаш воля може да се справиш с тези проблеми и в "А" група и обратно.