Red joker написа:Честно казано този път не се притеснявам,не би трябвало да се притесняват и останалите фенове на ЦСКА,вече сме„ гърмени зайци“

Чувам и чета всякакви версии за случващото се в любимия отбор,не знам кой е крив и кой е прав,по -добре да изчакаме и тогава да коментираме!Само ми е чудно защо всичко това се случва,когато отбора беше в подем и(все още е) реален претендент за титлата,как така изведнъж ,много рязко се случи този срив и в играта на отбора и в управлението и ръководството на Клубът,как така преди два дена Бучински заяви ,че ако двете бизнес фамилии се захванат с ЦСКА, са полудели и че ще се зарадва ако се оттеглят и „Лупи хапне дървото“ ,което на практика се и получава

Не искам все още да прибързваме и да взимаме страна,да не залитаме от едната крайност в другата!
Това казвам и аз - трябва да изчакаме за да видим всички факти. Кучето е заровено в датата 31 март за евролиценза, 25 март - падежа на втората заплата на футболистите и тези 4 млн. лева дълг към Либра. Може би искат плащанията по лиценза да се приспаднат от дълга, или повече акции от Томов, но в момента е пълна мъгла. Това, което казвам е, че ако искаха Инджов и Манджуков феновете да им вярват, трябваше да кажат тези неща в декларацията, а не, че не са им дадени документи. Те досега са дали милиони левове без да знаят реалното финансово състояние... Някой вярва ли?