Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Инджов и Манджукови се отказаха от ЦСКА - Сбогом!

Мнениеот Tommi » 25 мар 2015 17:28

Soulen написа:
Tommi написа:
Soulen написа:
BRF написа:Тоя дъртак манджуков колко пъти ще се отказва!
И все пак си мисля,че това ще е краят на ЦСКА!

Искрено се надявам, че и нас и вас ще ни изхвърлят от А група. Ако това доведе до махането на всички боклуци аз съм съгласен и 10 години Левски да не влиза в А група, само и само да се изчисти. Тогава, може би бих се върнал на стадиона, ако знам че отбора ми играе честно и почтено, а не като сега 90% от отборите да са тото и перачници за пари и да ни излагат под път и над път. Време е да се закрие цирка. Давай Лупи, давай Борате, ние сме с теб 8-)

И като отидем във "В" група или окръжните групи да не би да потекат реки от пари?

Аз не искам пари бе човек. Не ме е яд на това, че сме станали 7. Щом е имало 6 отбора по-добри от нас, така да е. Въпроса е в поляганията, уговорени мачове, бавене на заплати, наркомани по стадионите, далавери навсякъде. Казански афери, простотии по стадионите и още и още. Повечето от тези неща не се решават с пари, а с воля за действие. Много е лесно да изгониш наркоманите от Б. Те са стотина човека, просто трябва да се заемеш и да ги размажеш по подобие на Англия от миналия век.

Хубаво, ама волята за действие не се определя от футболната група, в която участваш - "А" или "В". Ако имаш воля може да се справиш с тези проблеми и в "А" група и обратно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот volf » 25 мар 2015 17:29

Tommi написа:
volf написа:ЦСКА както и всички останали клубове са акционерни дружества, което означава че осъществяват дейност съобразно изискванията на търговския закон!
Търговския закон задължава акционерите да инвестират в дружествата само ако това ще генерира печалба в някъкъв вид. Тъй като във Вашия случай няма как по друг начин да се генерира печалба, акционерите отпускат парите във вид на финансов кредит. Лихва от порядъка на 7% е близка до основния лихвен процент и е минимално налижителната за подобен вид финансиране!
Това не се прави самоцелно, а за да гарантира покриването на осигурителната и данъчна тежест за акционерите.
Това обаче следва да го знае всеки който поне един път в живота си е опитал да сърши сам нещо — да нахрани някого, да построи нещо, да се храни самостоятелно — не лаладжии като Стойчо и част от списващите тук елементарници !

Няма закон в света, който да задължава даден инвеститор да инвестира пари само ако това ще генерира печалба. :) Най-малкото няма сигурна инвестиция, за да изпълниш това изискване.
А основен лихвен процент 7% не е имало у нас от лятото на 1997г. година. :) Не, че е определящо за лихвата, която ще иска Инджов, просто казвам.

Не си в категорията „свършили нещо сами„ — нали!?

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 мар 2015 17:29

BRF написа:
Soulen написа:

Искрено се надявам, че и нас и вас ще ни изхвърлят от А група. Ако това доведе до махането на всички боклуци аз съм съгласен и 10 години Левски да не влиза в А група, само и само да се изчисти. Тогава, може би бих се върнал на стадиона, ако знам че отбора ми играе честно и почтено, а не като сега 90% от отборите да са тото и перачници за пари и да ни излагат под път и над път. Време е да се закрие цирка. Давай Лупи, давай Борате, ние сме с теб 8-)

Аз проблеми нямам и съм Ок с всякакви варианти!Надявам се да има Клуб независимо в коя група,ако няма спирам с българския футбол и толкова!2008 и 2013 ме калиха достатъчно за да обръщам сериозно внимание на политическите игри на дърти чичаци комунисти!Унищожиха държавата,че един Клуб ли няма да прекарат??!?!

От 3 години за мен бг футбол не съществува и гледам само дербитата и пред телевизора от време на време и ми е много добре. Спестявам си всички тия нерви. Футбола е създаден за удоволствие.

Придържам се към Челси, и искрено съжалявам хората, с нерви дето се занимават с Левски, ЦСКА, Ботев, Локо и т.н.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 мар 2015 17:31

Tommi написа:
Soulen написа:
Tommi написа:
Soulen написа:

И като отидем във "В" група или окръжните групи да не би да потекат реки от пари?

Аз не искам пари бе човек. Не ме е яд на това, че сме станали 7. Щом е имало 6 отбора по-добри от нас, така да е. Въпроса е в поляганията, уговорени мачове, бавене на заплати, наркомани по стадионите, далавери навсякъде. Казански афери, простотии по стадионите и още и още. Повечето от тези неща не се решават с пари, а с воля за действие. Много е лесно да изгониш наркоманите от Б. Те са стотина човека, просто трябва да се заемеш и да ги размажеш по подобие на Англия от миналия век.

Хубаво, ама волята за действие не се определя от футболната група, в която участваш - "А" или "В". Ако имаш воля може да се справиш с тези проблеми и в "А" група и обратно.

Така е, ама Борат и гробокопачите няма да оставят Левски, освен ако не се сринем толкова, че да не носим никакво печалби. Изпадане в по-долна дивизия и всички ще си бият камшика 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 25 мар 2015 17:32

volf написа:ЦСКА както и всички останали клубове са акционерни дружества, което означава че осъществяват дейност съобразно изискванията на търговския закон!
Търговския закон задължава акционерите да инвестират в дружествата само ако това ще генерира печалба в някъкъв вид. Тъй като във Вашия случай няма как по друг начин да се генерира печалба, акционерите отпускат парите във вид на финансов кредит. Лихва от порядъка на 7% е близка до основния лихвен процент и е минимално налижителната за подобен вид финансиране!
Това не се прави самоцелно, а за да гарантира покриването на осигурителната и данъчна тежест за акционерите.
Това обаче следва да го знае всеки който поне един път в живота си е опитал да сърши сам нещо — да нахрани някого, да построи нещо, да се храни самостоятелно — не лаладжии като Стойчо и част от списващите тук елементарници !

Марко (всяко второ име на магаретата по моя край), пак пишеш глупости, изчетени примерно във вестник Работническо дело. Вярно, признавам, че винаги си бил около истината за Томов и Стойчо, но моля те, спри с олигофреничните ти напъни и да даваш некомпетентни мнения. Спирам до тук, че току виж съм се сблъскал с високото ти самочувствие и гатанките от сорта кой си или нещо такова. :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 мар 2015 17:34

Soulen написа:
BRF написа:
Soulen написа:

Аз проблеми нямам и съм Ок с всякакви варианти!Надявам се да има Клуб независимо в коя група,ако няма спирам с българския футбол и толкова!2008 и 2013 ме калиха достатъчно за да обръщам сериозно внимание на политическите игри на дърти чичаци комунисти!Унищожиха държавата,че един Клуб ли няма да прекарат??!?!

От 3 години за мен бг футбол не съществува и гледам само дербитата и пред телевизора от време на време и ми е много добре. Спестявам си всички тия нерви. Футбола е създаден за удоволствие.

Придържам се към Челси, и искрено съжалявам хората, с нерви дето се занимават с Левски, ЦСКА, Ботев, Локо и т.н.

Пътуванията по страната за мача на любимия отбор с приятелите ми е най-готиния начин за релакс!Мачовете на ЦСКА по телевизията са най-чаканото събитие!Ако някой ми отнеме това,може и да спечеля достатъчно време за да го прекарам по различен начин(може и да е много по-хубав)!През целия си живот и в работата си(най-вече там) съм се водил от думите:Като печелиш не знаеш какво губиш и като губиш,не знаеш какво печелиш!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 25 мар 2015 17:34

vaskonti написа:Кой документ от сутринта? Аз ти говоря за тоя документ, подписан "От счетоводството", който извади ЦСКА преди 1 час. Този документ потвърджава думите на Инджов, че не е получил документите, които иска, при това най-важните. Следователно за мен те изглеждат прави, на този етап, а Томов лъже.
Ако Инджов си подари неговите 24%, то какво ще прави Манджуков с неговите? Очевидно ще направи същото, все пак той е съавтор на тяхната декларация от сутринта.

И как ги потвърждава, като там пише че е получил документите ?

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 25 мар 2015 17:35

Основният все още акционер в ЦСКА Александър Томов написа обръщение за случващото се в клуба в личния си профил в социалната мрежа "Фейсбук". Той се присъединява към казаното и написаното от Александър Тодоров и Стойчо Младенов.

Ето какво написа Александър Томов:

Съгласен съм с изявленията на изпълнителния директор на ЦСКА и на един от най-успешните треньори на отбора - Стойчо Младенов. Съгласен съм също така с духа на декларацията от "Г сектор". На лице е опит за удар върху ЦСКА с последващо взимане на собствеността и препродажба на клуба на неизвестни за сега собственици.

Ако господата Инджов и Манджуков искаха да помогнат на клуба и да станат отговорни мажоритарни собственици, нямаше нужда да правят този цирк с пресконференции, подготовка на документи и ангажиране на адвокати. Забележете - те обявиха за отказа си тогава, когато трябваше да се извършват плащания по лиценза и за заплати. Направиха го и излъгаха, за да ни затруднят и да ни отнемат така необходимото време преди 31-ви март. Няколко десетки са свидетели на фрапантната лъжа, че не им е предоставена информация. Независимата счетоводна фирма, която обслужва отбора, е предала на 100% цялата необходима информация. Целта е друга - да се блокира ЦСКА, поетите от Инджов (Манджуков) плащания по лиценза да бъдат отказани в последния момент и след 31-ви да се придобие клуба на безценица.

При този очевиден заговор съм принуден да се върна и да спася първо лиценза. Заедно с това ще направя необходимото клубът да не попадне в ръцете на лица, които рекетират и търсят да спечелят много пари за сметка на стотици хиляди фенове.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 мар 2015 17:36

volf написа:
Tommi написа:

Няма закон в света, който да задължава даден инвеститор да инвестира пари само ако това ще генерира печалба. :) Най-малкото няма сигурна инвестиция, за да изпълниш това изискване.
А основен лихвен процент 7% не е имало у нас от лятото на 1997г. година. :) Не, че е определящо за лихвата, която ще иска Инджов, просто казвам.

Не си в категорията „свършили нещо сами„ — нали!?

Не знам в каква категория съм, ама не съм видял в Търговския закон да пише, че акционерите могат да инвестират в дружествата само ако това генерира печалба. Много лошо, ако ти си в категорията "свършили нещо сами", а не можеш да видиш колко нелепо е това твое твърдение.
А за основния лихвен процент може да чукнеш в Гугъл "ОЛП" и да видиш какво ще ти излезе.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 мар 2015 17:40

vaskonti написа:
Teo написа:От 13:00ч. сме на Армията... абсолютно никой няма от ръководството да даде обяснение какво по дяволите става в клуба :idea: :idea: :idea: :idea:

Томов действа по план Б :evil:
Пари нема, действайте!

Васко, само ще вметна, че Инджов е вкаран по поръчка от Манджуков!!!
Сега защо и как никой не знае... явно се цели да ни закрият тези мишоци мръсни!!!

Върни се в “Архив”