Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- dreben23
- Контакти:
Re: Инджов и Манджукови се отказаха от ЦСКА - Сбогом!
Последна промяна от dreben23 на 25 мар 2015 16:22, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Син до гроб_
- Контакти:
Red Warrior написа:Син до гроб_ написа:Red Warrior написа:Player написа:Единствения начин да намерят спонсор Батков и Томов е да направят бардаци. Бардак Томов, бардак Батков и тн. В обявата им да пише че търсят спонсорство, предлагат високоплатени услуги от тях самите и млади спортисти, в това число и някои екзотични. Само за заможни госпожи и обратни господа. Това е общо взето, примера могат да последват и други търсещи спонсори. Мъжкия вариант на агенциите за манекенки, само ще ги спаси от мизерията.
Това е добра идея за очилатия ви тръст, който иска да брандира всички продукти.
От кога да носиш очила се превърна в порок?! Повтаряш го вече за десети път?! Или вие, чорбарите,сте чудо на медицината и очила не слагате? Ако имаше поне малко възпитание от родителите си (надали) щеше да знаеш, че на хора с очила , на инвалид и на беден човек не трябва да се подиграваш, че после всичко те застига! Ако не теб самия, то децата ти.....
п.с. С всеки изминал ден се убеждавам в правотата на подписа ми.
Много докачлив си бе. Даже инвалиди, бедняци и неродени деца намесваш. Тъп си!
То ясно се вижда кой е тъпият!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Историята с Гриша Ганчев се повтаря
Фенклубът на ЦСКА "Сектор Г" публикува декларация в официалния профил на организацията във "Фейсбук", в която се опитва да обясни на привържениците на клуба ситуацията около контролния пакет от акции на 31-кратните шампиони. От публикуваното от привържениците става ясно, че причината за провала в преговорите за продажбата на клуба не е нито в настоящите управници на клуба Александър Томов и Александър Тодоров, нито във фамилия Манджукови. Така вината за провала е хвърлена върху третия участник в преговорите Юлиян Инджов. Ето какво пишат феновете на ЦСКА:
Армейци,
С оглед на комплицирана ситуация около любимия ни отбор, ви призоваваме да запазите спокойствие и да не вярвате на всяка публикацийка в медиите. Положението е изключително сложно, но с информация от първа ръка ви съобщаваме, че причината, за да не се осъществи сделката не е във фамилията Манджукови или настоящите управници на клуба. Затова нека оставим на мира сегашното ни ръководство, за да могат да си свършат работата и да платят сумата за лиценза. След това най-вероятно клубът ще има нови собственици...
"Спортал"
Играят се някакви игрички.
Армейци,
С оглед на комплицирана ситуация около любимия ни отбор, ви призоваваме да запазите спокойствие и да не вярвате на всяка публикацийка в медиите. Положението е изключително сложно, но с информация от първа ръка ви съобщаваме, че причината, за да не се осъществи сделката не е във фамилията Манджукови или настоящите управници на клуба. Затова нека оставим на мира сегашното ни ръководство, за да могат да си свършат работата и да платят сумата за лиценза. След това най-вероятно клубът ще има нови собственици...
"Спортал"
Играят се някакви игрички.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- bojo0o0o94
- Контакти:
Всичко е един голям театър в който Томов, Манджуков и Инджов са в комбина за източването на ЦСКА чрез въпросните кредити. Ясно е като бял ден!
Преди дни в ГОНГ-а излезе статия със следното заглавие: "Александър Томов: Продължаваме свято дело, ще има промени"
Като се замисля колко наивно се смях тогава, а сега се оказва, че човекът наистина ще продължи святото дело
Като се замисля колко наивно се смях тогава, а сега се оказва, че човекът наистина ще продължи святото дело

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Андре-Пиер Жиняк 96
А бе защо показва, че аз съм пуснал темата?

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
- Megatron_69
- Контакти:
TristaNNN написа:Преди дни в ГОНГ-а излезе статия със следното заглавие: "Александър Томов: Продължаваме свято дело, ще има промени"
Батков също довършва едно друго свято дело....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
- dreben23
- Контакти:
TristaNNN написа:Преди дни в ГОНГ-а излезе статия със следното заглавие: "Александър Томов: Продължаваме свято дело, ще има промени"
Светихме ви маслото и пихте свещена светена вода!

Нямате срам, че продължавате да оправдавате вашите собствени криминални деяния с нашите, че и ни търсят и сметка моля ти се!

***САМО ЦСКА!***
- Red Warrior
- Контакти:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:А бе защо показва, че аз съм пуснал темата?![]()
![]()
![]()
Хич не ми пука защо.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Мамка им мръсна на всички отрепки,които умишлено вредят на Клуба ми!На собственици,треньори,ръководители,футболисти,проклинам ги всички,които умишлено вредят на ЦСКА!Не се наядохте мама ви мръсна да е.а!